|
SAMSUNG GALAXY A36 [ANA KONU]

-
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu en basta ayiricaktiniz.
A35 vs A36 Karşılaştırması:
gsmarena.com
Samsung Galaxy A36 vs. Samsung Galaxy A35https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a36_vs_samsung_galaxy_a35_review_battery_camera_price_compared-news-67279.php
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiç ses seda yok, kimse tercih etmiyor mu acaba bu cihazı?
12gb ramlisi gelseydi dusunuyordum acikcasi
Kameralar oldukça konstratlı çekim yapıyor işleme yöntemi kötüleşmiş A35 daha iyi resim çekiyor cihaza biraz yüklenince anlık takılmalar başlıyor belki arayüz kaynaklı ama 6 gen 3 bu cihaza olmamış sanki.
-
Arkadaslar öğrenci indirimiyle veya kamu indirimiyle kaca geliyor bu cihaz hesabi olupta bakabilecek var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 4 Mayıs 2025; 22:23:51 >
128GB-14.874,15
256GB-16.573,15
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar ogrenci hesabiylami bu fiyatlara dusuyor hocam?
Evet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkur ederim.
-
16 altına inse iyi olacak 256 olan. bir de notebookcheck sitesi halen testini yapmamış sanırım. screen flickering pwm değerini bir türlü öğrenemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazda bir sorun var belli ki. Kamera performansı selefinden daha kötü. SoC ise 8 Gen 1 ile aynı üretim sürecini kullandığından verimlilik anlamında başarılı değil, zaten ekran süreleri de bunu doğrular nitelikte. Ben de NotebookCheck verilerini bekliyorum ancak muhtemelen tahmin ettiğim gibi rezalet bir termal verimlilik - güç tüketimi verisiyle karşılaşacağız. Şu an görünen o ki A56 daha alınabilir bir model.
Bir kaç uygulama arka planda çalışırken anlık takılmalar başlıyor falso bir telefon tasarıma oynamışlar bu sefer.
Dün aldım annem için, henüz kurulumu yapmadım.
Güncelleme alma açısından uzun süreceği için tercih ettim. Oyun olarak zaten bir performans düşüncem yok onun haricinde f/p olarak alınabilecek telefonlardan biridir diye düşünüyorum.
A10S 'den buna geçiş olacağından fark çok büyük olacaktır.
Almadan önce Honor 200 ile arasında seçim yaptım son olarak Samsung A36'da karar verdim.
-
takılmalar şu an a35'de de var. bence başka bir sorun var.
-
Merhaba. Ben bu telefonun siyah olanını 16149tl ye hepsiburada dan sipariş verdim. Telefon bana ulaşınca neler yapmalıyım. Hangi testleri gerçekleştirmeliyim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İşlemci E1380'den daha zayıf bir işlemci depolama hızı yavaş kamera desen geriye gitmiş.
Benzer içerikler
- samsung a56 yorumlar
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- telefon kendi kendine şarj oluyor çözüm
- whatsapp kişileri rehbere aktarma iphone
- family link kaldırma
- ağda kayıtlı değil ne demek
- iphone en çok satan modeli
- samsung m35
- samsung a35 ne zaman çıktı
- samsung galaxy fold
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X