Bu arada merak edenler olabilir, iPhone değişen parça uyarıları iPhone 12 ve üzerine oluyor. Yani XS ,Xr ve iPhone 11'de değişen parçanız orjinal değilse uyarı çıkmıyor. |
iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (86. sayfa)

-
-
Gezdirdim hocam oralarda sorun yok daha az veri kullan kapalı yüksek kalite yükle açık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek tek elle seçip gizlemek gerekiyor maalesef.
Nasıl arkadaşlar geçelim mi 14 pro max
14 pro kullanıyorum gayet memnunum 👍
şu anlık yağ gibi akıyor cihaz..
sadece arkadaşlarda belirtmiş klavye başlangıçta bi gecikme yapıyor..
-
hocam sol üstteki wifi yerinde ben airdrop simgesi sile bluetooth , mobil veri yerini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım?
-
Hocam maalesef o kutucuğun içi özel olarak düzenlenemiyor şuanlık. Bütün olarak ekleyip çıkarabiliyorsunuz sadece :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymndogan -- 17 Eylül 2024; 16:39:46 >
11 için kuran var mı? Annem soruyor kurmak istiyor emin olamadım?
Herkes aynı durumdan muzdarip galiba. Airdrop o kadar yanlış yerde ki umarım ona da bi geliştirme gelir
-
Arkadaşlar ya benim yazilimsal bir sorunum var aslinda telefonda. O yuzden 18’e gecerken sifirdan kurulum yapmak istiyorum, dfu diyorlar itunes diyorlar. Verilerimi kaybetmeden nasil yapabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben akşam kurmuştum, şimdi siz söyleyince dikkatimi çekti, %45 gözüküyor hocam.
-
Bende akşam kurdum ama ilerleme yok buga mı girdi anlamadım.
itunes programın güncel olsun hocam sonrasında pc ye yedekle itunes üzerinden, yine ios 18 dosyasını internetten indirip geri yükleme yap sonrasında da eski dosyalarını geri yükle pc den 1 saat anca sürüyor
-
14 proda gayet iyi ancak KLAVYE hariç… Baya baya klavye kafasına göre kasıyor bazen düzeliyor. Benim cihaza mı özel onu da anlamadık
iki arkadaşımın cihazına direkt OTA üzerinden iOS 18 kurduk;
- iPhone 14
- iPhone 14 Pro Max
ikisinde de kaymak gibi sorunsuz hatasız akıcı bir şekilde çalışıyor. pilin durumu önümüzdeki haftaya kadar belli olur.
Tek tek hocam. O sayfada beğenmediğin görmek istemediğin ne varsa onu göstermiyor. Mesela adblockun engellemeyemediği bannerlar var bazı sitelerde. Onlara çok güzel çözüm oluyor.
Yok hocam, sanırım sarja takıldığında yada siz eş zamanla diyince yapıyor.
-
Ben de 14 pro kullanıcısıyım klavyeyle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X