Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (782. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.772
Cevap
1.489
Favori
2.618.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Merhaba;

Konunun neredeyse tüm sayfalarını okuyan ve YouTube'da hem Türkçe hem İngilizce onlarca karşılaştırma videolarını izleyen biri olmama rağmen ürün ve marka gamının bu denli fazla olmasından dolayı bir kafa karışıklığı yaşıyorum.

Bir robot süpürgeden beklentilerim temelde basit ancak ülkenin malum ekonomik durumlarından dolayı f/p olarak ideali bulmanın peşindeyim:

• 3.000 TL - 4.000 TL bandında
    • Lidar teknolojisine sahip
    • Haritalandırma yapabileceğim ve uygulama üzerinden kontrol edebileceğim
    • Hem süpürge hem mob olarak kullanabileceğim
    • Donanımsal ve yazılımsal olarak oturmuş, güvenebileceğim bir markaya sahip
    • Minimum 2-3 yıl sorunsuz kullanabilmek

Kullanacağım ev 80 m2 ve temelde yukarıdaki beklentilerimi karşılayacak bir robot süpürge arayışı içerisindeyim. Bu noktada tavsiyeleriniz neler olurdu?

Şimdiden teşekkür ederim.

Tekrar merhaba;

Amazon Prime indirimleri öncesi tekrar sormak istedim. Önerileriniz neler olur?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Bu farkli firma olsaydi cikardiginiz parayi hic odemeyebilirdi o ihtimalde var. O yuzden amazon daha mantikli duruyor tabi ustad sizssiniz tecrube ve deneyimleriniz onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoklar da olmaması iyi mi, kötü mü bilemedim hocam.

• jrbuji J kullanıcısına yanıt

Ben alırken hepsiburada da 74'ü ürün yazıyordu.

• eternalsun kullanıcısına yanıt
    Benim muhatabım müşteridir efendim, Amazon veya başkasını dikkate alamam. Müşteri robotunu almadan ödemesini yapar, Amazon’dan parasını alır mı, alamaz mı inanın bilemem.
    Ucuz diye aldığı ürünü iki aydır kullanamıyor, ben buna üzülüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Bu ekosistemde müşterilerinin üzülmemesi ve başına bu tip olaylar gelmemesi için öneriniz nedir ya da nelerdir? Ben sizin müşteriniz olsaydım bu baglamda bana öneri/öğretiniz ne olurdu?

Vereceginiz cevaplar satin alma öncesinde mutlaka dikkat edeceğim hususlar olacaktir.

• Merhaba
    Roborock S5max 'da yalnızca mop yapma var mı, süpürme yapmadan ? Sanırım mop pro da süpürge filtresini çıkarınca sadece mop yapabiliyordu. Ben S5 max da denediğimde filtre olmadığı için hata olduğunu söyleyip başlamadı.

Sağlıcakla

• aliboduroglu kullanıcısına yanıt

Merhaba. S5 max almak için fırsat bekleyen biri olarak sormak istediğim bir şey var:

Robota hem süpürme hem silmeyi aynı anda yaptırırken önce halıları sadece süpürüp sonra kalan yerlere süpürme ve silme yapıyor mu?

Eğer bunu yapamıyorsa bu S5 max'a özel bir durum mu yoksa bütün moplu robotlarda bu mümkün değil mi?

• Bugün Prime indiriminde fiyatların uygun olacağını düşünüyorum. Sizce S5 Max mi , S6Pure mu?

• S_O_S kullanıcısına yanıt
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

evet hocam her oda için temizleme süresi olarak verilen x1 yada x2 seçeneği mevcut. x2 oalrak seçildiğnde odayı enine ve boyuna ikikez temizliyor.

b

ben bu görselde seçili modda x2 yi denemiştim ancak, ilk fotoğrafta app üzerinden planlı temizlik modunda vakum, paspas ve temzlik sayısına max2 olacak şekilde izin veriyor.

• Herkese merhaba, sonunda amazon s5 maxi doğru olarak gönderdi.. aksam kurulumu yapmaya çalışacam. Kutu içinden garanti kağıdı falan çıkmadı. Garantisi bittiğinde allah korusun ama arıza durumunda siz teknik servis desteği saglayabilir misiniz acaba ali hocam?

• Merhaba,

Alife A9s hakkinda bana ozel mesaj atilmis,cevaplamak icin sistem SMS.vs bilgileri istiyordu,zor geldi , buradan cevap vereyim,yazan arkadas eminim yeni mesajlari takip ediyordur.

