Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu: Mutlak butlan çıkarsa partiyi kayyuma bırakmam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
2
Favori
7.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beni kendinle karıştırma.

ben eleştiriyorsam eleştiririm. objektif olarak bakmaya çalışırım her zaman.

milleti trol maaşlı diye diye burda güya dalga geçerek kendinizce aşağıladınız hep. kimsiniz ki siz. asıl trol sen

ve senin gibiler. her konuda varsınız maşallah nasıl oluyor bu. ne objektifliğiniz var nede millete saygınız var.

evet yaptıkların kendi doğrularınızı doğru diye millete yutturmaya çalışmak. pirom şöyle kılıçdaroğlu olmazsa

olmaz diye diye gerçek atatürkçü insanları bile soğuttunuz be siz.

kemal kılıçdaroğlu demirtaşa methiyeler düzüp, anadilde eğitime göz kırpıp özerklikten bahsediyordu.

şu an bunlar varmı, konuşuluyor mu. demirtaşın nerde. heykel dikeceğiz diyordu diktik içeriye.

daha iyi olacakmış, ne iyi olacaktı. ıraktan suriyeden libyadan kıbrıstan afrikadan elini eteğini çek, milli

silah yapma tabi sana yem versinler geçici olarak yine yuları ellerinde olan kırılgan bir ekonomi. bu mu iyi olacaktı.

şu an güllük gülistanlık değil tabiki ortalık ancak bir şekilde çarklar dönmeye çalışıyor.

üstelik etrafın cayır cayır yanarken. kılıçdaroğlu ve avanesi ukrayna rusya arasında örneğin batının yanında

yani ukraynacı olacaktı. bak trump bir anda ukraynacıların fişini çekti. desteğide bitirdi.

o zaman mesela rusya ile aran kötü olacaktı da ekonomin iyi mi olacaktı. batı seni mi besleyecekti.

sen ve senin gibiler bu ülkenin en büyük hata sever tayfasısınız. dindar ve milliyetçi insanların söyledikleri

herşey doğru olsa bile ona bile muhalefet edersiniz bunu sizin parti sözcünüz de söylemişti.

mantık yok, objektiflik yok, halka inmek yok. ama biz doğru söylüyoruz bizim dediğimizi yapın bizim gösterdiğimizi seçin.

sizin kafanız böyle çalıştı ama olmuyor işte yenilmeye her yerde mahkumsunuz.

• CHP kurultayını mahkemeye taşıyanlar CHP'liler:-)

Koskoca CHP'yi mahkeme koridorlarına düşüren o malum şahıs laz müteahhit değil mi?

İBB'yi talan edenleri ispiyonlayanlar CHP'li!

Hem de kifayetsiz ekrem'in en yakınındakiler!

Sen şimdi Erdoğan'ın chpye operasyonu chpliler eliyle mi yapıyor demek istiyosun! komik olma:-)

Yani algı algı bi yere kadar! kabak tadı verdiniz, her yapılanı Erdoğan'a bağlamak şizofrenlik vaka sanırım:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Ben CHP'nin başına Kılıçdaroğlu geçmeli demedim ki?

Kendisinden zerre hazetmem, hatta çoğu görüşün aksine dürüstlüğüne de inanmam!

Katakulli bir kurultay ile gönderildiği iddia edilen bir adama , şimdi mahkemeden"mutlak butlan" kararının çıkacağı ağırlık kazanan bir sonuçla partinin tekrar kendisine verilmesine karşı çıktığınız hatta yüzüne tükürülecek seviyeye getirdiğiniz birine 2023 seçimlerinde neden ülkeyi teslim etmek istediniz bunu sorguluyorum.

• ozoz15 kullanıcısına yanıt

Sen mi objektifsin? Bize trol diyordunuz dedikten sonra sen bana ve benim gibilere trol dedin, farkında mısın? Peki senin gibiler forumda ne diyor?

Sen ve senin gibiler tek vatansevermiş gibi davranarak milleti aşağılamadınız mı?

Bak hala bugünleri savunmaya çalışıyorsun ama argümanın "kk olsaydı" şeklinde farazi konuşuyorsun. Oysa günümüzde yaşananlar ortada. En ufak bir objektiflik olsa böyle demezdin.

Senin gibiler zaten hiç hata yapmadı. Bugüne kadar hangi hatanızı kabul ettiniz? Hangi hatanızdan ders çıkardınız? "Kandırıldık" deyip aynı hataları yapmaya devam ettiniz. Halka "biz gidersek ülke batar, Türkiye yok olur" dediniz, milleti korkutarak oy toplanız. Halkın suratına baka baka yalanlar söylediniz, montaj videoları meydanlar gerçekmiş gibi izlettiniz. Kuranı alıp, şov amaçlı kullanıp oy istediniz.

Siz apoyu meclise getirmekten bahsediyorsunuz ama hala demirtaş heykel falan diyorsun. Artık kurucu önder dediğiniz aponun heykelini siz dikersiniz.

