Şimdi Ara

Yep Yeni Programlar*Sürekli Güncellenir*(:)^Güncelleme!*21*! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
30.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım sana emeklerin için teşekkür eder. kısa bir bilgi eklemek isterim

all sources programını kuracaklar dikkat

programın soerces eklemesi güzel 117 kaynak ekliyor fakat daha sonra sourcesleri refresh yapmaya kalktığınızda yada yeni bir sources eklediğimizde en az 10 dakika beklemeniz gerekiyor.buda zaman kaybına neden oluyor...

ben beklemeye uyuz oluyorum

ayrıca uninstal etmeside çok zaman alıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerigelenadam -- 13 Mayıs 2008; 4:34:18 >
  • Merhaba...
    Komik bir soru soracağım.
    Kurduğumuz programları nasıl kaldırıyoruz?
  • kurulan programlar uninstall kısmında gözükür ve üstte sağda uninstall seçeneğiyle kaldırılır..
    soru neden komik olsun ki, bilmiyorsan öğrenmek en doğal hakkın. biz de bilmiyorduk öğrendik biçok şeyi zamanla, senin de bize öğreteceğin bişeyler olur maksat bilgi paylaşmak
  • Selamlar
    Bu konu yukarlarda olmali bence ivir zivir bir suru baslik arasinda kayniyor
    Saygilar
  • HidePod için verilen source clısmıyor baska bır tane ekleyebilirmisiniz acaba
  • hemen hemen hepsini denedim çok güzel programlar son eklediklerinide deneyeceğim hemen eline sağlık
  • The real gift was not what they bought for one another, but what they were willing to give up for one another.
  • You choose a free blog not listed here please make sure it will meet our requirements.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.