bu dediğiniz markalar artık pek tercih edilmiyor hocam |
9800X3D Ana Konu (183. sayfa)

-
-
İşin orasıda var hocam. Kaliteli eli ayağı düzgün güç kaynağı az geliyor artık. Superflower gibi markalar gelmiyor yoksa çok kaliteli markalar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güç kaynağı konusunda evet öyle.
Yeni nesil, akıma kapılıp popüler markaların güç kaynağında da her an başarılı olacağını sanıyor.
Aerocool, Silverstone, Seasonic, Corsair gibi alan odaklı üreticiler de değerlendirilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 18 Temmuz 2025; 22:38:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5090'ın modeli ne hocam
-
Psu da markadan ziyade üreticiye bakmak lazım bununda en iyisi CWT (Channel Well Technology) corsair rm-rmx-hx modellerini CWT üretiyor.
Başka markalarında CWT üretimi psu modelleri vardır tabi araştırmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Temmuz 2025; 23:46:6 >
yani yok gpu first özelliği var yok bilmem ne diyipte bir dünya tribe girmek doğru olmaz zaten bugün 850w üstü hemen hemen her psu @Starborn arkadaşımızın da dediği gibi tek tip firmadan çıkıyor alın gitsin ben 850w corsair kullanıyorum sorunsuz bir şekilde gidiyor önemli olan 12v rayının ne verdiği 11.9 12.100 arası veriyorsa sabit bitmiştir zaten.
-
Msi suprim hocam.
apexe astral yakısmaz mıydı 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CW sesi olmasa olabilirdi hocam birde Astral suprime göre pahalı bir kart ama kalite olarak farkları yok üstüne suprim daha iyi soğutmaya ve daha az CW sesine sahip.
4 fanlı ama çok bi
bilgim yok, ama tasarımı cok iyi geliyo bana astralin. ben nitro+ 9070xt taktım cok memnunum bana yetiyor
4. Fanın çok bir etkisi yok diye hatırlıyorum hocam. Sizde güle güle kullanın. Benimki hobi biraz, çok oyun oynadığım yok zaten.
valla bilmiyorum, 5070tida astral cıksaydı alıcaktım kıyıp ama cazgeçtim sonradan
quote:
Orijinalden alıntı: cemozgendh
valla bilmiyorum, 5070tida astral cıksaydı alıcaktım kıyıp ama cazgeçtim sonradanAsus 4000 ve 5000 serisinde CW sesinde sınıfta kaldı hocam. Yapı kalitesi gayet iyi ama CW sesi işi bozuyor birde fiyatı rakiplerine göre biraz daha pahalı. Marka algısını iyi kullanıyor hakkını yiyemem.
-
Teşekkürler hocam. Çok dikkatli bakmadım pazartesi kontrol ederim. İyi dikkat etmişsiniz hocam helal olsun
Sabah kontrol ettim hocam büyük ihtimal toz gelmiş oraya ıslak mendille sildim bir şey gözükmüyor. Bir de bunla uğraşsaydım intihar ederdim
Hayırlı olsun güle güle kulanın bu kartın tam modeli nedir ve neden 3 slot ram yuvası var.
Teşekkürler hocam. Asus x870e Apex. Sağdaki dimm2 yazan yuva ekstra ssd takmak için. Anakartın kutusunda aparatı var üstüne ssd monte edip bu slota takıyorsunuz.
Güç kaynağında seasonic ve cwt zirvede. Ardından FSP ve superflower geliyor ama bazı ürünler bulunmuyor. Yaklaşık bir sene Seasonic gelmesini bekledim ama tb getirmedi.
Markadan ya da üreticiden daha çok modeldeki bileşen kalitesine bakmak lazım. Araştırıp F/P modeller alınabilir. SPL's psu tier list yazıp bakabilirsiniz.
Modüler olmayan pcie 5.1 destekli high power performance fs. (High power kendisi üretici.) B+ tier
Modüler olan pcie 5.0 destekli raijintek cratos A tier
Enermax df x 1200w - 1350w b tier modüler pcie 5.0 ise benzer fiyata yüksek kapasite sunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X