Senin gibilerin dönemi geçti. Kaybetme korkusundan herkesi içeri atıyorsunuz ama millet bunu unutmayacak. Bu sefer kandırıldık deyip kurtulamayacaksınız. Ümit Özdağ çıktı, yerini aldı. Muharrem İnce döndü, yerini aldı. Çünkü hepsi biliyorki ülkenin iyiye gitmesi için önce sizden kurtulmak lazım.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Aslında dedikleri doğru olacaktı yalnız Kılıçdaroğlu aday olmasaydı. Ben de kesinlikle aday olmamasını isteyenlerdendim ama gittik yine bir umut oy verdik. Suç seçmenin değil, kendi adaylığını dayatan KK'da. İmamoğlu ya da Mansur Yavaş aday olsaydı onlara verecektik. Ben çok istedim İmamoğlu aday olsun, Yavaş aday olsun, olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 25 Haziran 2025; 9:20:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Ooo Rambo anıldı severiz burda önüne gelene gizli AKP'li diyordu  , ya bir kesim.bu kadar mi.toplumu anlamaz

Kendileri.nasil bir dünya bakışı var ki Türkiye'nin reel halini görmüyor  

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Mansur Yavaş 2028'te aday olup kazanamazsa milliyetçilikte yalandır hocam. Demekki herkes işine geldiğine göre. Ben aday olmasını canı gönülden istiyorum.

Mansur o treni kaçırdı kaç defa dediler kk sözünden çıkamadı

• Partiyi Erdoğan yedek çar olarak yönetse yanlışlıkla iktidar yapar bu dede yine yapamaz.

• Dedeeee geri dönnnn

• Bir düş artık şu siyasetten. 60 yaşından sonra aktif siyasette rol almayı düşünen insanları anlamıyorum ben. Bırakın işte yakamızı. Alın emekli maaşınızı, gidin bir gölde balık tutun, torun sevin, akşam mangal yapın. Yok arkadaş son nefese kadar siyaset. 13 14 sene muhalefeti nereye götürdün. Sen baştayken iktidar o kadar rahattı ki unutmuyor insan o günleri.

Muhalefet içerisinde oluşan şu hareketlenme düşündüğüm şeyi sanırım gerçekleştirecek. İlk ütopik gözü ile bakıyordum ama değilmiş. İnce'nin dönüşü filan derken yakın zamanda İmamoğlu dışarı bırakılacak ama aktif siyaseti zor. Cumhurbaşkanı adaylığını da çekecek. Olursa şaşırmayın KK filan yavaştan çıkmaya başladıysa buralara.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

işiniz gücünüz yok hep burdasızın maşallah. kendinizden başka fikri olan herkese trol diyen sizsiziniz.

insan kendinden bilirmiş ya herşeyi o hesap asıl sen trolsün evet. eren erdemin bahsettiklerinden misin.

kusura bakma bölücüler ve bölücü destekçileri en büyük aşağılıklardır benim için. senin için onlar oy potansiyeli

idi evet hatta onlara bunu dedik diye bizi suçluyordun. hiç bir zaman da ne olduğunu söyleyemeden.

sana defalarca söyledim delikanlı gibi kimi destekliyorsun diye demirtaşcıysan söyle mert ol.

millet en kötüden az kötüyü tercih etti zaten olay bu. en kötüyü savunan sizdiniz demegoji yapmayın.

partiyi yönetemeyenler belediyeyi yönetemeyenler bizi dünyada lider yapacaktı değil mi.

valla onları yapanlara söyle ben akparti genel başkanı yada yöneticisi değilim.

ama şu bir gerçek fetö ile iş yapanlar kendileriydi sonradan da onlara bu denli kimse operasyon yapamazdı.

sonuçta kendi tabanlarına kendi oy potansiyeli olanlara operasyon yaptılar bu yinede ülkenin bir illetten

hatalarla temizlenmesine rağmen bir temizliktir. tabiki bir sürü mağdurda olduğuna inanıyorum ancak durum bu.

apoyu meclise getirecek zihniyete ben senden çok karşıyım öyle bir şey olursa ortalık karışır oyle bir dünya varmı

yok mu göreceğiz hep beraber.

ümit özdağ ve muharrem ince senin gibilerin karşısındadir yanlız onu bilde sonra dan üzülme bak.

ne yapacaksınız imamoğluyla yerli zelensky olarak batının her dediğini yapıp refaha mı ereceksiniz.

rüşvetler alın dı mı alınmadı mı nediyorsun.

• kendi içinde, adayları arasında, belediye başkanları arasında bu kadar çekişmeli, sorunlu bir parti daha var mı bu ülkede?

YOK.

Chp, bu ülkeyi yönetebilecek kadroya sahip değil, yönetim 1-2 adamla zaten olmaz.

Chp Belediyeleri de bu konuda ışık tutuyor aslında.

----

bu yorumu trollükle suçlamayın:) yok şu parti da böyle yapıyor demeyin:))

ben chp'yi kıyaslıyorum.

• Chpliler hiç bir şekilde hatalı olamaz hiç bir şekilde yanlış yapamazlar hiç bir şekilde suçlu olamaz.

