< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 4 Şubat 2021; 0:35:49 > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1305. sayfa)

-
-
Evet öyleymiş.
Ama Türkiye’deki site bizim yurtdışından gelenlerle ilgileneceğini sanmıyorum. Ecovacs daki yazılım sorunları düzelmeden, bir daha bulaşmayı düşünmüyorum.
Diğer evde 4 aydır i7 kullanıyorum. Bir defa harita gitmedi. Hem de ev küçük olduğu için çoğu kez şarjdan çıkartıp kaldırdığımız oldu. Ozmoya bırak bunu yapmayı üstünden sinek uçsa kafayı yiyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: BravoUno
Hatice hanım,
Hem durumunuza üzülüyorum, hem de ne diyeceğimi bilemiyorum...
"Son aylardır da lidar arızası veriyordu. Gruptaki arkadaşlar ve Ali hoca üstüne hafif vurun veya döndürün geçer dediler. Bende öyle yaptım. Hemen hemen hergün arıza verdi, ben de elimle uzun uğraşlar sonunda hep döndürmeyi başardım. Ama bugün maalesef lidar arızasını gideremedim. Bu da bardağı taşıran son damla oldu. "
Bu nedir anlamakta güçlük çekiyorum?
Ali bey bir defalığına lidarı kontrol için söylemiştir belki ama bu şekilde bir çözüm olabilir mi?
Elinizdeki 1950 model vakumlu radyo mu vurunca düzelsin? 4. nesil hassas bir robot!
Hem size yazık hem robota..
Takılınca da bize kızıyorsunuz..!
Kabul ederseniz, size bir tane Luna-200 UV hediye edelim bugünkü mizahi takılmamla ilgili bir özür olarak.
Hem en ufak bir sıkıntıda teknik servisimize gönderin, robotunuza garanti süresince ücretsiz bakalım.
Hem de robotunuzu teknik servise göndermeden önce bir demo robot gönderelim ki robotsuz kalmayın.
Olur mu?Robogil... siz harika bir detaysınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 4 Şubat 2021; 7:16:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yoksa yine mi mizah yapıyorsunuz? :( -
Yok tövbe Hatice hanım..
Bundan sonra mizah amaçlı latife yaparsam, alta büyük puntolarla "Mizah amaçlıdır! " yazıcam.. 😀😀
Umarım bu sefer sizi biraz da olsa gülümsetmeyi başarmışımdır.. -
O zaman Luna-200 UV robotumu sabırsızlıkla bekliyorum 😊 -
Tamamdır, yeni parti ürünler yolda, kısmetse Şubat sonu veya Mart başında stoklarda olur.
Bir adet Luna-200 UV sizin için rezerve edilmiştir hanımefendi.. Geldiği gibi gönderiyoruz.
Özelden iletişim bilgilerinizi ve teslimat adresinizi iletmenizi rica ediyorum.
İyi forumlar.. -
Peki teşekkür ederim 🙏 -
Ozmo 950 amazonda 2 adet alimda 3765 tl fiyata dusuyor ben siparis verdim sansimi denemek istiyorum :) -
Hocam banada Mizah amaçlı yorum yazsanıza
Hiç altına açıklama vs yapmanıza gerek yok
(Mizah amaçlıdır :) )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O rakam civarına, daha özellikli bir ürün ülkemizde garantili olarak Mart sonunda piyasada olacak, söylemiş olayım. Üstelik Türkçe konuşmalı, Türkçe uygulamalı ve iki yıl garanti ile.
-
Merhaba,
Geçici lidar arızalarının bir kısmının ortam bazlı tozlardan, bir kısmının da mobilya altına sıkıştığında basılı kalıp zorlanan lidar kule korumasından kaynaklandığını eminim siz de biliyorsunuzdur. O tıklamayı yapmazsanız her çalıştırma denemesinde motor kendini zorlayıp primer sargılarını yakar.
Temizlemek için hava tutmak, sıkışmayı gidermek için de 'tıklamak' evladır.
İlkel görünen yöntemin teknik açıklamasını da şuraya bırakmış olayım.
Saygılarımla
-
Hatice hanım merhaba,
Sizin robotlardan yana pek şansınız yok, harita dışındaki sorunları iRobot i7 ile de yaşıyorsunuz - ki o çok çok az arıza yapması ile ünlü bir üründür.
Ecovacs Ozmo0950 sizi üzdü, anlıyorum. Naçizane tavsiyem yeni satın alacağınız robotun evinizde kurulum desteği verebilecek bir firmanın ürünü olmasıdır.
Saygılarımla
-
Bu Amazon'un gücüne dayanarak yaptığı klasik bir uygulama.
O yüzden ülke içinde bir süre sonra yeterli servis desteği verilmeyen bir çok robot olacak. Amazon her ne kadar robotu değiştiriyorum dese de yerel distribütörün pazarı yapısına müdahale ettiği için sorunlar yaşanıyor. Benzer örneği İtalya'da yaşandı ve bir çok büyük üreticinin distribütörü işi bıraktı, şimdi İtalya pazarı bir robot çöplüğü halinde.
Evde gündelik kullanımı olan bir cihazın servisinin ülke dışında olmasını kabullenmeyi mantığım almıyor. Tabii ki eşi hiç olmasa anlaşılabilir ama bir sene öncesine göre ülkemizde servis konusu firmalar tarafından daha ciddiye alınır oldu. Artık Amazon ithalatları orta vadede cazip değil, hatta riskli bence.
Saygılarımla
-
İşte Türk markasının farkı, bravo Robogil gurur kaynağısınız...
-
Valla bende şuan şaşkınlıkla okuyorum Hatice hanım ve diğer adını bilmediğim hatta ne iş yaptığını da bilmediğim arkadaşın arasındaki nezaket içerikli konuşmayı.
Cidden insanın bana da iki üç espri yapın, bende bundan rahatsız olup alınganlık yapayım, sonra bana da gönlümü almak için telafi mehiyetinde robot gönderin... diyesi geliyor -
En azından merakımı gidermek adına sorayım, siz ne iş yapıyorsunuz dostum ?
Robot ithalatçısı mısınız ? -
Nasıl yani iki adet alımda, birim fiyatı düşüyor mu?
İyi ama bir tane evimiz var ikinciyi ne yapacağız ki boşuna alıp? -
Hatice Hanım'a yaptığınız mizahı şiddetle kınıyor, bu gibi hassas konularda biz Ozmo 950 kullanıcılarını kırdığınızı belirtmek istiyorum. Biz ki multimap/map sorunu yaşayıp bunu kanıksayan, çaresizce ecnebi Ecovacs'tan güncelleme bekleyen kuğu kalpli bir grubuz. Özelden adres bırakayım mı
-
Sabah sabah güldürdünüz, harikasınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X