Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thehspeed Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.273
Cevap
307
Favori
361.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S24 Ultra sim2 sorunu bu modele has kronik bir sorun yurtiçi cihazlarda da aynı durum söz konusu velhasıl burada çözüm metodlarını anlattık mevzu bundan sonra başlıyor:)

Server kaydı ile ilgili yeteri kadar taciz olmuyormuş gibi sipariş hatları üzerinden sim2 sorunu ile ilgili soru ve yardım talepleri gelmeye başladı şaka gibi ama durum bundan ibaret cihazı kimden aldıysanız o kişi ile irtibata geçebilirsiniz ben sadece kendi müşterilerime hususi hizmet sağlarım kesinlikle sipariş hattı üzerinden yazmayın engellemek durumunda kalıyoruz forumda mevcut postumuzda ne soracaksanız sorun kimsenin yardım taleplerini geri çevirmiyoruz lakin benimle WhatsApp ve Telegram üzerinden sadece cihaz satışı yapmış olduğumuz müşteriler iletişime geçip soru cevap hizmetinden faydalanabilir..

Samsung sunucusu halen kapalı server kaydı ile ilgili tacizlere lütfen son veriniz herhangi bir gelişme olursa konu başlığı dahil anında güncellenir..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çok teşekkür ederim s24 ultra cihazını satın aldım. Sarı sitelerde gezmeyin satış sonrası desteği muazzam. Yeni telefon adresim oldunuz

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)
  • bahaeq B kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstadım hayırlı olsun

• Hocam merhabalar S25 Edge modeli yd olarak yokmu acaba?

• Byelektro kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam Edge piyasada yok listenin haricinde S25 Plus getiriyoruz isteğe özel onunda fiyatı S25 Ultra ile yarışıyor.

• S25 512GB olsaydi keske. SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) 

• Hocam merhaba sizden s25 ultra 512 almayı düşünüyorum fakat server kaydı çıkar ise sonradan kayıt oluyor mu? Nasıl oluyor? Cihaz sıfırlamak gerekecek mi?

• ibolution kullanıcısına yanıt
    Evet uzaktan erişim ile kayıt yapıyoruz.. Sıfırlama gerekmiyor v4 te cihaz sıfırlanmaz.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam hayırlı işler dilerim

• Byelektro kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Alıntıladığın mesaj bu söylenti çıkmadan önce yazıldı yaklaşık 3-4 saattir ortalıkta dolaşan bir iddia bahsi geçen konu..

Netleşen bir şey yok biri kuyuya taş attı cümbür cemaat copy paste yaptılar bir sonraki güncelleme sürecinde bu sorunun cevabı karşılık bulacaktır.. İhtimal her zaman vardır ama Samsung böyle bir karar alırsa satışlarını baltalayacaktır..

Paylaşılan içerik bolca abartı içeriyor mantıklı gelmiyor cihaz bildiğin karakutu haline geliyor.. Aşağıda paylaşıyorum normalde netlik kazanmadan paylaşım yapmam ilerleyen günlerde kesinlik kazanırsa duyuru yapılır..

"🔒 UYARI ⚠️

SAMSUNG KULLANICILARI İÇİN ÜZÜCÜ HABER

📱 Yeni Android Sürüm Güncelleme Uyarısı

Samsung’un en son Android sürümü, teknisyenler ve geliştiriciler tarafından kullanılan tüm erişim yöntemlerini ENGELLEDİ. Bu güncellemeyi yaptıktan sonra artık aşağıdaki modlara ERİŞEMEYECEKSİNİZ:

🚫 TP (Test Point Erişimi)
    🚫 EDL (Acil İndirme Modu)
    🚫 EUB (Engineer Modu / USB Hata Ayıklama Köprüsü)
    🚫 QR Modu (Hızlı Onarım/Sıfırlama Yöntemleri)
    🚫 USB Hata Ayıklama Erişimi

💔 Bu değişiklik güncelleme sonrası kalıcıdır. Bootloader sınırlamaları nedeniyle geri dönüş (downgrade) mümkün olmayabilir.

📌 Eğer bir teknisyenseniz veya onarım için erişime ihtiyacınız varsa, eski sürümlerde kalın!

💡 GÜNCELLEMEDEN ÖNCE DÜŞÜNÜN!"

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.