Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.333
Cevap
450
Favori
360.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmtoznn A kullanıcısına yanıt
    Yeni kullanıcılar için diyor

• amita kullanıcısına yanıt
    Fark etmiyor hem mevcut hem yeni hepsinde geçerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmtoznn A kullanıcısına yanıt
    TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• Alışveriş yapınca ödeme öncesi kod girme yerine yazarsanız %30 uygulanır siz uygulama arama yerine yazmışsınız o yeni kullanıcılar için, bu kodla sepete ekleyip kodu uygulayın %30 indirim etkili olur

• Tarun kullanıcısına yanıt

Pilden anlamıyorsanız böyle pazar yerlerinden pil gibi şeyler almayın. 3 Kuruş kar edeceğim derken evi yakarsınız. Piller gorundugunden daha tehlıkelı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 7 Temmuz 2025; 18:49:55 >
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Pek bilgim yok buradan almak istedim ama satılan pillerin çoğunun 10+ yıllık olduğu üstündeki kaplamaların değiştirilip millete yeniymiş gibi kakalandığını okudum , güvenilir satıcı yok gibi

• Buradan normalde 1000 tl üstüne alışveriş yaparken uyarı veriyordu. Bir kaç tane plastik parça seçtiğimde 2000 lirayı bulan alışverişimi ek ödemeler ile kabul ediyor. Sipariş etsem gümrükte ekstra sorun yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 9 Temmuz 2025; 8:27:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Price Adjustment konusunda taktik verebilecek var mı? Yakaladıkça talep etmek mi lâzım yoksa son günlere mi kalsın? Her ürüne tek tek değil de tüm siparişe talep gönderdiğimiz için, ürünlere farklı zamanlarda indirim gelirse o sipariş için yeniden talep gönderebiliyor muyuz?

• Hangi ürünlerde %80 vergi ekleniyor?

• pacosbil P kullanıcısına yanıt
    4. Nolu listedeki ürünlere ekstra % 20 ÖTV vergisi uygulanıyor.

4. nolu liste

• mytra kullanıcısına yanıt

hocam bende yeni üye oldum bir kaç ürün sipariş edeceğim ama kupon filan tanımlamadı,bu anlattığınız jeton olayını 1000 tl kredi muhabbetini bende kazanabilirmiyim çünkü siparişim-lerim 1.5-2kyı geçicek

sepetim bu şekilde

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Şu anda tek siparişte vergi hariç 1350 lira üstüne sipariş veremezsiniz hocam. Zaten TEMU verdirmez.

Bu 1000 lira kupon değil ama, Amazon'un hediye çeki gibi. Siz alışveriş yaptıktan sonra size alt limitsiz 1000 liralık çek veriyor.
    Uygulamada wincredit ya da claimcredit olarak aratın. Tanımlı kampanyanız varsa görebilirsiniz. Ya da müşteri hizmetlerinden kupon talep edin. Genelde % 20 ya da 30 indirim tanımlıyorlar.

hocam dayanamadım şu şekilde bi sipariş oluşturdum bunun gelmesini bekleyeyimmi kupon veya çek vermesini ? bi sipariş daha geçmem lazım diğer alacaklarım kaldı çünkü TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 

• wincredit uzun süredir kapalı ben de herkeste öyle mi? Bir türlü açılmadı.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda görülen vermiş 1000 lira alışverişe 600 lira hediye çekini zaten hocam. O sayfada ürünleri toparlayıp 1000 liralık sipariş geçerseniz % 4=40 jeton + 50 jeton hediye 90 jeton olur. Temu 88 jeton istemiş. 1000 liralık alışveriş yeterli. Sonrasında 600 lira gelir hesabınıza.

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.