Bildirim
Pes Demosu çıktı mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çıktı tabi...Demo kısmından sport bölümünün içindedir demo... -
cevap için teşekkürler. ama sanırım bende bir sorun var kaç haftadır kontrol ediyorum ama görünmüyor... demos bölümünden sports a ve newest a bakıyorum ama yok! kafayı yiyeceğim.. sorun ne olabilir acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: menaban
cevap için teşekkürler. ama sanırım bende bir sorun var kaç haftadır kontrol ediyorum ama görünmüyor... demos bölümünden sports a ve newest a bakıyorum ama yok! kafayı yiyeceğim.. sorun ne olabilir acaba?
valla bilmiyorum.Ben en son baktığımda görmüştüm... -
teşekkürler... boşu boşuna oyunu ve ikinci joystiği almak istemiyorum, demoyu indirebilsem iyi olurdu :( -
amerika adresinden yeni bir hesap açtım. ama yine yok! artık yatıp yarın çıldırmaya devam edeceğim sanırım :( -
iki gün oldu hala bulamadım. serverlardan kaldırmışlar sanırım... bu günlerde hangi networkta bulabileceğimi bilen var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menaban -- 6 Aralık 2007; 20:59:16 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- gta 5 görev gelmiyor
- delta force ps5
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- psn kardeşliği
- en iyi oyuncu kulaklığı
- ps plus oyunları
- gta 4 hileleri
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- ps5 oyun indirme süresi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X