Şimdi Ara

hande yener severler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hande yener çıktığı günden bu yana hep sempati duydum.şarkıları çok hoşuma gitmiştir.nedendir bilinmez ama son günlerde çok fazla polemiğe giriyor.ihtiyacımı var acaba.bakalım varmı hande yener ci başka.

• Şahsen Hande Yener i seviyorum ve şarkılarını dinliyorum. Son albümü gayet başarılı.

Bence polemiğe falan ihtiyacı yok. Kendisi gayet başarılı.
  • eskiden severdim ama artık nefretlik derecesine geldi hangi tv'yi açsam hangi gazeteye baksam sürekli kendisinle ilgili bi haber... yok romeo yok bakkal şarkısı zaten son iki albümü bana hiç hitap etmiyor ama akıllı kadın bi laf etti gündeme oturdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_spurs_go

eskiden severdim ama artık nefretlik derecesine geldi hangi tv'yi açsam hangi gazeteye baksam sürekli kendisinle ilgili bi haber... yok romeo yok bakkal şarkısı zaten son iki albümü bana hiç hitap etmiyor ama akıllı kadın bi laf etti gündeme oturdu
    Ben varım Pecer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pseudonym

Ben varım Pecer.

Alıntıları Göster
    Hande Yener'in tarzını beğeniyorum.İlk çıktığı şarkılar,sonraki albümleri güzeldi.Şu son şarkılarını pek sevemedim ama.Ayrıca şöhretin kişiliğini bozduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

Hande Yener'in tarzını beğeniyorum.İlk çıktığı şarkılar,sonraki albümleri güzeldi.Şu son şarkılarını pek sevemedim ama.Ayrıca şöhretin kişiliğini bozduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bazıları Apayrı albümü çıktığı zaman *asak geçmişlerdi burada ben albümü övünce.Şimdi iyi izlesinler daha neler yapacak Hande!Ben de varım!

• quote:

Orijinalden alıntı: No_one_

Bazıları Apayrı albümü çıktığı zaman *asak geçmişlerdi burada ben albümü övünce.Şimdi iyi izlesinler daha neler yapacak Hande!Ben de varım!

Alıntıları Göster
    serdar ortaç ın çakma madonna dediği şarkıcı değil mi bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ajdar theworldstar1 olamaz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

evet o
    hande yener sevenler diyince bende zannettim ki 1000lerce insan var bence gerçekten polemiğe daha çok htiyacı var

• quote:

Orijinalden alıntı: cmk

quote:

evet o
    hande yener sevenler diyince bende zannettim ki 1000lerce insan var bence gerçekten polemiğe daha çok htiyacı var

Alıntıları Göster
    şarkıları ve tarzı hoşuma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmk

quote:

evet o

Alıntıları Göster
    kişilik olarak sevilecek birisi değil ...

• quote:

Orijinalden alıntı: O.Bora

kişilik olarak sevilecek birisi değil ...

Alıntıları Göster
    hem kişilik hem sanat hem vokal hemde albüm açısından tapılacak kadın... ülkemde kaliteli sanatçıları ve eserlerini görmek çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helloween

hem kişilik hem sanat hem vokal hemde albüm açısından tapılacak kadın... ülkemde kaliteli sanatçıları ve eserlerini görmek çok güzel.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: helloween

kişilik olarak : bu yaşta kadının 20 küsür yaşında çocuğu var....ne demek istediğimi anladınız sanırım
    sanat olarak : ne yaptı ki
    vokal olarak : bu kadında ses mi var allah aşkına
    albüm olarak : hiç dinlemediğim için yorum yapamayacağım...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ciddi mi yazdınız bunu ?

• quote:

quote:

ciddi mi yazdınız bunu ?

Alıntıları Göster
    romiyo romiyo... şarkının tamamı Türkçe, ama romeo nedense ingilizce telafuzu olan romiyo şeklinde söylenmiş, garip bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood Theory

romiyo romiyo... şarkının tamamı Türkçe, ama romeo nedense ingilizce telafuzu olan romiyo şeklinde söylenmiş, garip bir durum.

