Şimdi Ara

Mortal Kombat 2 filminden beklenen fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #47
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mortal Kombat 2 filminden beklenen fragman geldi
    Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak dikkat çekici filmlerden biri de Mortal Kombat 2 olacak. 2021 yılında çıkan Mortal Kombat'ın devamı niteliğindeki bu film, 24 Ekim'de gösterime girecek. Vizyon tarihi yaklaşan Mortal Kombat 2 için tanıtım çalışmalarına başlayan Warner Bros., bugün filmden ilk uzun fragmanı yayınladı.

Mortal Kombat 2'yi ilk filmin de yönetmeni olan Simon McQuoid yönetti. Ancak bu kez senaryoda farklı bir ismin imzası bulunuyor. Yeni Mortal Kombat filminin senaryosunu, The Umbrella Academy dizisinin yaratıcısı olan Jeremy Slater yazdı. Slater'ın filmografisinde Godzilla x Kong, Moon Knight ve Fantastic Four gibi yapımlar da bulunuyor. Prodüksiyon kalitesi ve karakter tasarımları beğenilen ilk filmin en zayıf yanlarından biri senaryosuydu. O yüzden bu kez senaryoda başka birinin imzasının bulunması umut verici.

Mortal Kombat 2, 24 Ekim'de Vizyona Girecek

Mortal Kombat 2'de Hiroyuki Sanada, Lewis Tan, Jessica McNamee, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Josh Lawson, Joe Taslim gibi isimler ilk filmdeki rolleriyle geri dönüyor. Bu ekibe katılan başlıca isim ise The Boys dizisinden tanıdığımız Karl Urban olacak. Urban, oyunların popüler karakterlerinden biri olan Johnny Cage'e hayat veriyor. Şu ana kadar yapılan paylaşımlar, Cage'in filmin merkezinde yer alacağını gösteriyor. Yeni filmde Johnny Cage'in yanı sıra Shao Kan ve Kitana gibi karakterler de yer alacak.

• Yahu teknoloji geliştikçe neden filmlerin kalitesi düşüyor ...

• İlki ortalama vasat arasiydi ikincisi de pek farklı degildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selcuksert38 kullanıcısına yanıt
    Vasat, ortalama demek zaten.

• Jadame J kullanıcısına yanıt
    Teknoloji tabi meselenin özü aslında da , hep bahsettiğimiz tüketim kültürü saçmalığı müziği sinemayı elmayı armudu hadi hadi hadi mantığıyla önümüze dizip zorla ağzımıza kulağımıza(tövbe) yerleştirmelerinden ötürü.

Özellikle spotify bu konuda öncüdür. Yeter ki şarkı çıkarın ben dinletip para vericem dediği günden bu yana müzik sektörü çip oldu.

• Jadame J kullanıcısına yanıt
    Çünkü sanat ölüyor. Teknoloji tüketimle alakalı. Sanat ise insan benliğinin ilkel güdüleriyle. Kızacası ters bağıntı…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk filmini 18 yaşındaki ergenler yapmış gibiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noob Saibot u görmek iyi geldi

• Aşırı görsel efektlerden okadar bıkkınlık geldiki kendini okadar belli ediyorki off yaa arada sırada eskileri açıp izlemek daha iyi geliyor.. yinede izleyecez ilk filmin girişi muhteşemdi ama

• Şuanda sinema eski seri filmlerle devam ediyor başka bişey olmayınca mecburi izleniyor birbirimize en son ne zaman bir filmi tavsiye ettik ki

• sega da ne oynardı be

• Mortal Kombat'tan ziyade, daha çok Johnny Cage filmi olmuş gibi bir izlenim aldım. Çok fazla bir karakter üzerinde yoğunlaşılmamalı.

Direkt oyuna sadık kalıp, aynı dövüş sahnelerini yaparlarsa film başarıya ulaşır.

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    95 yılında aldım Sega Mega drive 2'yi, hala aktif çalışıyor bende.. Hatta yeni oyun yüklenebilen kasedini de satın aldım.. Yeni oyunlar bu kadar tat vermiyor..

• Hiç biri bir Van Damme değil ,

Alın size 80'lerden taş gibi dövüş filmi ;

• quote:

Prodüksiyon kalitesi ve karakter tasarımları beğenilen ilk filmin

🧢 Kim beğenmiş? Tam tersine bok gibi bir yapımdı. Ne senaryo ne oyunculuk ne de aksiyon. Nereden bakarsan bak leş gibi bir yapımdı. O rezaletten sonra neden 2. filmi çekme zahmetine girdiler diye düşündüm.

Bu filmde trailer iyi duruyor ama gerçi ilk filmde de trailer iyi duruyordu. Bence millet yorumları görmeden gitmemeli ama satılık lobilerin yorumlarına değil g.te g.t diyen gerçek dürüst insanların yorumlarına bakmalı.

Filme gelirsek Karl Urban'ı severim ama Johhny Cage karakterine pek yakıştıramadım çünkü normalde Cage karakteri daha bir genç ve daha biraz genç ruhlu, Karl ise biraz yaşlılığını hissettiriyor. O havayı vermiyor, zaten fragmandan gördüğüm kadarıyla da bizim bildiğimiz Cage gibi olmayacak bu Cage karakteri sanırım. Filmde Johnny Cage gibi çok da umrumuzda olmayacak bir karakteri filmin merkezine almalarının sebebi de muhtemelen Karl Urban'dır. Muhtemelen böylesine gideri olan önemli bir oyuncu filmin biletlerini satsın diye konuldu sonra dediler ki bu adamın canlandıracağı karakterin ekran süresini arttırın. Kimi canlandırıyor, Johnny Cage, tamam Cage ön planda olsun. Nasıl olacak? Senaryo onun üzerine olsun. Yoksa kim silker Cage'in hikayesini. Neyse ben de bu tuzağa bile bile düşeceğim ve sırf Karl Urban için filmi izleyeceğim ama tabii ki sinemada değil, malum ortamlara düşünce. Sinemasına gidilecek bir film gibi durmuyor. İlk filmde milleti çok sövdürdüler, hayvan terli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.