Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 05.06.2025 ÇIKTI! (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Psikotrex Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.727
Cevap
181
Favori
176.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    P1 ile oynayabilirsiniz hocam p2 ile PlayStation mantığında sadece aldığınız hesapta oynayabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun Orkun hocam, güle güle kullan.★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 05.06.2025 ÇIKTI! 

Görüşlerini, deneyimlerini mutlaka bekliyorum. ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 05.06.2025 ÇIKTI! 

• dimontales kullanıcısına yanıt

Ben su an 2. oyunu oynuyorum, gayet eglenceli.

Eger 3. oyunu once oynar sonra 2. oyuna donmek isterseniz rahatsiz edebilir. Ondan dolayi sirayla oynamak bence en iyisi.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam darısı herkesin basina zaten giderek fiyatı dusecektir,dün ozellikle farkettigim ekran oledden iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt
    Kutulu alacağım sanırım bu oyunu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    İşte amaç cihaza yüklemeden,direk kartuştan oynamak. Hafıza da dijital olanlar yer kaplasın,kartuşlu olanlar değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende dijital 50 euro olmasına rağmen , 65 euro ya kutulu ön sipariş verdim. İlk switch 2 kutulu oyunum olacak .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Buraya gelmedi bile doğru düzgün hocam ne yazık ki o yüzden update ettim ben yeni nesil switch 2 oyunlarına kutulu ulaşmak bayağı zor olacak belli

Ben de kutulu ilerlemek istedim. Türkiyede erişmede süre gecikiyor bir de makas olunca dijitale döndüm. Ama fiziksel edinmek içimde kalmadı değil😅

• Bir tane büyük sağlam powerbank var elimde bir tane de daha taşınabilir bir cihaz arıyorum.
    33W xioami fena durmuyor bu ürünü kullanan var mı ?

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 05.06.2025 ÇIKTI!

• wntln kullanıcısına yanıt

Hepside 6 taksit 6200 e aldım trendyolda hiç görmedim ya hep aratıyordum sadece tutacak çıkıyordu

• nintendo pro controlleri iFixit kanali incelemis.

Kisaca; "pro" ismi sadece isimde kalmis, bataryayi degistirmek bile ciddi anlamda zor. Bu fiyat bandindaki bir controllerda TMR yada hall effect stick beklenirken yine gidipte klasik drift egilimi potentiometer koymuslar.

Acaba 8BitDo Ultimate 2 Bluetooth yerine switch 2 pro mu alsam diye dusunurken bu video ilac gibi geldi. 8bitdo 55 dolara daha iyi bir controller satiyosa nintendonunkine 30 dolar bile fazla.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 05.06.2025 ÇIKTI!iFixityoutube
    This is a piss-poor excuse for a controller. The Nintendo Switch 2 Pro Controller makes promises it can’t keep. It’s Nintendo, so I expect namebrand durability. It has Pro in the name, so I’m expecting performance and longevity. And then there’s the price tag: $85 pre-tax. That, to me, says I should be able to rely on this controller for at least a good few years. You might want to stick around for this teardown if you're thinking of spending your hard earned money on one of these controllers. Be sure to grab our Pro Tech Go toolkit for all your repair needs! https://www.ifixit.com/products/pro-tech-go-toolkit?utm_source=YouTube&utm_medium=ifixitchannel&utm_campaign=NintendoSwitch2ProController&utm_content=Description Our FixMat is amazing for keeping things organized. https://www.ifixit.com/products/fixmat?utm_source=YouTube&utm_medium=ifixitchannel&utm_campaign=NintendoSwitch2ProController&utm_content=Description Chapters: 00:00 Is the Switch 2 Pro Controller worth $85? Not really. 00:28 The repair nightmare begins: hidden screws and glue 01:00 Unnecessary layers and wedged plastics preventing removal 01:36 These thumbgrips weren’t designed to be replaced 02:05 Overly complex design prevents easy access to the battery 02:36 After nearly a full disassembly, the battery is exposed 03:06 The nightmare continues: replacing the drifty thumbsticks 04:35 Removing the NFC antenna and audio jack 04:58 X-rays of the new HD Rumble 2 haptics 05:29 Final thoughts on the repairability of the Switch 2 Pro Controller Subscribe to our channel for all our latest teardown and repair videos! https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=ifixityourself Follow us on Twitter: https://twitter.com/ifixit Check us out on Facebook: https://www.facebook.com/iFixit Sign up for our Newsletter https://www.ifixit.com/Newsletter
    https://www.youtube.com/watch?v=awEY5OGvIXE&t=1s&ab_channel=iFixit
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Alps kullandıklarını, teknolojiyi değiştirmediklerini zaten söylemişlerdi. Şaşırmadım. Ama kendimiz tamir edemeyelim diye ellerinden geleni yapmışlar.

Ben de Ultimate 2 Bluetooth aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Temmuz 2025; 15:16:34 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Bu kadar yuksek fiyat cekip icine hala tas devrinden kalma joystickleri koymak ustune olabildigince siz bunu tamir etmeyin yenisini alin mesaji vermesi gercekten midemi bulandiriyor. Switch 2 joyconlara niye hall effect koymadilar diye cok tartisildi, joyconlar miknatis ile bagli ordan etkilesim olur etkilenir denildi hadi yemedik ama yinede tamam. Pro controllerin hic bir mazereti yok, bozulmasi icin tasarlanmis resmen.

Bu arada joystick gelince yorumlayabilirsen cok faydali olur elim checkout tusuna gidip gidip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 12 Temmuz 2025; 15:25:40 >

Ele alınca yapılan en premimum kontroller diyorsun tuşlar felan acayip yumuşacık pofuduk şeker gibi ve sıfır ses, zaten sadece özel oyunları oynayacağım için ilki gibi konsolun ömrünü tamamlar diye düşünüyorum ama her şeyi bu kolla oynayan biri evet riske girmemeli

• Pro 2 pek yaygınlaşmadı bende pro1’i amazonda atomlarına taksite bölerek sipariş verdim. Yaygınlaşınca veya yurtdışı seyahattimde 2’yi, 2. Kol olarak alırım

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hissiyat olarak harikadır ama ömürlük de olmama ihtimali yüksek. O kadar dikkat ettim 3 küsür senede sorunları başladı analog teknolojisinden dolayı Pro Controller'ın. Yoksa hissiyatı iyidir. Ama hem pahalı hem drifte fazlasıyla açık. O yüzden daha makul fiyata tmr kullanan, Pc destekli 8Bitdo Ultimate 2 Bluetooth tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Temmuz 2025; 16:33:53 >
    Joycon açıklaması için hak verdim ama Pro Controller ile bahaneleri yok evet. Ay sonu kısmetse ürün gelecek, paylaşırım deneyimlerimi.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Tek kol olunca öyle oluyor her cihazda kendi kolunu kullanıyorum 6 yıldır felan dirft yaşamadım pc de xbox ps 5 de dualsense ve sadece nintendo özel oyunları için pro, tek dualsenseyi hepsinde kullansam çoktan dirft olurdu diye düşünüyorum, yoğun kullanımda dediğin doğru kola göre değişsede ortalama 2 3 yıl içinde dirift yapabiliyor

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Ben de her platformda ayrı kullanıyorum hocam. Pc'de Xbox controller kullanıyorum mesela. Pro Controller sadece Switch ile. Olur olmaz tabii ki şans da biraz ama altyapısı, teknolojisi buna elverişli yani.

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.