Şimdi Ara

Boya için istenen fiyat normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model doblo aracın, kaput ve sağ sol çamurluk onarım ve pasta cila dahil 40 bin tl fiyat isteniyor. Şehir kocaeli. Çok geldi ne dersiniz ?

Tavsiyem etrafınıza danışın. Yoksa pis yollarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İyi usta çok az zaten onu biliyorum. O yüzden bilinen ustaları araştırıyorum ona göre hareket ediyorum. Araç yeni olsa yetkile servise giderdim zaten. Fakat bu boya konusunda Fiyat fazla geldi gerçekten.

Pasta-cila komple ise 8 bin TL civarı, kaput 7-8- iki çamurluk 10 bin TL desek 20-25 boya ve cila. Onarım ise hasara göre fiyat belirlenir 10-15 de ona desek 40 bin TL'ye ancak böyle ulaşırız. Yani boya dahil her şey mükemmel kalite ve işcilik de yapılacak ki bu fiyat çıkacak. 25-30 civarında yaptıracak yer bakın.

İsterseler 3-5 bin en fazla harici de peşin vermeyin, cepte müşteri işi çok olur o sektörde. Sen parayı verirsin ondan sonra bekle babam bekle.

Ustanın işçiliğnin iyi olduğunu duydum. Ama fiyat çok geldi. Sözde 1 hafta da çıkarırım dedi ama yaptırmayacağım sanırım

Hatta boş vaktin ve biraz el becerin varsa kendin bile boyayabilirsin.

İnternette şöyle videolar var mesela :

youtube
    Evet İlk bölümde astarlamasını yaptığımız arabamızın boyama vernikleme ve pasta cilasını yaptık sonuç sizlerle dostlar bu Video Reklam İşbirliği Sponsorluk Y...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=qrKIPna25BE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırıkkale'de 1 ay önce 40bin TL'ye 92 model w124 ü komple zımparalayıp boyadılar. İşçilik iyi miydi ? Tartışılır ama yaptılar. 2-3 hafta sürdü bu arada. Hatıra yapılmış bir fiyat. Diğer kaportacılar 1 haftada teslim edip 60-70 bin arası istiyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 14 Kasım 2025; 23:52:2 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.