Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
18
Favori
75.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vakıf olmadığım bir mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 5 Temmuz 2025; 20:11:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

buyrun hocam bilgilenelim

TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet
    TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternetchıp online
    SOCAR Fiber ve TurkNet arasında altyapı iş birliği anlaşması
    https://www.chip.com.tr/haber/socar-fiber-ve-turknet-arasinda-altyapi-is-birligi-anlasmasi_170824.html
  • Mahallede sokak kapısına kadar gigafiber altyapısı çekildi ancak haneden sorguladığımda fiber altyapısı görüyorum.

Gigafiberin eve bağlanması için ayrıca bir talepte mi bulunmam gerekiyor, yoksa sistemde göstermiyor olması olası mıdır?

Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

İnternet taahhüdüm doldu geçiş yapacağım, alternatifleri değerlendiriyorum.

• Sume kullanıcısına yanıt

kutudaki bütün kabloları sök hocam gelip adam gibi iş yapsın y…klar

• Turknet'in jet gibi hızına zaten söylenecek laf yok :)) O apayrı bir şey. Lakin Smartyfi modem ile bambaşka bir boyuta geçiş yaptı Netim. TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet 

• Cumartesi günü bende gigafiber'e geçtim. Kabloluda 950/950 alıyorum. Denemek istediğim ama boyutundan dolayı indiremediğim steamdeki oyunlarımı 15dk'da indiriyorum. Muhteşem bir rahatlık. Ping'de eskisine göre çok daha sabit ve düşük seyrediyor şuan. Şimdilik çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 7 Temmuz 2025; 8:35:12 >
  • Lurian kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler aktivasyon süreçlerini kademeli olarak tamamlıyor. Hizmet kullanılabilir olduğu zaman web sitemizden görüntüleyebilirsiniz.
  • Türknet'ten ben de çok memnunum. Geçmek isteyenlere referans kodu verebilirim

• alt yapı olmayan yere talepde bulunabiliyor muyuz peki

• latranqil L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi iletebilmemiz için adres ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.
  • Bugün alt yapıyı sorguladım 6 ay ücretsiz çıktı Turknetten memnunum söyledikleri hızı veriyorlar çok güzel zamanda da bedava geldi

• İyi ki sorgulamışım 3 ay ücretsiz kazandım zaten Hızından da çok memnundum bu kampanya çok iyi denk geldi

• Turknet'in bu HiGiga Fest Kampanyası. hele şu ekonomik durumda Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir olay.

• Vallahi Gece Saat 11 olmuş :D Hava kaynar kazan gibi yanarken. Bu kampanya çok iyi geldi. Yine yaptın yapacağınu Turknet TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet 

Helal olsun sana.

• TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet

Son 1,5 Saat kalmış Şansımı denedim ♥♥ Haydi bakalım ne olacak :))

• Adres Sorgulaması Yaparak , Bedava İnternet kazandıran Kampanya yapmışlar TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet 

Ben kendi adıma teşekkur ediyorum kendilerine TurkNet GigaFiber 2 Milyon Hanede|1.000 Mbps’ye Varan Hızlı İnternet alkışlıyorum

• Kampanya değil, Tek kelime ile Festival bu olay adı üstünde. yazayım da konu güncel kalsın yararlanmak isteyen dostlara güzellik.

Bu arada Turknet'in smartyFi Modemi olağanüstü bir olay yeri gelmişken yazayım istedim

• Bugün mesaj geldi, "Artık kavuşma vakti geldi! TurkNet internet altyapınız adresinizde hazır ve sizi bekliyor" 😀diye. Adresimi tekrar kontrol ettim ama fiber görünmüyor. 😟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.