Şimdi Ara

Türkiye Minik Bir Rusya Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhalefet tamamen içeri tıkılıyor, akıl almaz.

• AKP normal yolla bir daha seçim kazanamayacağını 2024 seçimlerinde anladığı için Venezuela, Kuzey Kore, Rusya tipi yönetim tarzına geçmeyi tercih etti. Zaten AKP tarzı partilerin, yani siyasal islamcıların dünyanın hiçbir ülkesinde demokrasiyle iktidardan muhalefete geçtikleri görülmüş şey değildir. Yani Türkiye’de olan hiçbir şey sürpriz değil.

Muhtemelen bunun sonunda Özgür Özel de tutuklanacaktır, hakkında hazırlanmış fezleke var zaten.

8 Eylül’de de KK CHP’nin başına geçer.

Bu operasyonların amacı açık. Türkiye her açıdan tarihinin en zor günlerini yaşıyor ve bugünlerde CHP halkın sorunları yerine kendi problemleriyle uğraşsın. Muhalefeti şekillendirmeye çalışan azınlık partisinin bütün derdi bu.

ÖÖ yönetimindeki CHP’nin halk hareketlerini başlatmak dışında seçeneği yok. Halk hareketleri derken sadece mitinglerden falan bahsetmiyorum elbette. Bu sine-i millet olur, gösteri, protesto olur vs.

Türkiye maalesef o şaibeli REJİM DEĞİŞİKLİĞİ referandumundan sonra geri dönemeyeceği korkunç bir yola girdi. Özgürlüğünüzü, demokrasinizi, hakkınızı kazanmak için maalesef gerçek icraatlar yapmanız gerekiyor

• Yeni Türkiye= Akp ülkesi
    Muhalif olmak yasak ve suç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Temmuz 2025; 11:12:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKP normal yolla bir daha seçim kazanamayacağını 2024 seçimlerinde anladığı için Venezuela, Kuzey Kore, Rusya tipi yönetim tarzına geçmeyi tercih etti. Zaten AKP tarzı partilerin, yani siyasal islamcıların dünyanın hiçbir ülkesinde demokrasiyle iktidardan muhalefete geçtikleri görülmüş şey değildir. Yani Türkiye’de olan hiçbir şey sürpriz değil.

Muhtemelen bunun sonunda Özgür Özel de tutuklanacaktır, hakkında hazırlanmış fezleke var zaten.

8 Eylül’de de KK CHP’nin başına geçer.

Bu operasyonların amacı açık. Türkiye her açıdan tarihinin en zor günlerini yaşıyor ve bugünlerde CHP halkın sorunları yerine kendi problemleriyle uğraşsın. Muhalefeti şekillendirmeye çalışan azınlık partisinin bütün derdi bu.

ÖÖ yönetimindeki CHP’nin halk hareketlerini başlatmak dışında seçeneği yok. Halk hareketleri derken sadece mitinglerden falan bahsetmiyorum elbette. Bu sine-i millet olur, gösteri, protesto olur vs.

Türkiye maalesef o şaibeli REJİM DEĞİŞİKLİĞİ referandumundan sonra geri dönemeyeceği korkunç bir yola girdi. Özgürlüğünüzü, demokrasinizi, hakkınızı kazanmak için maalesef gerçek icraatlar yapmanız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 5 Temmuz 2025; 12:16:19 >

• Minik Rusya olamazsın. Rusyanın doğal kaynakları var. Olsa olsa Büyük Eritre falan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La sen Rusya olabilirmisin ?
    Adamlar dünyanın yarısıyla savaşıyor ekonomileri bizden iyi.
    Bizden olsa olsa Mozambik olur.Uganda olur.
    Ha bu arada Mozambikte muhalefet liderini arabayla kaçırmışlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insanlar okyanus ötesinden bizi 8 sene önce uyarmışlardı...

Türkiye Minik Bir Rusya Olducompulsory raidingyoutube
    Başkanlık Sistemine Evet Diyen Venezuela Halkının yaşadıklarını anlatan video Akp CHP MHP 16 Nisan referandum 2017 pazar iktidar başkanlık sistemi anket Evet Hayır Venezuela referandum mesajı
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=_Aqg3b_XxdY

Bu arada Rusya'nın ekonomisini Türkiye'den üsütn tutan arkadaşa yaşadığı yerdeki ekonomisi iyi Rusya'dan ülkemize kaçan Ruslardan birine sorsun bakayım gerçekten Rusya'nın ekonomisi iyi miymiş Türkiye Minik Bir Rusya Oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Temmuz 2025; 13:57:18 >
  • İleri demokrasi kardeşim bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

Halefi de Bilal işte. Sıra ona geliyor Türkiye Minik Bir Rusya Oldu 

• Oligarklar/Oligarşi olarak bakınca benzerlik muazzam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rte ile Putin bilgi alışverişinde bulunuyor...

Türkiye Minik Bir Rusya Oldu
  • Az bile yapıyor sen korkak davranırsan aday olmazsan olacağı bu..

Türkiye Minik Bir Rusya OlduAlaylı Ekonomistyoutube
    📝 Açıklama (Description): "Koltuk tatlı mı geldi?" sorusu artık sadece bir laf değil, bir gerçek. Adaylık tartışmaları, geri çekilmeler, siyasi hesaplar... Bu kısa videoda siyasetteki koltuk sevdasını ve halktan kopuşu sorguluyoruz. 📌 Sence kim gerçekten hizmet için orada? #siyaset #koltuksevdası #adaylıkkrizi #gündem #shorts 🔑 Anahtar Kelimeler: koltuk tatlı mı siyaset eleştirisi adaylık polemiği koltuk sevdası siyasi analiz seçim stratejisi türkiye gündemi muhalefet krizi iktidar hırsı siyasi gerçekler #️⃣ Etiketler: #KoltukTatlıMı #SiyasiEleştiri #Gündem #2028Seçimi #Muhalefet #Siyaset #KoltukSevdası #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/ksaf9gzx2zA
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Muhalifleride zindana attim medyayi susturdum
    Gündemi degistiriyorum halk uyuyumaya devam ediyor 😪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 6 Temmuz 2025; 18:59:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.