< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu] (92. sayfa)

-
-
Cihazdaki Samsung dex e benzer olan özelliğini kullanan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara'da evde yüzde 40 parlaklıkla 30 dakika civarı görüntülü görüşme yaptım 43 derece oldu. Telefon ortalama 40 derece civarı çalışıyor. Son güncellemeyi yaptıysanız eğer işlemci frekansının yükseldiğini bu yüzden ısınmanın artmış olabileceğini düşünüyorum. Hissiyat olarak bana göre normal değil. 45 derece üstü batarya için de sağlıklı değil, güncelleme gelmesi gerek. Sorun sizin telefona özel değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncellemeyi yaptım hocam.. Güncelleme ayrıntılarında işlemci ile ilgili yükseltmeyi görmemiştim.. Dediğiniz gibi birazda bundan kaynaklanıyor olabilir
MagSafe diye geçiyor sanırım bana kablosuz şarja destek olacak kılıf lazım. Varsa öneri alırız: )
-
Arkadaşlar şarjdan çektikten sonra ekran süremi takip edebilmek için batteryguru indirdim fakat telefon bu uygulamayı uyutup durdugu için istatistikler sıfırlanıyor. halbuki otomatik pil kontrolünü de kapattım bu uygulama için. nasıl düzeltiriz bunu, ya da ekran süresi için önerebileceğiniz başka bir yol var mıdır
-
Ben f7 pro için almıştım o kılıfı tutuşu rahatsız edici bulunca Orjinal kılıfa geri döndüm daha sonra nillkin aldım linkteki kılıf fakat nillkin honor 400 için kılıf yapmamış henüz benzer şekilde kılıf üreten bir üretici olabilir gizli magsafe özelliği var dıştan gözükmüyor linki atıyorum belki bulunur benzeri.
nillkin worldwide store - nillkin.org
Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic Matte cover case for Xiaomi Redmi K80, Xiaomi Poco F7 Pro (Magnetic suction only)https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-k80-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-k80-frosted-shield-pro-magnetic-case?keyword=Poco%20f7%20pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Temmuz 2025; 20:27:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eşime aldım üstadım 33k ya geldi bana. Şu an kurulumunu yapıyorum.
Bende de ayni durum oldu bende daha önceki telefonumda da kullandığım gsam battery programı öneririm hem fazla güç çekmiyor hemde uygulama arka planda düzenli çalışıyor play Store'da yok galiba dışardan yükleyebilirsiniz
-
Kaç dakikada şarj oluyor deneyip inceleyenler varsa?(400 serisinde)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 2 gün önce Honor 400 satın aldım. Telefon genel itibariyle hoşuma gitti ancak pil konusu kafama takıldı. wifi+ %30-40 civarı parlaklıkla sadece sosyal medya kullanımı ile 6-7 dakikada %1 şarj düşüyor. 6000 mah pil için fazla hızlı düşüyor gibi geldi. Sizde durumlar nasıl? Ayarlardan akıllı şarj, akıllı pil kapasitesi işaretli. Onunla alakalı mı acaba.
Akıllı pil kapasitesi işaretli olunca batarya %80 dolduğu halde %100 gösteriyor diyenler var ne derece doğru acaba?
Son olarak kamesanın üst kısmındaki hoparlör alttakine göre bayağı düşük ses veriyor sizde de durum böyle mi acaba? Alttaki hoparlörü elimle kapatınca seste belirgin düşüş olurken üsttekini kapatınca pek fark olmuyor.
-
Güle güle kullanın hocam memnun kalacaksınız 33 bine 8 gen 3 lü cihaz aldınız.
En az 1 haftada oturur pil. İlk 1 hafta pil tüketimi fazla olur daha sonra pil ömrü uzar. Biraz daha zaman geçsin birde öyle bakın
Honor’da bankacılık uygulamalar çalışıyor mu bir ara honorda çalışmıyor diyenler var bu yüzden sordum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Honor 200 kullanıyorum, sorunsuz çalışıyorlar.
Honor cihazları ile ilgili böyle bir şey duymadım. Android sisteminde çalışan her uygulama çalışır. Neden çalışmasın ki?
-
bluetooth kulaklık kullanlar ses yüksekliği kalitesi nasıl ?
-
Ay Grisi stoklara girmiş. Teslimat 3-5 gün ama bilginiz olsun :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce iPhone 11, s22 s23fe, poco x6 pro ile kullandığım Huawei freebuds 5i kulaklık ile öncekilerden çok güzel bir kalitede ses alıyorum. Ses kalitesi olarak mumnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X