Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Patren Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.090
Cevap
140
Favori
169.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pg27ucdm için rtings de vrr flicek çok düşük almış. Kötü mü o kadar ? Kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi ? Diğer markaların mı 27" 4k oledlerini beklemeli ? yada hiç bulaşmasam mı diyorum 50 bin cebimizde kalsın.

• shupusbu kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanımda kesinlikle vrr flicker yok benim monitörümde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 27dg602s denedim ama yarım saatten fazla dayanamadım, yazılar bulanık, karakterlerin altına doğru pembe renk gölgelenme var. Cleartype ayarlamayı denedim ama nafile, muhtemelen ıskarta monitör denk geldi veya diğer insanların gözleri benimki kadar hassas değil. Var mı alternatif önerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CalleOcho kullanıcısına yanıt

vrr flicker

bunun türkçesi nedir biliyor musunuz? ben şunu anlıyorum bazı sahnelerde ışıklar katman katman oluyor heralde

vrr flicker 'dan önce monitör almadan şuna bakın derim ANTİ-GLARE bu varsa o monitörü almayın derim   mat kaplama görüntüyü köreltiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 29 Mart 2025; 18:21:41 >
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Pg27 ucdm kullanıyorum parlak qd oled panel.Karanlık veya çok açık parlak sahnelerde fps çok oynaksa ekran pırpır ediyor gibi bir görüntü oluşuyormuş.Belki bende fps cap 235’te sınırlı olduğu için olmuyordur.

bendede PG27AQDM var , mat kaplamalı

siz PG27UCDM'den memnun musunuz? Aşırı keskin görüntüsü var gibi , PPİ değeri çok yüksek , 4K çözünürlüğü yakından görmedim hiç , sizdeki modele geçmeyi düşünüyorumda fiyatları şişirmişler

dolar 36.60 iken 49.999 liraya satılıyordu , şimdi 58.999 liraya saplamışlar , acayip para kazanıyorlar ya insanlığa sığmaz bu kadar kazanç   bu fiyattan 20.000 tl net kazanç kalmıyorsa bende bişi bilmiyorum demektir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 29 Mart 2025; 19:19:30 >
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    27 inç alınabilecek en iyi 4K oled monitör.Yazılım renk vs hiç bir sıkıntısı yok.Ben ilk çıktığında taksitli 48K’dan almıştım.

bu monitörün aynı özellikleriyle 32 inç i bugün çıksa değişim yaparız deseler değişir misiniz?

• francisco77 F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 32 inç gerçekten büyük.4K büyük ekran oled olarak 42 inç lg c serisi kullanıyorum.

• Ben de 32" büyüklüğe çok alıştım meselâ. 15 yıl 27" kullandıktan sonra son iki monitörüm 32" oldu. Yakından FPS oynarken sorun teşkil edebilir, onun dışında kalan kullanımlar için bundan sonra ilk tercihim 32" olur.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

fps oyununda sorun teşkil ediyor mu etmiyor mu net cevap lütfen

• francisco77 F kullanıcısına yanıt

eder tabikide.... 27 monitörde bile sorun yaşarsın.... fps için 24 ideal......

ama gel gelelim alışırım diyorsan 32 ilede rekabet edersin ama yakından baktığın için her yeri kollayamazsın

32 için masanın derin olması lazımki rahat edebilesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 1 Nisan 2025; 4:11:21 >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu da benim hazırladığım inceleme.

Ahmet Durdilyoutube
    TR'de İLK! ASUS ROG SWIFT OLED 4K 280HZ Monitör İncelemesi PG27UCDM #reklam #PG27UCDM #asusrog #oled
    https://www.youtube.com/watch?v=0JywkCUtX6U&feature=youtu.be

Ahmet Durdilyoutube
    ASUS ROG SWIFT OLED 4K PG27UCDM Firmware Güncellemesi - Test Videoları - Düzeltme #reklam #işbirliği
    https://www.youtube.com/watch?v=9WXc6OXwQwg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyberRift -- 2 Nisan 2025; 17:24:12 >

• abi nasıl bir mantık ya

yeni bir model çıkarıyorsun

ama d.p 2.1 değilde 1.4 koyuyorsun , akıl alacak gibi değil

ROG Globalyoutube
    🚀 Dominate your game with the ROG Strix OLED XG27UCDMG, a true "ONE for ALL" monitor. Featuring the latest 4th Gen ROG QD-OLED technology, this monitor delivers unparalleled visual clarity and ultra-fast gaming performance. 🔥 Key Features You'll Love: 1️⃣ 240 Hz refresh rate and 0.03 ms response time for ultra-smooth, lag-free gameplay 2️⃣ Text Clarity – The 4K 27" display with 166 PPI ensures higher pixel density for sharper visuals. 3️⃣ OLED Burn-in Prevention – Features the Neo Proximity Sensor, which detects user distance and automatically dims the monitor. Users can also customize their preferred distance settings. 4️⃣ VRR Flickering Reduction – Equipped with Anti-Flicker 2.0, which utilizes an optimized brightness algorithm to minimize flickering and enhance the viewing experience. Learn more about XG27UCDMG: https://rog.asus.com/us/monitors/27-to-31-5-inches/rog-strix-oled-xg27ucdmg/ Learn more about OLED Care Pro: https://rog.gg/youtube_OLEDCarePro #ROGSTRIXOLED #GamingMonitor #ROGOLED
    https://www.youtube.com/watch?v=YdpFpsJwwWY
  • Samsung G80D Oled monitorun yeni versiyonu çıkmış G81SF model adı. Ama downgrade yemiş sanırım yeni model. Hoporloru ve Akıllı tv (Tizen) sistemi kaldırmışlar.

• ysn61 kullanıcısına yanıt

Akıllı TV özelliği çok işime yarıyor benim kötü olmuş kalkması

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Evet bence de çok kötü olmuş. Severek kullanıyorum, arayüzü çok hızlı ve kullanışlı. Hoporloru de cok iyi olmasa da işimi görüyor.

• ysn61 kullanıcısına yanıt

satılmaya başlanmış mı hocam tr’de? geçtiğimiz haftalarda bakmıştım çin’de vardı sadece.

• josusu J kullanıcısına yanıt

Hayır TR'de henüz satışa başlanmadı hocam.

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

bende akıllı tv özelliğini çok seviyorum, vidoları işlemesi çok iyi bence ama benim wifi güzel çekmiyor monitörde, normalde pc modemden kablo ile bağlı, 200mb civarı ama akıllı tv de netflix açıyorum, ağ banlantısını sınıyorım, çoğu zaman yavaş çıkıyor hep test benim, odaya sinyal güçlendirici falan mı koymam lazım monitörde yavaş bağlanma gibi bir problem yoktur di me

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.