::( |
Dehlendim ss’li (2. sayfa)

-
-
Öykü gibi jeep’e binen karıyı kaçırdık şimdi allahın moda tasarımı mezunu kızından ret yiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlısı
-
İlişkiye hazır değilmiş.. bugün 190 kaslı yakışıklı zengin birine dibini dövdürmezse ben de sarp değilim
imza virgül kaşe
-
Ev al kesinlikle
Araba yattigi yerden para yiyo ev sana kazandirir icinde oturursan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizi tanıştıran kız diyor ki yanında suspus kalmışsın yoksa beğenmiş diyor ama üzülmeyim diye öyle diyor dimi?
Param sadece b.düzündeki evlere yetiooo
Gel cuma günü suadiyeye :) benim flörtün bestiesi de olacakmış ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suan hali hazirda basini sokacak evin var mi?
Dandik ev başa büyük beladir onu söyleyeyim tamiri bakimi almasi satmasi oturmasi kirasi her seyi sorunludur
Şuan duzgun evler 6 7 milyondan asagi yok
4-4.5 arasına iyi ev bulabiliyorum b.düzünde konumunu bildiğim yeni evler ama uzaklar metrobüse. aynı zamanda b.düzü cok uzak istanbul merkeze. paramda sadece oraya yetiyor
-
Kanka yanlış anlama da o kadar param olsa alacagim son sey ev olur eger kira derdim yoksa
Yatirim senecekleri cok ve en kötüsü ev bence bakımı ugrasmasi cok zor evi bi alirken seviniyon bi satarken
yok abi ne yanlıs anlaması. ayleyle yasamak baymaya basladı. kirayada cıkabilirm ama para var neden kiraya cıkayımki diyolar. parada nakit degil baska bir ev. yani ole kaldım anlıcağın. 6-6.5a nerede iyi evler var?
-
Haaa bak aile evinden cikacaksan kessssin ev al
Aile evi asla cekilmiyor birader kos hemen simdi al
pofff cok zor cok
-
Lan hala duruyon mu sen
KOOOOİOOSSSS
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X