Şimdi Ara

power led sürücü devresi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
39.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nipp10

İki spotun ledlerini yerinden sökmeden 2x3 şeklinde bağlayacağız o zaman. Zaten yan yana olacaklar far gibi. Bir de 350 yerine 300 mA geçsin istiyorum ledlerden Emniyet payı olsun istiyorum. Dirençleri nasıl değiştirmeliyim?

4.1 ohm ,0.5 watt olması lazım.
    iki adet 8,2 ohm çeyrek watt direnci paralel bağlaman iş görür galiba.
  • 2.2 ohm 5 w direç taktım çok az ısınıyolar ve her ikili gruptan 280 er mA geçiyor. Tamamdır.
  • Herkeze merhaba..Ben bir konuda yardım isteyeceğim sizlerden.Bilgisi olan varmı bilmiyorum ..ben 3 watlık power ledlerden almak istiyorum.toplam 36 adet.Bunları çalıştıracak driver hangisidir hangi sitede var biliyormusunuz..Birdehttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-diger-elektronik-urunler-3wat-700ma-led-driver-led-surucu-led-adaptor/detay/? adresteki akım sınırlama kartını driver haricinde ekstradan kullanmam gerekiyormu..Hiçkimsenin bilgisi yok bu konuda..Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinowa76 -- 16 Kasım 2011; 1:26:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okinowa76

Herkeze merhaba..Ben bir konuda yardım isteyeceğim sizlerden.Bilgisi olan varmı bilmiyorum ..ben 3 watlık power ledlerden almak istiyorum.toplam 36 adet.Bunları çalıştıracak driver hangisidir hangi sitede var biliyormusunuz..Birdehttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-diger-elektronik-urunler-3wat-700ma-led-driver-led-surucu-led-adaptor/detay/? adresteki akım sınırlama kartını driver haricinde ekstradan kullanmam gerekiyormu..Hiçkimsenin bilgisi yok bu konuda..Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim..

Şuna bir bak istersen:
    www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisim/elektronik/45.htm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.