Ben,Gizasmart firmasinin satmis oldugu Alife A9s siparisimi iptal ettim,bu nedenle size yardimci olamayacagim. Umarim istediginiz gibi bir urunu yakinda bulursunuz,

Saygilarimla,

• @Hepsirobot Ali hocam size s9 'u test ettikten sonra sormak istediğim bir kaç husus var;

kullanım kitapçığında ana fırça temizliği için önerilen haftalık temizlik yazıyor, ancak dünkü kullanımımdan sonra benim ana fırçanın hali ;

toz haznesinde bulunan, bıçaklı sert kıl fırçası saçlar üzerinde çok etkili. Ancak ana fırçanın fırçalarının dibine nüfus eden beyaz tüy, toz öbeklerini temizlemek gerçekten çok zor :( Bu durum için bir öneriniz var mı ?

bir diğer sorum; uygulama üzerinden aksesuar satın al modülünde aşağıdaki gibi BAZI sarf ve yedek parçalar için ömür yüzdeleri verilmiş. Bu yüzdelerden biri yada bir kaçı %0 olunca ne olacak? Öyle olduğunu var sayarsak ana fırça, yan fırça ve filtrenin tüketicinin değişebilmesine müsade edilir bir yapıda, ancak sensör gibi donanım parçaları için servise mi göndereceğiz robotumuzu?

son olarak, ana fırça yatağının sadece bir tarafında siya bir lastik izi oluşuyor kullanımdan sonra. Bir de ana yatağın filtre emiş odasının, emiş kanalı ile denk geldiği noktada kullanım sonrsası BAZI izler ortaya çıktı. Bu bir problem teşkil eder mi ? Bu son sorum için s9 sahibi @jrbuji @ChelseaNy @mephissto @muhendizz olan arkadaşlarımın fikrini almak isterim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 12 Ekim 2020; 15:47:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Supurgeseeker

Merhaba,

Alife A9s hakkinda bana ozel mesaj atilmis,cevaplamak icin sistem SMS.vs bilgileri istiyordu,zor geldi , buradan cevap vereyim,yazan arkadas eminim yeni mesajlari takip ediyordur.

Ben,Gizasmart firmasinin satmis oldugu Alife A9s siparisimi iptal ettim,bu nedenle size yardimci olamayacagim. Umarim istediginiz gibi bir urunu yakinda bulursunuz,

Saygilarimla,

Yazdıysan kaçırdım galiba, sebebi nedir sevgili forumdasim, yerine ne almayı düşünüyorsunuz??

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hocam sensörleri gözlük beziyle temizlemeniz yeterli deniliyor yani servislik bi durum değil. Diger konulari bilmiyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

@Hepsirobot Ali hocam size s9 'u test ettikten sonra sormak istediğim bir kaç husus var;

kullanım kitapçığında ana fırça temizliği için önerilen haftalık temizlik yazıyor, ancak dünkü kullanımımdan sonra benim ana fırçanın hali ;

toz haznesinde bulunan, bıçaklı sert kıl fırçası saçlar üzerinde çok etkili. Ancak ana fırçanın fırçalarının dibine nüfus eden beyaz tüy, toz öbeklerini temizlemek gerçekten çok zor :( Bu durum için bir öneriniz var mı ?

bir diğer sorum; uygulama üzerinden aksesuar satın al modülünde aşağıdaki gibi BAZI sarf ve yedek parçalar için ömür yüzdeleri verilmiş. Bu yüzdelerden biri yada bir kaçı %0 olunca ne olacak? Öyle olduğunu var sayarsak ana fırça, yan fırça ve filtrenin tüketicinin değişebilmesine müsade edilir bir yapıda, ancak sensör gibi donanım parçaları için servise mi göndereceğiz robotumuzu?

son olarak, ana fırça yatağının sadece bir tarafında siya bir lastik izi oluşuyor kullanımdan sonra. Bir de ana yatağın filtre emiş odasının, emiş kanalı ile denk geldiği noktada kullanım sonrsası BAZI izler ortaya çıktı. Bu bir problem teşkil eder mi ? Bu son sorum için s9 sahibi @jrbuji @ChelseaNy @mephissto @muhendizz olan arkadaşlarımın fikrini almak isterim.

Saygılar.

aylık yazsa da 2 gunluk kullanımdan sonra ben tum parcaları temizledim acıkcası.

ayrıca filtre -fırca set vs bakmaya basladım

ali expressde var.

sorum su:360 s7 vs icin olan parcalar bizim cihaza uyar mı? @Hepsirobot

yoksa illa s9 için olanı mı alalım

s7 lerin parcaları daha ucuz.filtre fırca vs.

• mustafa2442 M kullanıcısına yanıt

Hocam sensör ve temizlik bitiminde cihazın genel temizliği konusunda Ali bey çok basınçlı olmayacak şekilde hava üfleterek temiziliğini önermişti. Ben temizlik bitiminde önce robotun dış kasasını, özelliklede darbe tamponunda bulunan darbe emici kauçuk bant' ı normal süpürgenin yumuşak fırçalı başlığı ile emiş yaptırıyorum. Daha sonra normal süpürgenin hava itiş modunu kullanarak Ali hocamın önerdiği gibi heryerine hava tutuyorum (LDR hariç.)

benim merak ettiğim bu yüzdelerden biri ya da bir kaçı %0 olunca ne olacak? Cihaz çalışmayacak mı ya da performans kaybı mı olacak?

• @muhendizz '' ayrıca filtre -fırca set vs bakmaya basladım

ali expressde var. '' sonuçları bizimlede paylaşırsanız mutlu olurum.

Ali hocamın s7 s9 uyumluluk sorusuna cevabını bende merak ettim açıkçası.

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt

Arada ciddi bir fark yok.

• mustafa2442 M kullanıcısına yanıt

Tabii ki ama bu hakkınızı kullanmamanız demektir.

Umarım kimse bu durumla karşılaşmaz.

• 
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.