< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İş Bankası ilk fatura talimatına 500 TL MaxiPuan Kampanyası (7. sayfa)

-
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baktım gelen giden yok geçen hafta bize ulaşın bölümünden kayıt oluştırdum ve 500 tl yüklendi bu ilk 500 kampanyası içinde ikinciye katılmadım,
ha birde daha önce de 300 tl kampanyasına katılmış ve puan almıştım arkadaşların bilgisine şayet gelmedi ise itiraz ediniz,
-
mayıs ayında ver sonra yükleyeyim tarzında bir kampanya şu an var mı ben de kreı kartı yok nays a onay verebilmek için müşteri olmuştum banka kartı da yok sadece vadesiz hesap var
-
bu ay kampanyası var mı bilmiyorum.Nisandaki talimatı iptal ettim.Marttakini itirazla aldım zaten.
-
Nisan ayının puanı yatmadı kayıt açtırdım daha önceden talimat vermişsiniz falan demiş bu kampanya ilgili ay özelinde değil miydi? Keyiflerine göre yatırıyorlar galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nisan kampanyası ilk fatura talimatı içinmiş, bana da şikayet kaydinda bu şekilde cevap verdiler, sonuçta puan yatirmadilar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bana da yatmamış iş bankasının yaptığı kampanyalarda sıkıntı oluyor...
-
mart kampanyasından kazandığım ödülden bahsederek nisan ayı kampanyasından kazandığım ödülün yatmaycağını söylediler. kampanya şartlarını kelime oyunlarıyla süslüyorlar ben okuduğumda bu şekilde anlamıyorum çünkü. tekrar itiraz edeceğim yatmaz ise kartı kapatıcam.
-
Tabii ki İşbankası bana da puanı yatırmadı :)) Ay sonunda (Mart ve Nisan) biten kampanya şartlarını bir sonraki ayın 15'inde güncelleme yapmışlar ve ilk otomatik ödeme diye ekleme yapmışlar... Ve buna istinaden ödülü yatırmadılar.. BDDK'ya şikayet oluşturdum ama bir şey çıkacağını da düşünmüyorum..
-
Zaten kampanya sartlarinda ilk kez verilem talimatlar icin yaziyordi ben onun icin katilmadim kampanyaya sartlari iyice okuyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Kampanya boyunca verilen talimatların 31.12.2025 tarihine kadar geçerli olması ve 01.05.2025 – 31.12.2025 tarihleri arasında en az 3 kez Bankamız aracılığıyla ödenmesi şartı aranacaktır. Kampanyadan ödül kazanıp 31.12.2025 tarihine kadar talimatın iptal edilmesi durumunda veya her fatura bazında en az 3 tahsilat olmaması durumunda 31.12.2025 tarihini takip eden 5 iş günü içerisinde ödeme koşulu yerine getirilmeyen faturalar için ödül geri alınacaktır. Kredi kartında yeterli MaxiPuan bulunmaması halinde kart ekstresine borç kaydedilecektir."
Kampanyaya Eylül Ekim gibi katılmak daha mantıklı olur. Değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 ay ödeme olduysa iptal edebilir miyiz yoksa yine yıl sonuna kadar kalmalı mi talimat deneyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X