Şimdi Ara

XDSL Hizmet Numarası Öğrenme ve İnternet Servis Sağlayıcı (ISS) Taşıma İşlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XDSl hizmet numarası öğrenme işlemi, aşağıdaki linkte ve resimde yer almaktadır.

E‑Devlet üzerinden “Sabit Hat Sorgulama” yazarak giriş yapıyorsunuz. Orada abonelikler listelenecek ve Abone No olarak 10 haneli bir sayı görünecektir. (Hizmet numaran genellikle 17, 18 veya 88 ile başlayan 10 haneli numaradır.)

Bu numara sizin XDSL hizmet numaranızdır. Firmalar (özellikle Millenicom) bu bilgiyi vermediği için bir türlü ulaşamıyorsunuz; en sonunda buradan öğrenebilirsiniz.Sonrasında istediğiniz internet servis sağlayıcısına taşıyabilirsiniz.Ayrıca diğer bir bilgi vermek gerekirse örneğin millenicomdan türknet'e geçiyorsunuz modem zimmeti türknet'e devrediyor.modem gönderme olayı yok yani bilginize

https://www.turkiye.gov.tr/btk-sabit-hat-sorgulama

XDSL Hizmet Numarası Öğrenme ve İnternet Servis Sağlayıcı (ISS) Taşıma İşlemleri

• gıbırnet için abone no yazıyor sadece

• Her ISS de o öyle olmuyor. En sağlam yol ya fatura üzerinden temin etmek yada taşıma yapar yapmaz firmadan istemek. Alın dursun kenarda.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

sorun şu ki firmalar bunu paylaşmıyor . millenicomdan bir türlü alamadım sonrasında e devlette abone no kısmından direk buldum numarayı taşıdım.

• taslak_9461 kullanıcısına yanıt

O yüzden diyorum ki taşıma yapacağın zaman değil aboneliğini başlattığın günlerde isteyip bi kenara not et ;)

• netgsm'de bu bilgiye ulaşamadım bir türlü. 100 ile başlayan bir numara var, o da doğru değil sanırım. nereden ulaşabilirm?

• ktfark K kullanıcısına yanıt

Geçmiş faturaların üzerinde yazar. Yada firmadan isticeksin mecbur. Online İşlemlerde de yazma ihtimali var.

Aklınızda olsun herhangi bi ISS ye geçiş yaparsanız bağlantı gelir gelmez bu bilgiyi edinin dursun kenarda. Yeni geçtiğiniz için sıkıntı yapmadan veriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dün şok.net'e taşıdım bu numarayı istediler edevletten söyledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.