< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (333. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kaspersky VPN kullanıyorum. Adguard olmalı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16.7.9 gibi güvenlik güncellemeleri 17.0 almayan cihazlara gidiyor. 18.0 alan bir cihaz en fazla 17.7.1 veya 17.7.2 alır diye tahmin ediyorum. ondan sonra 18.0 veya daha yenisini yükle der muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya yerim instagramını
Hocam bu kestirmeyi paylaşabilir misin ?
-
vpn yoksa ? vpn kullanmıyorum şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 6 Ağustos 2024; 11:4:39 > -
Vpnsiz olmaz
İphone 15'i aldığımdan beri 17.1.1 de kullanıyorum ve genel anlamda memnunum. Şimdi yorumları okuyunca 17.6 başarılı bulunmuş ama kıyaslar hep bir önceki yakın sürümlerle ki bu sürümlerin çok olumlu görüşü yok gibi. 17.1.1 den geçmemekle hata mı yaparım? Şarj süremden memnunum.
-
Şikayet yoksa gerek yok diyorum ben . İlla ki bi etkisi oluyor .
WiFi'deyken dns kısmına 1.1.1.1 yazılırsa insta çalışıyor.
-
17.6 guzel surum 13 icin
-
Log tutmayan vpn yok bence. Mutlaka log alıyordur, paylaşmıyor kısmıda mümkün. Ama güvenipte atraksiyon yapmamak lazım.
Hocam 2. Resımde ac kapat yazıyor o baglan ya da baglantıyı kes olacak. İki ayrı kestırme olusturun. İki ayrı otomasyon olusturun. Otomasyonda instagram açıldıgında vpn acık olması ıcın baglan kestırmesını gösterin, kapatöak için otomasyondan bağlantıyı kes kestırmesını secın
Hocam bağlantıyı kes diyince ayarlarda aktif görünüyor. Benimkinde aslında tek bir otomasyon ayarlayıp uygulamayı tanımlarken aç/kapa seçeneklerini seçsem yine aynı sonucu alacağım. İlk böyle yaptım çalıştığı içinde kurcalamadım. Tabii sizinki gibi de olur. 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X