Beta 3 de hiçbirsorun yokken dediğiniz herşeye beta 4 de katılıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Beta 3 de hiçbirsorun yokken dediğiniz herşeye beta 4 de katılıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 20 Temmuz 2024; 14:13:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 20 Temmuz 2024; 20:19:17 > |
Telefonu kapat, 10 dakika bekle aç. Benimki bu şekilde 14 gb’tan 1,5 gb’a düşmüştü. Hatta şu an baktım 1,07 gb olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
10 dakika beklemeye de gerek yok. direkt hard reset attım 4 gb a düştü o alan. 20 gb boş alanım kalmıştı artık 80 gb. teşekkürler. |
Rc sürümü ptesi yada sali günü yayinlanicak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Günde 4 kez şarj ettiğim bir kabustu iPhone 5 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 23 Temmuz 2024; 0:14:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |