Şimdi Ara

## GeForce 8800GS vs. GeForce 8800GT; İlk Testler Yapıldı ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nvturboforce

arkadaşlar yurtdışı satış fiyatı 165 dolar.Türkiyede +20 dolar olsun.
    185+KDV = 261 ytl

3850 ile arasında fazla fiyat farkı yok.HD3850 almak daha mantıklı bu durumda.

http://www.teknofiyat.com/index.php?search=HD+3850

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nvturboforce

185+KDV = 261 ytl

768mb olanı 250ytl e gelsin onla def 8800gt yi geçenelr oalcak oc ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

quote:

Orjinalden alıntı: OnUr_02

Arkadaşlar,benim monitörüm 17'' .Bu kartın 768 Mb ile 384 Mb arasında benim ekranımda fazla fark oluşur mu?Ve bu kartlar 1 aya kadar bizim piyasamıza girer mi?Ona göre bu kartı beklicem.Yoksa HD3850 512Mb alıcaktım.

256mb 3850 yeter sana 17 inç le oynayacagın max çöz 1280x1024 ondada yeterli gelir.
    bekleme cunku daha 8800gt adam gibi bulunmuyor.
    8800gs daha cıkmadı cıkıcakta tr ye gelicek

hem perf olarak kırpık kart baya 3850 kırpılmamıs kart clockla guzel yerlere cıkar.

Alıntıları Göster
    aylar gecti gidip elden alacagımız bi yer yok yahu .. nerde bu 8800 gt

• quote:

çok iyi bir kart degil.

iyatına göre iyi tabi fiyatı 165usd civarı ise.

ama 3850 daha iyi bir tercih clockla 3870 olur 3870 ide gecer 8800gt le kapısır ama bu kartı nekadar clocklarsan clockla naparsan yap gt ye yaklasamaz...

bu kart cıktıgında ati 3850 fiyatlarını aşşagı ceker heralde bizim için en iyisi olur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

çok iyi bir kart degil.

ama 3850 daha iyi bir tercih clockla 3870 olur 3870 ide gecer 8800gt le kapısır ama bu kartı nekadar clocklarsan clockla naparsan yap gt ye yaklasamaz...

bu kart cıktıgında ati 3850 fiyatlarını aşşagı ceker heralde bizim için en iyisi olur

tamam 3870 olur ama 3870 8800GT ile kapışabiliyor mu,cevap hayır....

Ki 8800GT nin de hayvani bir OC cu olduğu düşünülürse bu tez iyice çürüyor.Zaten 3850 bunun rakibi değil,GS nin rakibi olacak GS çıkınca.GS nin gayet performanslı olacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

çok iyi bir kart degil.

tamam 3870 olur ama 3870 8800GT ile kapışabiliyor mu,cevap hayır....

Ki 8800GT nin de hayvani bir OC cu olduğu düşünülürse bu tez iyice çürüyor.Zaten 3850 bunun rakibi değil,GS nin rakibi olacak GS çıkınca.GS nin gayet performanslı olacağını düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Bugün izmirde bir firmayı aradım ellerinde 5 adet zotac olduğunu söylediler ilgilenen olursa pmden vereyim adını.gs e gelirsek ne kadar oc da olsa bence gtyi geçemez gt oc olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

185+KDV = 261 ytl

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

185+KDV = 261 ytl

Hayalle yaşamak güzeldir 12 rop a sahip sp ve doku üniteleri daha az olan kart yırtınsa deafult gt yi dahi geçemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

quote:

quote:

185+KDV = 261 ytl

Hayalle yaşamak güzeldir 12 rop a sahip sp ve doku üniteleri daha az olan kart yırtınsa deafult gt yi dahi geçemez

Alıntıları Göster
    Şu anki kartlar hemen hemen birçok oyun için yeterli seviyeye gelmiş bulunmakta tabiki kastettiğim orta seviye kartlar için;üzülerek beklemekteyiz ki Crysisi full detay açacak kart çıkmadı.İnatla sabırla bekliyoruz........

