Şimdi Ara

Battlefield 6 hile önleme sistemi, şimdiye kadar 2.4 milyon hile girişimini engelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 6 hile önleme sistemi, şimdiye kadar 2.4 milyon hile girişimini engelledi
    Battlefield 6, EA için büyük bir lansmandı. FPS oyunu, seri rekorları kırdı ve şirket oyunu 2025'in en çok satan nişancı oyunu olarak adlandırmaya başladı. Çok oyunculu modun oyunun ana cazibesi olduğu düşünüldüğünde, hile önleme önlemleri lansmandan önce bile büyük bir odak noktasıydı. Battlefield Studios, yeni Javalin hile önleme teknolojisinin etkileyici performansını paylaştı.



    Ayrıca Bkz.EA'e göre Battlefield 6, 2025 yılının en çok satan nişancı oyunu oldu



    EA: Maçların %98'i adil ve hilecilerden uzak gerçekleşti



    Şirkete göre, bir oyuncunun bir maçta hileciyle karşılaşma olasılığı, açık beta sırasında %6.9 iken şu anda %2. EA, lansmanı takip eden hafta boyunca tüm maçların yaklaşık %98'inin adil ve hilecilerden uzak geçtiğini söylüyor. Hile önleme ekibi, açık beta sürecinin sistemlerini geliştirmeye büyük katkısı olduğunu da belirtiyor.



    Lansman hafta sonu geldiğinde, EA'in Javelin Anti-Cheat özelliği 367.000'den fazla hile girişimini engellemeyi başardı. Şimdi ise bu sayı 2,39 milyon. Şirket ayrıca, Battlefield 6'nın Windows'taki Güvenli Önyükleme gereksinimi hakkında da olumlu yorumlarda bulundu ancak bu gereksinim ilk başta hayranlar ve geliştiriciler tarafından biraz tepkiyle karşılandı. EA'e göre, Battlefield 6 oyuncularının yalnızca %1,5'i güvenlik önlemini etkinleştirmekte sorun yaşıyor.



    EA: Hile geliştiriciler sıkı takipte ve sistemi daha da geliştireceğiz



    EA, aktif hilecileri oyundan atma, askıya alma ve yasaklamanın yanı sıra çok sayıda hile sağlayıcısını da takip ediyor. Bu toplulukların çoğunun Battlefield 6'da alışıldık hile yöntemleriyle başarılı olamadığı ve hayal kırıklığına uğradıkları belirtildi.



    Ekip, geleceğe yönelik olarak işletim sisteminde daha fazla güvenlik seçeneği eklemeyi, avantaj elde etmek için belirli donanımları kullanan hilecileri etkisiz hale getirmeyi, oyuncuların raporlama sistemini iyileştirmeyi ve hile geliştiricileri için daha fazla hile önleme yöntemi geliştirmeyi düşündüklerini belirtiyor.




    Kaynak:https://www.ea.com/tr/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-anticheat-update-season-1







  • Aim aissist oldukça hileye gerek yok. Ayrıca keskin nişancı kullananlar nefes tutma ve silah sıfırlama gibi özellikleri en çok kullandıkları tuşa atıyor. Sadece bir tuşa basarak hem nişan yardımı alıyor, hem silah sıfırlıyor, hem nefes tutuyor. Böyle iş mi olur? Koşarken 400 metreden tek yiyorum. Ea önce bunu düzeltsin. Bu yöntem oldukça hileye gerek bile yok zaten.
  • Kardeşim engellesene ne olur maxiq diye bir adam vardı adam konsolda oynamasına rağmen 0 0 sekme vardı ya sıfır sekme ya Böyle bir saçmalık olamaz ya Adam canlı yayında oynuyordu silah en çok seken silah hiç sekmiyordu. Yapan yine her türlü yapıyor bence ea yayıncılara hile sunuyor Ben inanmıyorum şahsen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • EA hilecinin satın almış olduğu oyunu banlamıyormu nasıl oluyor.

  • Hile yapmaktan mutlu olup oyun oynayanda akıl var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Aim aissist oldukça hileye gerek yok. Ayrıca keskin nişancı kullananlar nefes tutma ve silah sıfırlama gibi özellikleri en çok kullandıkları tuşa atıyor. Sadece bir tuşa basarak hem nişan yardımı alıyor, hem silah sıfırlıyor, hem nefes tutuyor. Böyle iş mi olur? Koşarken 400 metreden tek yiyorum. Ea önce bunu düzeltsin. Bu yöntem oldukça hileye gerek bile yok zaten.

  • gecceanduana kullanıcısına yanıt
    Genelde 9-15 yaş arası tipler. Ya yayın açıp hile tanıtmak için yüklüyorlar ya da iyi oynuyormuş gibi görünmek için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Hileci gerçekten nadir 2 aydır falan anca 1 gerçek hileciye denk gelmişimdir.

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hile yapan cok insana denk geldim acikcasi. Hatta ortalamasi 30 dk olan maclarin 7 dkda bittigi bile oldu. Nereye hile yok. Karsi takima bakiyorum 32vs32 macta adamlar 1 kere olmemis, 30 killi var. Bizim takima bakiyorum 15 olum ortalamasi. Hayir mermi supply'i her seferinde nasil buluyorsun? Yoksa hicbir mermin bosa gitmiyor mu? twitter'da rileycs_ diye bir adam var, canli yayinlarini izleyin, hala gostere gostere hile yaparak oynuyor. Adam yayinda hile yapiyor ya, bunlarin banladiklari dandik ucuz hileler. Yoksa cok hileci var bence. Keza Call of Duty'de oyle. Bir ara kimi reportlasam banlaniyordu hileden.

    _____________________________
    Nikon D7100 - 50mm 1.8G / Sigma 17-50mm 2.8 / Tamron 70-300mm 3.5-5.6
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Tank, uçak kullanıyor olabilir hocam. Tanka karşı rakip takım tedbir almayınca 30'a sıfırı geçtim 60'a sıfır da oynarsın. Şahsen ben hiç hileciye denk gelmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 29 Kasım 2025; 22:54:51 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    Valla Engineer oynuyorum hocam, tank vs hayatta birakmiyorum. Genellikle Sniperlar 30-0 40-0 oynuyor. Anlamiyorum nasil oluyor.

    _____________________________
    Nikon D7100 - 50mm 1.8G / Sigma 17-50mm 2.8 / Tamron 70-300mm 3.5-5.6
  • Dün akşam Battlefield 5 'de 70-0 giden elemanıda tespit etselerdi çok güzel olurdu

  • BF6'da hileye denk gelmedim ama 200m'den sniper beni nasıl bulup da headshot atar hala anlamış değilim. Her oyunda 2-3 kere başıma geliyor.


    35 yaşındayım Battlefield'da bitmeyen silah denge sorunları var. BF 1942'de de vardı... Böyle alışacağız.

    _____________________________
  • Oyunu oynuyordum zaten zar zor aldım hiç bir hile yada dosyalarda oynama yapmadım beni banladıılar hile yapmayı sevmem yapanida sevmem anlamadım 20 gündür banlı kalıcı itiraz ediyorum kabul etmediler bu 3 itirazım bakalım ne çıkacak halbuki şu an bf2042 oynuyorum hale sorunsuz devam ediyorum

  • Arkadaşlar herkeste hileci değil. Ben ilk cod den beri yani neredeyse 25 yıldır oynuyorum bu oyunları. Artık scope açtığımda articıl ı kafaya oturtmak yürümek uyumak yemek yemek gibi birşey benim için

  • Dün akşam Battlefield 5 'de 70-0 giden elemanıda tespit etseler çok güzel olacaktı

  • FısFısss kullanıcısına yanıt

    Hile değil de oyundaki saçma bir silah eklentisi yüzünden. Sniper'a rangefinder takıp tuşunu ayarlarsan baktığın yerin mesafesine otomatik sıfırlıyor.

    Dolayısıyla merminin düşüşünü hesaplamaya gerek kalmadan direkt hızlıca kafaya atabiliyorlar. Çoğu kişi eleştirdi, belki kaldırırlar.

    _____________________________
  • Hilecilerle hilecileri karşılaştırdığı bir koruma sistemi olsa daha güzel olmaz mı? hem birbirini hile diye bildirirler hemde eşit koşullarda rekabet ederler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.