< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paylaşımlarımı Bazı Founderlar Takip Etmeye Başladı (2. sayfa)

-
-
Cok kirdiniz bizi hocam demek bu forumu ciddiye almiyorsunuz, gonul eglendiriyorsunuz burada.
Diger platformlarda ise bilginizi gelistiriyor, planlarinizi gerceklestiriyorsunuz.
Ciddiye almadiginiz adamlara neden her gun her saat planlarinizi anlatip destek bekliyorsunuz orasini cozemedim ama neyse
-
Beni kıranlara ne olacak? Bu soruyu sormuyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 13 Temmuz 2025; 11:16:12 > -
Sen ne diyon. Herif aldığı tazminatı bile gizliyor, 2. el insignia parası diyerek ser vırıp sır vermiyor...
-
Anladim ki butun bu basari, plan, para pul mesajlari tek bir kullanici gorsun diye imis...
Bizler de bu mesajlasmanin arka planiymisiz...
Neyse cani sagolsun bu da bir yontem
-
Burdaki tek hedef intikam almak malum kişiyi pişman etmek hocam ondan dolayı zero hocamız burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten kafamda olan şeyleri yapacak kıvama gelirsem ciddi ilerleme sağlarsam muhtemelen ben forumu tamamen bırakırım veya azaltırım paylaşımları.
Giderim herkesten uzak bir yerde yaşamaya başlarım.
Medyatik bir insan olmak istemiyorum. Teşekkür ederim.
Medyatik birisi olacaksam mesleğimle alakalı ilerlerim. Fakat çoğu şeye salça olmak istemiyorum. İşime gücüme bakarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 13 Temmuz 2025; 13:45:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Poncik zoncik founder pesinde kosarsin ama cenazene gelenler yine donanimhaber oluculeri olur...
-
Cenazeme kimsenin gelmesini istemiyorum hatta ben mezar taşı bile istemiyorum. Tepede bir ağacın altına gömseler yeter beni.
-
Biz oyun hamurumuyuz arkadaş canın istediğinde oyna sıkıldığında uzaklaş..
Başçavuşun eşşeği mi anırıyor burda dellendim bak..
Dogru konustunuz kardesim, baslar yine kriptodan parayi kiracagim, plan isliyor dusmanlar catlayacak falan diye basliklar acmaya ama o zaman bizi bulabilecek mi
-
Dikkat çek > takipçi yap > güven ver > etkileşim kur > müşterin yap > hizmetini ver, paraları topla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X