Şimdi Ara

90 Lv bLader =>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    buildimi 90cold 90fire 90bicheon 30pacheon die yapmayı düşünüyorum pachenin att. bi işe yararmı yada sizin önerileriniz neler??

Türkiye Türklerin değil, kendini Türk hissedenlerindir!..
  • cold yerine light yaparsan daha yararli bir build olur senin için

• inş

Orjinalden alıntı: Sro.MaNia

inş

??

• 90 force 90 bicheon 90 fire 30 light güzel olabilir aslında duyduğuma göre 90 lv da force skill ağacına division geliormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 14 Haziran 2008; 14:50:17 >

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feronia 130 lv blade char
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 90 ligth 90 bicheon 90 fire 30 force aç derim cold un b ligth kadar etkili olacağını zannetmiyorum

Orjinalden alıntı: Sro.MaNia

inş

AMD Phenom II 940 X4 (3.2 GHz) 8MB 940p Black Ed--AMD Radeon R7 200 Series (2GB)--Cooler Master 500W Power--OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL7--Cooler Master RC-932 Haf ATX Kasa--Gigabyte MA790XT-UD4P/DDR3 S+GL+1394+16*2 938pin

• 90bıc 90fıre 90cold 30lıght , cold ıle lıghtı bolmeyı dusundum 68cold 52lıght ama gerek yok 90cold ıyı gıder , ayrıca forceyı acıp kapamıs bırı olarak blade bı char ıcın bundan sonra force kesınlıkle yanlıs buıld olacaktır , forcenın debuff ları 100% tutmuyor sansınıza o yuzden cok kullanıssız , 71 ve 73 tekı skıller zaten butun bu debuffları atabılme ozellıgıne sahıp o yuzden sız komboları acın gerısını bosverın lıght ıle colda donersek eger ıllada lıght ı yukarı cekmek ıstenıyorsa 68cold (son phy defans skılının 1.lvli) 52lıght (yenı kosma skılı lvl1 55% hızlı kosarsın) seklınde olabılır
    not:blade ıcın ıcın yazmıs bulunuyorum bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 2 Haziran 2008; 4:37:51 >
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

90bıc 90fıre 90cold 30lıght , cold ıle lıghtı bolmeyı dusundum 68cold 52lıght ama gerek yok 90cold ıyı gıder , ayrıca forceyı acıp kapamıs bırı olarak blade bı char ıcın bundan sonra force kesınlıkle yanlıs buıld olacaktır , forcenın debuff ları 100% tutmuyor sansınıza o yuzden cok kullanıssız , 71 ve 73 tekı skıller zaten butun bu debuffları atabılme ozellıgıne sahıp o yuzden sız komboları acın gerısını bosverın lıght ıle colda donersek eger ıllada lıght ı yukarı cekmek ıstenıyorsa 68cold (son phy defans skılının 1.lvli) 52lıght (yenı kosma skılı lvl1 55% hızlı kosarsın) seklınde olabılır
    not:blade ıcın ıcın yazmıs bulunuyorum bunları

usta bende 68cold 52lıght düşünüyorum biraz deniyecem olmassa , lightı 30a indirip cold'u 90 yapacam.

• çok teşekkür ederimde forcenin daha hiç bi skilini bilmiyorum ne işe yaradıklarını fln bi link warmı?

• light açmama gibi bi mantiği anlayamiyorum. koşma skili olmadan bi char ne işe yarar. hadi pot kullanayim desen pota da para dayanmaz
    Processor: INTEL i7 3770K@4.7 Ghz ( 1.30v ) ~ Cooler: CORSAIR H105 ~ Board: ASUS Maximus V Formula ~ Graphic Unit: MSI GTX 780 LIGHTNING @ 1300/6500 (Water Cooling) ~ Memory: CORSAIR Vengeance Pro 16GB 2133Mhz Cl9 ~ Hard Drive: CORSAIR Neutron GTX 240 GB ~ PSU: CORSAIR Rm750 ~ Case: CORSAIR Obsidian 800D (Big Chef) ~ Display Unit: ASUS VG278h 120Hz ~ Gaming Equipment: LOGITECH G19 - RAZER Deathadder - RAZER Vespula Pad ~ Speaker: CREATIVE Gigaworks T3 - CREATIVE Tactic 3D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanOz

BEN 90bicheon 90fire 90lightning 30pacheon yapıyorum

Bende aynen düşünüyorum da daha 90 a çok var.
    persia
  • quantizz seni bilioz char gerçekden sağlam ama bence cold lighttan daha işe yarar die düşünüyorum.
    ben Wns nin kuzeni^^
    ayrıca konunun uzatmamım sebebide profesyonel oyuncularında biraz yardımcı olmalarını istemem

• bence iyi olur

İmzamız geçici bir süreliğine böyle olacaktır.(
  • quote:

Orjinalden alıntı: WomanNizZer

bence iyi olur

hangisi??????

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.