Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netload IRC de nasıl VOICE alacaz (+v) olayı yani ??? kimse yok ki ??

bu arada .AnasoN. msn e gelirmisin ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

netload IRC de nasıl VOICE alacaz (+v) olayı yani ??? kimse yok ki ??

bu arada .AnasoN. msn e gelirmisin ???

Hocam msn adresimi pm attım sana
  • I earned you 35 members in ...... account
    and I earned you 105 members in ....... account in 70 days.
    140 members you earned by myself and you turned a blind eye on me (you ignoring me)
    This is my LAST email to you, cause this rudeness actions made me sick to much
    You says I wrote WRONG post adresses to the .. blah blah... are you kidding ?
    I asked to paypal and they told me NOBODY CAN SEE members exact post adresses in paypal section
    Only you can see my name and my email adress. THIS WRONG EMAIL error is your new action to make people wait
    I dont care I'm earning 15 $ / day anymore if I can not get my money just-in-time.
    WHo cares behindhand money. SOme people get their money in 4-7 days (in my country)
    I asked you 10+ times about the problem. WHAT THE FU.. IS THAT ??? problem is my turkish letters in my name ??
    WHATTTTTTTTTTTTTTTT???? I asked my friend they told me they use TURKISH LETTERS in name or city name and
    this is not problem. Problem is not my WRITING STYLE, problem is you...

I dont care you anymore you send my 300 $ tomorrow or next year...

tum oyunları bundan sonra sharingmatrix e atcam. Allah nasıl biliyorsa oyle yapsın

bu kadar uyeyi sharingmatrix e versem aylık uyelik alsalar 1260 $ 'dan 378 $ para gelirdi bana 70 gunde be

ki bu parayı netload dan almak icin 25 gun download bekliyorum.

Lanet olsun alman şirketi dolandırılar(uyarıda alsam yazcam anasını yaaaaaaaa)

resmen delirdim ya bu kadar ignore edilmez insan be. Sharing de 3 tane hata buldum adamlar 24 st kalmadan onardılar hatalarını

ve teşekkür emaili attılar. Bu almanlarda yok adres yanlış yok o yalnış 3 kağıdı iyi ogrenmişler oradaki gurbetcilerden sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 28 Nisan 2010; 17:14:25 >

• Hocam sen ödemeyi kaç gün önce istemiştin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 28 Nisan 2010; 18:25:32 >
  • 16 sında istedim (10 gunde) 2 gun once ADRES yanlış oldugundan reddedildi yazısı geldi
  • onca yazıma ragmen hala tık yok.. lanet olsun netload

(n)etin (e)n (t)opoş (l)anet (o)lası (a)rsız (d)enzizleri
  • quote:

onca yazıma ragmen hala tık yok.. lanet olsun netload

(n)etin (e)n (t)opoş (l)anet (o)lası (a)rsız (d)enzizleri

Çok yaratıcısınız.
  • Netload Ftp den upload yaptığımda generate links dedim ama 5 saatir hala generate edemedi. sorun nedendir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

Netload Ftp den upload yaptığımda generate links dedim ama 5 saatir hala generate edemedi. sorun nedendir acaba

Sorun netloaddandır. Arada oluyo böyle. Beklemekten başka yapacak bişi yok
  • quote:

Netload Ftp den upload yaptığımda generate links dedim ama 5 saatir hala generate edemedi. sorun nedendir acaba

netloadun herzamanki hali bekleyin düzelir kısa sürede.böyle durumlarda remote den devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider07 -- 2 Mayıs 2010; 0:29:55 >
  • bende vps var
    acaba remote için ftp hesabı açsam hızlı yükler mi
  • quote:

bende vps var
    acaba remote için ftp hesabı açsam hızlı yükler mi

Remote için ftp hesabına falan gerek yokki.

Sadece remote yapacağın sitenin premiumu olsun yeter.

Mesela Rapidden netloada remote upload ile dosya aktarıcan diyelim, Rapid premium hesabın varsa başka birşeye ihtiyacın yok
  • Bye Bye netload

çok yaşa sharingmatrix

sonuclar
     Rapid-Share alternatifi netload

netload da 12000 download ile elde edecegim parayı NET 500 download ile (500 u sayılmaması onemli degil)
    saglıyorum. Hadi 1000 download diyelim resmen 12 de 1 i download a aynı parayı saglıyorum. yapmam gereken
    populer oyun ve filmleri sharematrix e yollamak

• quote:

Bye Bye netload

çok yaşa sharingmatrix

sonuclar

netload da 12000 download ile elde edecegim parayı NET 500 download ile (500 u sayılmaması onemli degil)
    saglıyorum. Hadi 1000 download diyelim resmen 12 de 1 i download a aynı parayı saglıyorum. yapmam gereken
    populer oyun ve filmleri sharematrix e yollamak

dostum para toplanmasına toplanırda ödeme yapıyolarmı sen ondan haber ver

• bu cuma görecem sorun olacagını sanmıyorum enazından 3 adminda msn imde kafalarına ekşirim
  • netloaddan x7.to ya remote yapabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

netloaddan x7.to ya remote yapabilen varmı?

Ben uğraştım biraz ama beceremedim yada olmuo

Googlede arayınca rapidden --> x7 ye nasıl yapıldığını buldum ama netloaddan remote yapma hakkında hiç bir bilgi bulamadım

Ayrıca x7 nin ödemelerinde sorun oluomuş
  •  Rapid-Share alternatifi netload

eh be kardeşim 1 aydan fazladır nerdeyse sürünüyorum sonunda paralar gecti elime

ama yinede netload

1 haftadır netload postalamıyorum gunde 15 dolardan 8.5 dolara kadar indik. Şu an istesem 120 dolar daha payoff derim ama bekleyecem.
    iyice gunde 1-2 dolara insin toptan son bi para cekimi yapcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 5 Mayıs 2010; 15:30:51 >

• adamlar fatura yolladılarya netload baksanıza

isim ve adresler sildim gerisi aynen
  • @worldwidewild

Hayırlı olsun hocam

Yola gelmeye başlıolar sonunda
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.