Şimdi Ara

MSSQL sorgulamada hata mı yapıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi mssql de lin2world isimli database de bi sorgu giriyorum. "Pledge" tablosunda şu sorguyu çalıştırıyorum...
    SELECT TOP 25 name,ruler_id,siege_kill,siege_death,rank FROM pledge WHERE  crest_id > 0 and ruler_id > 0 ORDER BY siege_kill DESC

Ardından bilgiler ekrana dökülüyor fakat ruler_id kısmında isim çıkmıyor playerin char_id si geliyor yani rakam şeklinde bunu ikinci bi sorguyla veya bu sorguyu nasıl değiştirerek isme dönüştürebilirim. Char isimleri user_data tablosu şu şekilde yapılı char_id char_name ... diye.... Lütfen bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilir mi?
    PhP'de yazdığım script şu şekilde

<style>
    <!--
    body {
    line-height: 125%;
    font-family: Verdana, Helvetica, sans-serif;
    color: #666;
    }-->
    </style>
    <?php
    include 'conf2.php';
    $conn=mssql_connect($ip,$user,$pass)or die("Could not connect");
    mssql_select_db($db,$conn);
    $result = mssql_query("SELECT TOP 25 name,ruler_id,siege_kill,siege_death,rank FROM pledge WHERE crest_id > 0 and ruler_id > 0 ORDER BY siege_kill DESC",$conn);
    ?>
    <div align="center">
    <table border="1" id="table1">
    <tr>
    <td width="110" align="center"><font size = "2"><b>Name</b></font></td>
    <td width="110" align="center"><font size = "2"><b>Clan Leader</b></font></td>
    <td width="50" align="center"><font size = "2"><b>Siege Kill</b></font></td>
    <td width="140" align="center"><font size = "2"><b>Siege Death</b></font></td>
    <td width="140" align="center"><font size = "2"><b>Rank</b></font></td>

</tr>
    </table>
    </div>
    <?php
    while($row=mssql_fetch_row($result)){
    $class=0;
    if ($row[1] > 1 )
    {
    $class=
    }

?>
    <div align="center">
    <table border="1" id="table1">
    <tr>
    <td width="110" align="center"><font size = "2"> <?echo $row[0]?></font> </td>
    <td width="110" align="center"><font size = "2"> <?echo $class ?></font> </td>
    <td width="50" align="center"><font size = "2"> <?echo $row[2]?></font> </td>
    <td width="140" align="center"><font size = "2"> <?echo $row[3]?></font> </td>
    <td width="140" align="center"><font size = "2"> <?echo $row[4]?></font></td>

</tr>
    </table>
    </div>

<?php
    }
    ?>
    <?php
    mssql_close($conn);
    ?>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kodda nerde hata yaptım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.