Alıntıları Göster
    hande yener i sevmem sevenide sevmem
  • quote:

quote:

ciddi mi yazdınız bunu ?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

ciddi mi yazdınız bunu ?

tabiki....... 20küsür yaşında çocuğu varmış demiş bi arkadaş. kişilerin özel hayatları bizi ilgilendirmez. hande yener özel hayatıyla değilde sanatıyla gündeme gelmek istediği için sanırım bu kadar agresifsiniz hande yenere karşı.

kadının ses mükemmel... albümünde hit olabilecek 4şarkı var. ayrıca melodili bi albümü var. sound olarak electronic müzik tabanlı bi albüm. akılda kalıcı melodiler ve karanlık bi havayada sahip ayrıca. ne mustafa sandal ne tarkan ne başkası. kaliteli yapan kazanır. hande yener yaptı. şuan mega değil türkiye için dünya starı olabilecek kalitede müziği var.. nedense ülkemizde şahısların özel hayatları insanları sanattan daha çok ilgilendiriyor. daha dün yalanın batsın parçası çıktığında dillerden düşmüyodu öyleydi böyleydi diyiliyodu. şimdi o kişiler handeye çemkırıyor. neymiş 20yaşında oğlu varmış seni ne ilgilendirir be kardeşim.

benim favorilerim Kibir, Romeo ve Nasıl Delirdim

müzik dinleme seviyeme göre çokta fazla kaliteli olmasada, türkiye için kaliteli müzik yolunda iyi bir adımdır..

handeyi canı gönülden destekliyorum.. çokta beğeniyorum... güzel bi bayan....

• quote:

quote:

quote:

ciddi mi yazdınız bunu ?

tabiki....... 20küsür yaşında çocuğu varmış demiş bi arkadaş. kişilerin özel hayatları bizi ilgilendirmez. hande yener özel hayatıyla değilde sanatıyla gündeme gelmek istediği için sanırım bu kadar agresifsiniz hande yenere karşı.

kadının ses mükemmel... albümünde hit olabilecek 4şarkı var. ayrıca melodili bi albümü var. sound olarak electronic müzik tabanlı bi albüm. akılda kalıcı melodiler ve karanlık bi havayada sahip ayrıca. ne mustafa sandal ne tarkan ne başkası. kaliteli yapan kazanır. hande yener yaptı. şuan mega değil türkiye için dünya starı olabilecek kalitede müziği var.. nedense ülkemizde şahısların özel hayatları insanları sanattan daha çok ilgilendiriyor. daha dün yalanın batsın parçası çıktığında dillerden düşmüyodu öyleydi böyleydi diyiliyodu. şimdi o kişiler handeye çemkırıyor. neymiş 20yaşında oğlu varmış seni ne ilgilendirir be kardeşim.

benim favorilerim Kibir, Romeo ve Nasıl Delirdim

müzik dinleme seviyeme göre çokta fazla kaliteli olmasada, türkiye için kaliteli müzik yolunda iyi bir adımdır..

handeyi canı gönülden destekliyorum.. çokta beğeniyorum... güzel bi bayan....

Alıntıları Göster
    hande yener den nefreeeeet ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: juRiSt´z

hande yener den nefreeeeet ediyorum

Alıntıları Göster
    kusuara bakmayın ama hande yener su sıralar Türkiye'nin en vasat şarkıcısı şarkıda bi anlam söyleyin

romeoooo kucaklar beni kızmaz bana küsmez bana roomeeooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibby_

kusuara bakmayın ama hande yener su sıralar Türkiye'nin en vasat şarkıcısı şarkıda bi anlam söyleyin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kibby_

Vasat şarkıcı dersen Mustafa Sandal'ı tek geçerim.
    ALACAĞIM AKLINI HEY MELEK YÜZLÜM
    CENNETTEKİ TEK GÜNAHKAR BEN OLSAM DA

Ne demek bu ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orjinalden alıntı: kibby_

Ne demek bu ya?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Ne demek bu ya?

Kinaye yapmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.