• quote:

quote:

Arkadaşlar,benim monitörüm 17'' .Bu kartın 768 Mb ile 384 Mb arasında benim ekranımda fazla fark oluşur mu?Ve bu kartlar 1 aya kadar bizim piyasamıza girer mi?Ona göre bu kartı beklicem.Yoksa HD3850 512Mb alıcaktım.

256mb 3850 yeter sana 17 inç le oynayacagın max çöz 1280x1024 ondada yeterli gelir.

hem perf olarak kırpık kart baya 3850 kırpılmamıs kart clockla guzel yerlere cıkar.

Alıntıları Göster
    Ben bu işlerden pek anlamam ama o 192 bit olması beni rahatsız ediyo 256 olsa geldiği gibi alıyım
    Arada 64 bit lik bir fark var az mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 2 Ocak 2008; 22:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Ben bu işlerden pek anlamam ama o 192 bit olması beni rahatsız ediyo 256 olsa geldiği gibi alıyım
    Arada 64 bit lik bir fark var az mı ?

Alıntıları Göster
    bence güzel bir kart. orta seviye için ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

merk ettiğim test 3850 vs 8800gs.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

merk ettiğim test 3850 vs 8800gs.

+1. Fiyat/performans testini bu test belirleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatli6061

prf. olarak 3850 ile aynı fiyatı belirleyici olacak. 3850'nin fiyatını aşağı çekecektir bu yüzdende 3850'den fazla satma şansı olduğunu sanmıyorum. bide akıcı bi şekilde oynatma konusunda yapılan yorumlar sanki aynı ayarlarda 3850 akıcı olamıyomuş gibi düşündürüyo okuyanı?
    quote:

Orjinalden alıntı: tokatli6061

prf. olarak 3850 ile aynı fiyatı belirleyici olacak. 3850'nin fiyatını aşağı çekecektir bu yüzdende 3850'den fazla satma şansı olduğunu sanmıyorum. bide akıcı bi şekilde oynatma konusunda yapılan yorumlar sanki aynı ayarlarda 3850 akıcı olamıyomuş gibi düşündürüyo okuyanı?

Ati 3850 nin kaymağını yedi birazz geç kaldı bu kulvarda Nvidia ilk defa

• quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

quote:

Orjinalden alıntı: tokatli6061

Ati 3850 nin kaymağını yedi birazz geç kaldı bu kulvarda Nvidia ilk defa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizce nvidia bu 8800gs çiplerini normal 8800gt üretiminde standart altı kalan çipleri kullanarak mı çıkardı?
    Ne dersiniz?

Yoksa özel mi üretti?

• quote:

Orijinalden alıntı: siyah845

testlerde ıyı duruyor ama hadı hayırlısı

Alıntıları Göster
    ekran kartı almam lazım ne alacağımı halen daha bulamadım. yok 8800gt dedik tam kararverdik amp ed. çıktı tamam bu kart dedik hop 8800gts 512 cıktı. 3870 cıkacak dediler atinin en büyük bombası olay olacak dediler. Şimdide nvidia 8800gs serisi çıktı. Kardeşim bir ekran kartı yüzünden crysis cod4 oynayamıyorum. offffffffffffffffffffofffffffffffffffffffffffffff
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    320 mb 8800 GS önermem arkadaşlar çünkü oyunlarda bilgisayar sorun çıkarıyormuş nasıl derseniz kimi oyunda bilgisaayrdaki bazi parçalardan dolayı sistem 256 yada 515 mb ekran kartlarını tanıyor ve 320 lik kartlarda yaşanan sorun şu oluyor sistem 512 MB olarak algılayıp 320 mb ona göre ayar yapıp kendince oynlarda ona göre davranıyor buda kartın çabuk ısınmasına ve belli süre sonra sistemin kapanıp açılmasına yol açıyor bu sebeple 320 mb kartlar eleştiriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 3 Ocak 2008; 0:54:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

8800GS benim işime yaramaz,test sonuçlarına bakılırsa.1280*1024'te oynuyorum ama AA ve AF benim için çok önemli.Ve bu noktada aralarında ortalama %25 fark var.Ama F/P ürünü olacağı kesin.

Sanırım 1 ay bekleyip 2.el 8800GT alırım,veya biraz daha bekleyip 9600GT.

Bu yorumu neye göre yaptığınızı anlayamadım GS in aldığı FPS değerlerinin GT den %25 olması mı önemli yoksa 50+ FPS alması mı ?

Yok sadece 8800GS-8800GT karşılaştırmasından bahsediyorum.AA ve AF açıldığında aralarındaki fark GT lehine oldukça açılıyor.Yoksa zaten ikiside +50Fps.
    Benim dikkatimi çeken GS'nin AA ve AF de çok performans kaybetmesi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

Yok sadece 8800GS-8800GT karşılaştırmasından bahsediyorum.AA ve AF açıldığında aralarındaki fark GT lehine oldukça açılıyor.Yoksa zaten ikiside +50Fps.
    Benim dikkatimi çeken GS'nin AA ve AF de çok performans kaybetmesi.

adresleme ve filtreleme uniteleri düsük ve birde rop uniteleri ile stream processor de düsük olunca normal olarak o kadar fark olusacaktır. Ama bence GS 17" ve 19 lcd monitörler icin cok uygun cünkü crysis haric hic bi oyunda oynanamaz seviyelere düsmez veriyolunun 192 bit olması ise yine bi dezavantaj ama genel anlamda o fiyata cok iyi ve aa af ile kullanılabilir sahsen ben bi oyun delisi olarak kart almasaydım gönül rahatlığı ile GS alırdım sonucta g92 gpu sunu kullanıyor ve GT nin kırpılmışı diyebiliriz bence GT yerine maddi durumunuza göre tercih edin bu kartı

quote:

sanırım testleri incelemediniz arada ort. %27 fark var ki zaman zaman %40 civarına cıkmıs bu durumda GS in yukarıda bahsettiğim GT ye karsı olan dezavantajı yüzünden %40 o/c performans verme ihtimali cok düşük ona kalırsa ben default GT ile ULTRA Superclocked i gectim ama genel olarak ULTRA cok daha iyi o/c li GT ile ULTRA ya karsı kendi gözlemlerim sonucu benim icin GT ULTRA ya cok yakındır fakat ultra gercekten cok güclü GT ye karsı GT de GS e karsı cok güclü ve GT de tmu- tau 56/56 ultrada 32/64 olmasına rağmen ultra zaman zaman yeteri farkı acıyordu. ama GS 48/48 ile üretiliyor bu durumda GS e o/c lu olsa dahi pek sans vermiyorum ayrıca bu kartları o/c li bi karta karsı o/c siz bi kart ile kıyaslama yapmak pek doğru değil GS e oluyoda GT ye olmuyo mu ?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    eğer söylenen rakamlarda olursa bu performansa göre oldukça makul bir kart

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

3850 yerine alinacak bir kart bence
    quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

3850 yerine alinacak bir kart bence

Bütün Intel P35 , X38 , X48 anakartların Crossfire destekli olduğunu düşünürsek 3850 yine ağır basacaktır.

Tek başına 8800GS yi ne yapalım ki.

nVidia fanatikliğin tutmuş yine...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    orta seviye için ucuz ve performanslı bu gidişle ATI kepenk kapatır

• quote:

Orijinalden alıntı: Zortul

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Zortul

dur daha atinin patlatacak bombaları var.. nereye kapanıyor.. dua edinde kapanmasın yoksa bu 8xx serisini bir sene daha kullanırsınız...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    192-bit olmamış ama bellekten kurtarıyor. F/P ürünü olmadığı sürece(en az 250$ gibi bir fiyattan satılırsa tutmayacağı kesin zaten), 8800GT lider...

• quote:

Orijinalden alıntı: bozoo

192-bit olmamış ama bellekten kurtarıyor. F/P ürünü olmadığı sürece(en az 250$ gibi bir fiyattan satılırsa tutmayacağı kesin zaten), 8800GT lider...

Alıntıları Göster
    Ama şu 768MB olanı 170$ civarı satılırsa çok iyi F/P olur bi de iyi OC versiyonları çıkarsa daha da süper olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.