Şimdi Ara

i phone ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neredeyse i phone ile ilgili forumun tamamını okudum ancak şu anda karşılaştığım soruna benzer bir sorun bulamadım.
    instaler in favorilerinde yer alan ismini hatırlamıyorum ama kurbağa logolu bir programı merak ettiğimden dolayı indirdim. programı yükledi ve retstart etmem gerektiği uarısını verdi bende yes tuşuna bastım kapandı ve elma resminde sabit kaldı. güç düğmesi ve menü geri düğmesine basılı tuttuğumda 10 saniye sonra kapatım hemen tekrar elma resmi gözüküyor basılı tutmaya devam ettiğimde tamamen kapanıyor
    acaba sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim
    yardımcı olursanız sevinirim

• browser teli görüyorsa girip oradan programı silmeyi dene. olmuyorsa restore yap dostum...
  • buda neyi gösterio adını sanını bilmediin porgramları yükleme:D
  • herifler öle bi program yapmıskı gören oyun sanıyo zaten ben bile bazen görunce oyun sanıyorum sonra idrak ediyorum :D baya çekici bi logosu war adınıda kate koymuslar ohh :D
  • yaa bırısı bana bı yardım etsee hee hacı lar yaa ulan program yuklıyemıyorum bı turlu uyuz oldum kım yardım eder acaba
  • arkadaslar beklıyorum plsss lutfen ıphone program ıcın yuklemek banaa bı yardım edın bee :)
  • arkadaşım kesin çözümü söylüyoruz restore yap olsun bitsin yada becerebilirsen gir browserdan sil programı. başka ne yardımı istiyorsun anlamadımki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.