Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
897.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakında gelicek inşallah ya ocak ilk hafta gelsin mesela bende mıncıkliim hemen
  • gakkom sen elazığlımısın?
    quote:

Orjinalden alıntı: akt23

N82 ile arabada giderken çektiğim ve ço kalite bir video seyredin ve yorumlarınız bekliyorum.
    http://rapid-share.com/files/79124394/19122007003-001.mp4
  • quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

@akt23
    videoyu izledim cok basarili. eline saglik. oldukca akici ve karelenme yok. yalniz tek bir noktaya dikkatim takildi görüntü biraz sarimsi gibi duruyor. bilmiyorum izleyen baska arkadaslarda yorumlarini belirtirse genel olarak nasil bir kalitede video oldugunu anlayabiliriz.
    sarilik ve hafif koyuluk disinda oldukca güzel. (belki o zamanki havanin durumu ve bölgenin bitki örtüsüde etkilidir bunun böylee olmasinda)
    Edit: belkide arabanin ön camindan dolayi kaynaklaniyorda olabilir.
    siz ne dersiniz?

Tabi arabanın ön camının krli oluşu ve havanında akşama doğru güneşin kızıllığının oluşu ve birde hiç ayar yapmadan videoyu çekmem arada bazı ufakta olsa olumsuz görüntüler oluşturmuştur .

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ha evet yorumlamayı unuttum
    hareketli 1 video olmuş yani araba içinde ama yinede ii. kontrast yüksek biras

Evet dediğim gibi hiçbir ayar yapmadan çekimi yaptım,fakat diğer emsal telefonlara göre çekim gayet iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: joker23
    gakkom sen elazığlımısın?

He gakko Elazığ'lıyım ,plakaya yazmışım ,Sende plakaya bakılırsa bizim ordansın

• videoyu açınca bi ara dedim yaw ben buraları biliyorum ama!! jeton geç düştü anlıcağın..
    sen bu telefonu nerden aldın elazığda varmı?
  • isimini tam hatırlamadığım bir site bütün 5 megapikselleri inceleyecekti hangi siteydi bu bilen varmı inceleme oldumu
  • gsmarena.com

quote:

Orjinalden alıntı: zone

isimini tam hatırlamadığım bir site bütün 5 megapikselleri inceleyecekti hangi siteydi bu bilen varmı inceleme oldumu
  • ben de bursaliyim kardaslar,,varsa benim de hemsehrim gostersin kendini

bence n82 çok tutucak arkadaslar,,çünkü telefonun dogru düzgün bir eksisi yok,,almamaya itecek bir sebep yok,,varsa söyleyin mesela ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

gsmarena.com

quote:

isimini tam hatırlamadığım bir site bütün 5 megapikselleri inceleyecekti hangi siteydi bu bilen varmı inceleme oldumu

gsmarena.com deil phonearea.com
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: altinok

gsmarena.com

quote:

gsmarena.com deil phonearea.com

http://phonearena.com

• Bugün Nokia Shop'a sordum. N82 nin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği henüz belli değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Bugün Nokia Shop'a sordum. N82 nin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği henüz belli değilmiş

ohe!!

ne kar ediosa Türkiye'den edio be yapamas öle bişey
  • Acayip canım sıkıldı ama orada çalışan bayan can sıkıntımı aldı

Ne zaman oraya gitsem bakışları öldürüyor beni aynı zamanda inceleme merkezi yani cihazların menüsünü görerek inceliyoruz hep yanımda duruyor bir sürü kişi var o ise benim yanımda yaw rahatta bakamıyorum cihazlara
  • quote:

Acayip canım sıkıldı ama orada çalışan bayan can sıkıntımı aldı

Ne zaman oraya gitsem bakışları öldürüyor beni aynı zamanda inceleme merkezi yani cihazların menüsünü görerek inceliyoruz hep yanımda duruyor bir sürü kişi var o ise benim yanımda yaw rahatta bakamıyorum cihazlara

ohoo anlaşıldı sen oraya N82 için gitmemişsin ki...

• Aynen şöyle oldu; Media Markt'ı gezdim. N81 8GB inceledim. Sonra Nokia shop'a gittim. İçeri girer girmez onu fark ettim. Yine gözümün içine dikkatlice bakıyordu. Halbu ki ben içeri girmeden bir başkasıyla ilgilendiği belliydi çünkü yanında bir kaç kişi vardı. Ona doğru yürüdüm. O ise hiç bakışlarını kesmedi. N82 ne zaman gelecek dedim. Gelip gelmeyeceği belli değil dedi. Sonra cihazları incelemeye koyuldum. 5700 a bakındım. Joistiği yukarı basmak istediğimde hep ok yapıyordu. Tüm 5700 larda durum böyle joistikleri sorunlu. Sonra N81 8 Gb a yöneldim. Oraya da geldi. N95 e geçtim baktım yine yanımda. İçerde benden başka kimse olmasa diyeceğim ki gelip ilgileniyor. Ben çıkarkende arkamdan geldi. Sevgilimde yok

N82 nin gelip gelmeyeceğinin belirsizliği sonucu yaşadığım siniri uçurdu gitti ama çok tatlı bir bayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 28 Aralık 2007; 0:51:04 >

• quote:

Aynen şöyle oldu; Media Markt'ı gezdim. N81 8GB inceledim. Sonra Nokia shop'a gittim. İçeri girer girmez onu fark ettim. Yine gözümün içine dikkatlice bakıyordu. Halbu ki ben içeri girmeden bir başkasıyla ilgilendiği belliydi çünkü yanında bir kaç kişi vardı. Ona doğru yürüdüm. O ise hiç bakışlarını kesmedi. N82 ne zaman gelecek dedim. Gelip gelmeyeceği belli değil dedi. Sonra cihazları incelemeye koyuldum. 5700 a bakındım. Joistiği yukarı basmak istediğimde hep ok yapıyordu. Tüm 5700 larda durum böyle joistikleri sorunlu. Sonra N81 8 Gb a yöneldim. Oraya da geldi. N95 e geçtim baktım yine yanımda. İçerde benden başka kimse olmasa diyeceğim ki gelip ilgileniyor. Ben çıkarkende arkamdan geldi. Sevgilimde yok

N82 nin gelip gelmeyeceğinin belirsizliği sonucu yaşadığım siniri uçurdu gitti ama çok tatlı bir bayan

abi bitmiş yani 0 direk N82 var mı die mi sordun... ohooo

• ee oraya gitme amacım N82 idi o değil ki

N82 den yeni bir aşk doğarsa N82 almak için Finlandiya'ya bile giderim yani N82 de güzel oradaki tatlı bayanda çok güzel bakalım ilerki günlerde ne olacak

ah Revolver ah yaptın güzel bir inceleme sayende N82 den aşk doğacak

Neredeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 28 Aralık 2007; 0:59:57 >

• sen bi N82 al, üstüne o kısıda al

sonra saten bida DH'a uğramassın
  • genpaya gelmiş galiba gastede gördüm
  • yok o yıl başı hesaabı reklam yani
  • quote:

sen bi N82 al, üstüne o kısıda al

sonra saten bida DH'a uğramassın

Amin

((( DH ya uğramamak mümkün mü şuana kadar gördüğüm en kaliteli ve kalabalık forum )))

..Dawson..

hangi gazetede gördün ve fiyat yazıyor muydu ?

Reis-i Eagles

nasıl yılbaşı hesabı reklam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 28 Aralık 2007; 1:06:38 >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.