Çin araçlarına daha da özel vergi planlanıyor 2024 te..durum o zaman belli olur..Chery nin en meşhur özelliği TR pazarından kaçmasıdır..Bilen bilir |
Chery Türkiye, satış ve servis ağını 40 adede yükseltti (4. sayfa)

-
-
Güzel de TR yi ,üretici olmadığı halde ilk terkeden Chery idi zamanında
-
-
Birde o dönem sattıkları arabalara baktım sarı sitede, 500 bini devirmişler maşallah. 500 bin deviren marka kötü değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen canterci
Üreticisinin bile unuttuğu arabaya binmeye devam, avut kendini
Toyota aracım olmadı hiç, olsa bile görmemiş gibi kullanıcı adı yapmam aracımın markasını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Kasım 2023; 12:38:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Standartları karşılayamadığı için arkasına bakmadan yallah kaçmış.senin yerin Avrupa değil demişler ,kalitesi verimsiz motorları nedeni ile çekilmiş işte..Motorları halen de verimsiz..gürül gürül yakıyor
-
Türkiyeyi suriyeliler afganlılar botla bile terk edemiyor farkında mısın?
-
Hadi canterci biraz servis sırası bekle, dinlen
Yollarda gördüğün chery'ler rüyana girmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Kasım 2023; 14:15:9 >
eleman hava değişimine gitmiş...
yönetim geç bile kaldı ama neyse artık.
-
Hyundai tuscon ne kadar yakıyorsa bu da o kadar yakıyor aklın sıra çamur atma derdindesin yapma göze batıyorsun:) lpg de takiliyor mis gibi haberin olsun biraz bilgisiz gördüm seni ...
Tucson mu var bu arkadaşta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum tosun bile yok bence
Yağlamışssın yönetimi
Takarlar birazdan sana ..madalyanı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X