Şimdi Ara

Microsoft, Xbox’ı vurdu: Stüdyolar kapanıyor, oyunlar iptal ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • forza horizonu ellemeseler bari,yıllardır oynadığım bir oyun var.

• başlığa bakınca microsoft xbox'a balistik füze yollamış gibi yorumladım

• Daha beter ol, microzort.

• Öyle bir kitle düşünün ki; oyunların iptal edilmesi, stüdyoların kapatılması ve çalışanların işten çıkarılması yani resmen şirket içinde küçülmeye gidilmesi bile övülüyor ve pozitif bir durummuş gibi karşılanıyor bu kitle tarafından. Tamam Game Pass'i kullanmakta haksız değilsiniz, hatta ben hem Game Pass hem de GeForce Now kullanıyorum, bu vesileyle ne oyunlara ne de ekran kartlarına deli gibi paralar saçıyorum ancak biraz mantıklı olun yahu, böyle bir şey ne kadar sürdürülebilir olabilir? Adamlar her sene 3'er 5'er stüdyo kapatıp, binlerce çalışanı işten çıkarıyor.

• Yaaa.. Onca masum insanın kanına girin, sonra hiçbir şey olmayacağını sanın. Allah'a, ahirete, cennete, cehenneme inanmıyor, yeryüzünde Tanrıcılık oynuyor, nüfusu azaltmaya çalıyor, garip garip virüsler yayıyor, her savaşa el atıyorsunuz. Ama Allah büyük, Allah'ın adaleti var, her şeyin bir zamanı var. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz, Allah'ın sopası yok elhamdülillah.. Bu daha başlangıç..

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Ne alaka ya bir bitmediniz  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9000 kişi (çoğu Xbox) işten çıkarıldı, onu da haber yapın:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sitenin editorleri komedi tamamen. Acilan bütün konular bu sekilde servis ediliyor. Bozuk ceviri anlamsiz yazilar. Eski dh boyle degildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Motorsport devam etmeyecekmiş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.