Kendi içlerindeki güç ve para hırsları, çatışmaları hem İstanbul Büyükşehir Belediyesini hem de CHP siyasi partiyi bitiriyor farkında değiller.

Evet kaybedilme imkanı olmayan seçimi akp nin mutlak yardımcısı ve kurtarıcısı Kılıçdaroğlu ve onun etnikçi mezhepçi ahraz tayfası olmasaydı seçimi farkla kazanabilirdik.

Ancak o dönem organize bir kitle vardı ss lerde olduğu gibi Kılıçdaroğlu'nun adaylığını dayatmak ve algı yönetimi yapmak için çalışıyordu. CHP ye yuvalanan demli tayfa. Günümüzün akdem lileri. Hem seçimi kaybettirdiler hem bedavadan 40 vekil verdiler hem de anayasa ve süreç için çalışıyorlar.

Yine de gittik malûmlardan kurtulalım diye iki turda da kk ya oy verip sandık başında bekledik ettik. Öfkemizin ve üzüntümüzün sebebi belli.

O dönem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olsun diye çok istemiştim. Yavaş kazanamaz, imamoğlu'na yasak gelir hapse atarlar diyorlardı. Bahaneleri buydu. Şimdi söylenen oldu ama aynı kitle enteresan bir şekilde İmamoğlu'nu aday ilan etti. Lan madem öyleydi o dönem niye aday yapmadınız itiraz ettiniz. Hem bu durumda mağdur olup daha fazla oy toplardı muhalefet.

Bana bu durum garip geliyor. Batının planları dahilinde yine bi oyunlar oynanıyor şeklinde bakıyorum. Zerre güvenim kalmadı hiç birisine.

• Kayyum bundan iyidir. En azından kime hizmet ettiği görevlendirme ile net ve kamuoyuna açıkça deklare edilmekte olup, KK ise utanmadan halen kendini CHP'li olarak lanse etmektedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt

Kişi kendinden bilirmiş diyorsan kendine bakacaksın. Bana sana hiç trol demedim ama sen bana diyorsun.

Ben sana defalarca ne olduğumu söyledim. Senin gibi partizan olmadığım için bir particiyim demediğim için algılayamadın, benim problemim değil.

En kötüyü savunan sizdiniz ve en kötüyü seçtiniz. Bugün de o seçimlerin ne kadar kötü olduğunu hep birlikte yaşıyoruz. Biz en kötüyü seçmeyin diye uyardık ama sırf sizin gibi düşünmüyoruz diye burada sen bizzat vatansever olmadığımızı falan söyledin.

ümit özdağ ve muharrem ince senin gibilerin karşısında olduğunu geçmişte de gösterdi. Senin yanında artık dem var.

ben sana bir şey diyince "valla onları yapanlara söyle ben akparti genel başkanı yada yöneticisi değilim." diyorsun ama iş bana gelince ben chp genel başkanıymışım gibi yazıp duruyorsun yıllardır.

Apoya kurucu önder dendi, meclise çağrıldı, görüşmeler yapılıyor, yenikapıda pkk mitingleri yapıldı ama sizden ses çıkmadı. Mhpnin oyu bile hala aynı.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

hadi ordan be yalan makinesi gibisin. sen burda ben dahil işine gelmeyince kimlere neler demedin be.

nesin sen hala söyleyemiyorsun. sen hep doğru olan yerdesin yani onumu diyorsun kıyamam.

sen ve senin gibiler sayesinde aslında millet iç yüzünüzü gördü sizin. işinize gelmediği zaman insanlara algı kasan

saygı çervevesinde objektiflikten uzak üstten üstten konuşan ben bilirimcilersiniz ancak.

hiçbir şey bildiğiniz de yok ha sırf kendi doğrularınızı insanlara en doğruymuş gibi empoze etmeye çalışıyorsunuz.

valla dem benim yanımda falan değil. dem işi nasıl olacak göreceğiz tabanda kimse demle iş yapmaz yapar sanan

senin gibi milliyetçi ve dindar düşmanlarıdır. oda bizi kötülemek için ha. biz siz değiliz ama keser atarız

yönetim mönetim dinlemeyiz tepkimizi koyarız.

sen chp genel başkanı gibi konuşup bizide öyle sanıyorsun ondan. değilim kardeşim ben halkım vatandaşım.

mhp ye oy veren insanlar bunların yapılmasını istediği için yada yapacakları için vermez.

bu yönetim gider yine mhp devam eder. bekleyip göreceğiz bunun altından neler çıkacak ona göre

direksiyonun ya başına geçeriz millet olarak yada direksiyona birini geçiririz.

yanlışlarla yanlışı savunmayız sen ve seninkiler gibi.

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

yapilmak istenende tam olarak bu

• alvete A kullanıcısına yanıt
    tele1 halktv szc ve now da bu tarz bahsettiğin 65+ garip sol tipler var olsa da ( ilke tv + ) neden bu zihniyet hala chp ibb ekrem suçsuz diyor o zaman !!??

ekrem ' i parlatanlar da bir ayağı çukur da olanlar değil mi ??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.