|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 28 Aralık 2007; 13:24:04 > |
|
|
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
|
|
Mainboard:Asus Rog Strix Z690-E Gaming-Cpu:Intel i7 14700K-Ram:Gskıll Trident Z 2x16GB 6800Mhz-Gpu:Msı rtx 5070Tİ Vanguard- Ssd:Kıngston Fury Renegade 1Tb M.2-xpg 8200 pro 512gb-Ssd: Sandısk ultra 500gb-Kasa:Asus Rog Helıos Whıte-4x SL140 V2 fan-3x SL120 V2 fan-Psu: Asus rog Platınum 1000w-Cpu cooler:NZXT Z73-Klavye:Asus Rog Claymore II - Mouse:Logıtech G502 Hero-Mouse pad:Steelseries qck xl prism-Lcd 1:DELL 27" S2721DGF-lcd2:Asus Rog XG27AQV-Lcd3:Asus Tuf VG27AQL1A 170hz-Ses kartı:Creatıve Sound BlasterX AE-7-Speaker:Logıtech Z906
|
|
|
|