Şimdi Ara

400. Dönem Yedek Subay Adaları (AĞUSTOS CELBİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
3
Favori
12.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selamlar hocam. Hayır olmaz içiniz rahat olsun, burada mesele önlisans veya lisans diplomanızın olup olmaması. Okumakta olduğunuz 2. bir üniversite (lisans, önlisans, aöf farketmeksizin) herhangi bir sorun yaratmaz.

Facebook grubunda bir arkadaş yedek subay olarak askerdeyken sınavlara gidip geldiğinden bahsetmişti.

• Şaka bir yana 13 gün kaldı arkadaşlar. Heyecan var mı, durumlar beklentiler nasıl

• ack3rmaN A kullanıcısına yanıt
    Valla bir antk41'e bakıyorum, bir burayı ve facebook gruplarını kontrol ediyorum, bir perteme bakıyorum, iş güç derken gün bitiyor zaten. Askerliğini deniz kuvvetlerinde yedek subay olarak yapan bir arkadaşım sana denizci çıkacak diyor, benim içimden havacılık geçiyor. Sizde nasıl durumlar, beklentiler?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CelestialCipher kullanıcısına yanıt

Aynı şekil bende 6 aralıktan beridir her şeyi okuyorum öğrenmeye çalışıyorum. Perteme giriş sayım o kadar fazla ki sistem bot diye engelleyecek en sonunda     ben kara piyade hissediyorum tuzlaya ayak basacaz inşallah

• ack3rmaN A kullanıcısına yanıt

Eller 29 temmuzda titremeye başlayacak  

• Bölümümden konuştuğum bir arkadaş havacı çıkmış, eğitim birliğinin nerdeyse çeyreği bizim bölümden demişti. O sebeple ben de havacı yedek subaydan umutluyum. Er çıkarsa da kabulleneceğiz artık, tek temennim ne olursa olsun Ağustos ayına sınıflandırılmak

• Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm.

Yedek subay ve astsubaylığa başvuru yaptım.

Bölümüm Yeni medya ve iletişim, ortalamam 3,16

Genel olarak mühendislikten ve sağlıkçılardan seçim yapılıyor diye duydum.

Yedek subay olan veya tanıdıklarından bilen duyan var mı farklı benim bölümüm gibi bölümlerden çıkan olmuş mudur?

Bilgi verirseniz sevinirim, herkesin hakkında hayırlısı inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zCAbET2ks7 -- 17 Temmuz 2025; 4:7:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zCAbET2ks7 Z kullanıcısına yanıt
    Bölümü hiç duymadım hocam ama tamamen şans çıkadabilir çıkmayadabilir. Bölüme fizlemeyij kendinizi, eski konularda zattırı zort bölümünden 2.20 2.30 ortalamalarla yedek subay çıkanlar gördüm, amacım bölümleri kötülemek değil, demek istediğimi anlamışsınızdır umarım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.