< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 17 Pro / iPhone 17 Pro Max [ANA KONU] (477. sayfa)
Punishenes
,
djebelli
,
Alpseos
,
ciho.
,
mazeppa
,
Mori
,
Mori
,
Jsp
,
extremist
,
fastforyou
,
fastforyou
Daha Az
13 Mobil,
1 iOS,
2 Android
Popüler Konular listesinde
-
-
Hocam bu video değil sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ket Web® Dijital Medya Ajansı - Ankara Web Tasarım -
yani sallıyorsunuz ama dayanaksız. kimmiş o pişman olanlar acaba merak ettim. _____________________________ -
Daha önce konuşuldu spigen, esr’de boşluk kalıyor toz toplanıyor benks almalısınız. Milimetrik oturuyor ve çok güzel kapatıyor ekranı, uygulama düzgün olursa ekrandan yeme gibi bir durum da olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Kasım 2025; 20:29:50 >_____________________________ -
Benks tavsiye ediyorlar ekran koruyucu için. Ben de kılıf spigen aldım ama ekran koruyucu benks aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi ürün hocam benkste?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ket Web® Dijital Medya Ajansı - Ankara Web Tasarım -
Safir kaplama olanı genelde tercih ediliyor dayanıklılığı daha iyi ama standart ultra shine modeli de iyidir bütçenize kalmış.
_____________________________ -
Kılıf olarak liquid crystal modelini aldım. Baya yumuşak bir kılıf fena değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil -
ta kendisi. iç dış ne varsa değişmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kamera ayarları videosu hocam?
Yanlış bir bilgiyi düzeltelim ESR'nin CORNİNG modelinde boşluk filan yok ayrıca en kusursuz ve en iyi camdır CORNİNG. Ayrıca Benks'te bazı kılıflarda hava alıyor 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
TechWoven kılıf deri kılıftan çok daha iyi bence. Ben de deri kılıflara bayılıyordum ama bu seneki kılıf bence de Apple’ın çıkardığı en iyi kılıf.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sapere Aude -
Kesinlikle katılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sapere Aude -
Merhaba, iPhone 17 Pro Max aldım. Apple Music aboneliğim var ancak abonelik farklı bir e-posta adresine kayıtlı. Ana Apple kimliğimde Apple Music üyeliği bulunmadığı için giriş yapamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
_____________________________ -
bu işler zevk işi tabi deriye dokunuş hissiyatı gibi olmaz benim için hiç bir şey
Fit One TechyoutubeHad to check out the official Apple Leather Ink Case for the new deep purple IPhone Pro Max! You can buy from amazon here: https://amzn.to/3B1U41whttps://www.youtube.com/shorts/MavmgZ0D4PU_____________________________ -
-
Son güncellemeden sonra telefonla arama yaparken karşı taraf açtığında titreşimle uyarı verme konusunda problem yaşayan var mı? Benim bazı aramalarda uyarı vermiyor artık.
-
Kullanım şeklinize, beklentilerinize göre değişir. İki cihazında birbirlerine artı ve eksi yönleri var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ www.medyaurfa.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı