Bu fırsat bende gözükmüyor, acaba önceki menü yanında 4'lü nugget fırsatını kullanmışmıydınız? O da ''senin için özel'' fırsatıydı, belki onu kullanmadan bunu çıkarmıyordur diye düşündüm. |
Bildirim
Bu fırsat bende gözükmüyor, acaba önceki menü yanında 4'lü nugget fırsatını kullanmışmıydınız? O da ''senin için özel'' fırsatıydı, belki onu kullanmadan bunu çıkarmıyordur diye düşündüm. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bana da gelmedi, sizde ''size özel'' fırsat olarak menü yanında 4'lü nugget gözüküyor mu veya daha önce o fırsatı kullandınız mı? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Nisan 2024; 13:49:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geldi gönlümün sahibi... Tam da kilo vermeye çalışıyordum. |
Hediyeler bari artık oynamaya değecek olsun. Gidip de küçük içecek vermesinler artık. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 25 Nisan 2024; 6:23:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfrcfr -- 26 Nisan 2024; 10:44:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
100 TL Daba Daba - 110 TL Double KöfteBurger |
Küçük patates / Soğuk İçecek |
İçecek hangi boy hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 28 Nisan 2024; 16:3:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hediye Milshake hangi boy olarak verılıyor bılen var mı? seçim yapabılıyor muyuz? |