Şimdi Ara

Vodafone da adıma 4 hat açılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan yaklaşık 4 ay önce bayrampaşa carrefoursa ticaret merkezindeki Vodafone Shop magazasından faturalı hat aldım doğal olarak kimliğimin fotokopiside alındı üstelik cahillik ettik otomatik ödeme talimatı için kredi kartı bilgilerinide verdik olan ondan sonra oldu her ay normal faturam dışında vodafone dan extradan para çekiliyordu uzun uğraşlar sonucu nedenini bulduk adıma 4 faturalı hat açılmış ve otomatik ödeme talimatı verilmiş
    1-hatları açan Vodafone Shop mağazası zararımı karşılamaya yanaşmıyor tam bir üçkağıtçı takımı yalan üstüne yalan söylüyorlar 130 ytl için mahkemeye vermeye değermi
    2-Vodafone bölge temsilciliğine gittim adam yok şu evrağı yok bilmem noterden bu evrağı getir yani anlıyacağınız burdada harcamalarım 130ytl bulur
    tavsiyelerinizi bekliyorum

• Öncelikle geçmiş olsun.Hatları açan vodafone shop nasıl izah etti durumu?Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü?

Orjinalden alıntı: derwaz

bundan yaklaşık 4 ay önce bayrampaşa carrefoursa ticaret merkezindeki Vodafone Shop magazasından faturalı hat aldım doğal olarak kimliğimin fotokopiside alındı üstelik cahillik ettik otomatik ödeme talimatı için kredi kartı bilgilerinide verdik olan ondan sonra oldu her ay normal faturam dışında vodafone dan extradan para çekiliyordu uzun uğraşlar sonucu nedenini bulduk adıma 4 faturalı hat açılmış ve otomatik ödeme talimatı verilmiş
    1-hatları açan Vodafone Shop mağazası zararımı karşılamaya yanaşmıyor tam bir üçkağıtçı takımı yalan üstüne yalan söylüyorlar 130 ytl için mahkemeye vermeye değermi
    2-Vodafone bölge temsilciliğine gittim adam yok şu evrağı yok bilmem noterden bu evrağı getir yani anlıyacağınız burdada harcamalarım 130ytl bulur

Mutlaka müşteri hizm.ile görüş ve shop hk şikayetçi ol ayrıca gittiğin bölge müdürlüğünün istediği evraklarıda faxlaman gerekecek

• quote:

Orijinalden alıntı: mirage616

quote:

bundan yaklaşık 4 ay önce bayrampaşa carrefoursa ticaret merkezindeki Vodafone Shop magazasından faturalı hat aldım doğal olarak kimliğimin fotokopiside alındı üstelik cahillik ettik otomatik ödeme talimatı için kredi kartı bilgilerinide verdik olan ondan sonra oldu her ay normal faturam dışında vodafone dan extradan para çekiliyordu uzun uğraşlar sonucu nedenini bulduk adıma 4 faturalı hat açılmış ve otomatik ödeme talimatı verilmiş

Mutlaka müşteri hizm.ile görüş ve shop hk şikayetçi ol ayrıca gittiğin bölge müdürlüğünün istediği evraklarıda faxlaman gerekecek
    Geçmiş olsun.sikayetvar.com'a da yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

Alıntıları Göster
    4440542 hemen görüş, sözleşmelerinin orjinallerini görmek istediğini söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

4440542 hemen görüş, sözleşmelerinin orjinallerini görmek istediğini söyle.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun...

Bence hakkınızı arayarak dava açın...

Orijinalden alıntı: @oğuzhan@

Geçmiş olsun...

Bence hakkınızı arayarak dava açın...

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun..aynısı arkadaşımın başınada gelmişti..gerekirse mahkeme yoluyla hakkını aramalısın..şüphen olmasın daha fazlasını alıcaksn faiziyle ama işin peşini sakın bırakma..böyle yratıklar yüzünden artık kimlik verip faturalı hatta alamıyosun..
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

geçmiş olsun..aynısı arkadaşımın başınada gelmişti..gerekirse mahkeme yoluyla hakkını aramalısın..şüphen olmasın daha fazlasını alıcaksn faiziyle ama işin peşini sakın bırakma..böyle yratıklar yüzünden artık kimlik verip faturalı hatta alamıyosun..

Alıntıları Göster
    çok geçmiş olsun..

Orijinalden alıntı: BetterBosh

Alıntıları Göster
    kesinlikle. çözüyorlar direk olayı
    quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

• Kredi kartını sağlayan bankanın charge-back departmanına durumu izah eden belgelerle faks çekerseniz onlar miktarı vodafone un savunmasını aldıktan sonra geri ödeyebilirler. Bu faksta o gün yaptığınız alışveriş faturaları, durumu izah eden bir dilekçe, ve ilgili olabilecek vodafone ile yaptığınız email vs tarzı yazışma kopyaları olmalı. Mahkeme vs ile uğraşmadan önce bankanızdan bu departmanlarının iletişim bilgilerini isteyin. Miktarı çeken kuruluşun savunmasını yeterli bulmazlarsa banka sizin lehinizde karar verir ve vodafone istemese bile ücreti onlardan geri tahsil eder. Bunun yanında ödemenin yapıldığı post makinesine sahip kuruluşa ceza yazarlar ve kara liste uygulamasına koyarlar. Bir kaç sefer bu tarz şeyler tekraralanırsa pos makineleri bile iptal edilir. Mastercard ve Visa ikiside bu hizmeti sunarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheForsaker -- 30 Ağustos 2007; 13:09:37 >

Orijinalden alıntı: TheForsaker

Kredi kartını sağlayan bankanın charge-back departmanına durumu izah eden belgelerle faks çekerseniz onlar miktarı vodafone un savunmasını aldıktan sonra geri ödeyebilirler. Bu faksta o gün yaptığınız alışveriş faturaları, durumu izah eden bir dilekçe, ve ilgili olabilecek vodafone ile yaptığınız email vs tarzı yazışma kopyaları olmalı. Mahkeme vs ile uğraşmadan önce bankanızdan bu departmanlarının iletişim bilgilerini isteyin. Miktarı çeken kuruluşun savunmasını yeterli bulmazlarsa banka sizin lehinizde karar verir ve vodafone istemese bile ücreti onlardan geri tahsil eder. Bunun yanında ödemenin yapıldığı post makinesine sahip kuruluşa ceza yazarlar ve kara liste uygulamasına koyarlar. Bir kaç sefer bu tarz şeyler tekraralanırsa pos makineleri bile iptal edilir. Mastercard ve Visa ikiside bu hizmeti sunarlar.
    arkadaşlar müşteri temsilcisininde devreye girmesiyle vodafone shop ödediğim faturaları iade etti bende hatları kapattım ama arkadaşın birisi eğer faturalı hatları bir sene içinde kapatırsan hat başına 35-35 milyon dolayında vergisi bulunduğunu bunun bana fatura edilecegini söyledi doğrumu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: derwaz

arkadaşlar müşteri temsilcisininde devreye girmesiyle vodafone shop ödediğim faturaları iade etti bende hatları kapattım ama arkadaşın birisi eğer faturalı hatları bir sene içinde kapatırsan hat başına 35-35 milyon dolayında vergisi bulunduğunu bunun bana fatura edilecegini söyledi doğrumu bu?

Alıntıları Göster
    Bence böyle ucuz kapatılmamalı olay, mahkemeye başvurduğunda, yüzde yüz haklı olduğundan, bütüm masraflar zaten karşı tarafa yıkılacak. Bence suçlular cezasını çekmeli.

Ayrıca hatlar kapandıktan sonra, vergi geliyor, bunlarıda sen ödeyecen maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bence böyle ucuz kapatılmamalı olay, mahkemeye başvurduğunda, yüzde yüz haklı olduğundan, bütüm masraflar zaten karşı tarafa yıkılacak. Bence suçlular cezasını çekmeli.

Ayrıca hatlar kapandıktan sonra, vergi geliyor, bunlarıda sen ödeyecen maalesef.

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun.Hakkını ara derim

Müşteri hizmetlerine git bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Algorithm

quote:

Müşteri hizmetlerine git bence.
    zararın sadece 130 lira ise hiç uğraşma çünkü avukattır noterdir mahkemedir kaç 130 lar ödersin ve git bilgilerini şubeden al..

• quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

zararın sadece 130 lira ise hiç uğraşma çünkü avukattır noterdir mahkemedir kaç 130 lar ödersin ve git bilgilerini şubeden al..

Alıntıları Göster
    şikayet var a da yaz derim

Orijinalden alıntı: absinthebart

şikayet var a da yaz derim

Alıntıları Göster
    bence zararın 130ytl olmasına dua et..ve bu işin peşini bırak.. cünküü dava acmaya kalksan hakkaten masrafını gectim bi ton sıkıntı cekersinçcok uğrştırırlar ...unut gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisa

bence zararın 130ytl olmasına dua et..ve bu işin peşini bırak.. cünküü dava acmaya kalksan hakkaten masrafını gectim bi ton sıkıntı cekersinçcok uğrştırırlar ...unut gitsin

Alıntıları Göster
    iş gittikçe sarpa sardı şöyle ki başta hatasını kabul etmiyen vodafone shop şikayetim üzerine şu ana kadar ödediğim fatura parasını iade etti bende kapatma başvurusu yaptım ama vodafone hatları kapatmayız diye tutturdu niye? çünkü şikayetin var şikayetimi geri alıyorum hayır kabul edemeyiz şu şu evrakları gönder peki masrafları {iki noterlik evrak var)karşılayacakmısınız ? hayır arkadaşlar inanın şaşırdım kaldım çünkü burda geçici olarak geldiğim için ikametgahım burda degil anlıyacağınız bu işi iki üç aydan önce halledeceğimide sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derwaz -- 8 Ekim 2007; 20:04:30 >

• Öncelikle geçmiş olsun derim. Hemen gidip kimliğini nufus memurluğundan değiştir. Değiştirmeden önce noter tasdikli fotokopisini al.Ve savcılıktan suç duyurusunda bulun ve suçduyurusunda senin adına çıkarılmış hatların numarasını da vererek benim bilgim dahilinde olmadan ..... shop tarafından çıkarılmıştır. Ayrıca kredi kartını aldığın bankayada harcama itirazı yap.

Orijinalden alıntı: redoksan

Öncelikle geçmiş olsun derim. Hemen gidip kimliğini nufus memurluğundan değiştir. Değiştirmeden önce noter tasdikli fotokopisini al.Ve savcılıktan suç duyurusunda bulun ve suçduyurusunda senin adına çıkarılmış hatların numarasını da vererek benim bilgim dahilinde olmadan ..... shop tarafından çıkarılmıştır. Ayrıca kredi kartını aldığın bankayada harcama itirazı yap.
    daha neler duyacaz ya
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.