Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2550. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 16 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
51.200
Cevap
1.369
Favori
3.401.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25482549255025512552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen teslim etme süreçlerine yetişemeyeceklerinden böldüler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence haftalik yapsalar daha iyi. Ne bu böyle her gün aç, bekle, siyah, kapat. Ayıptır, günahtır. TR ye bu kadar siyah sipariş çeken kişi kimse... Bizim Türkler arabadan anlamaz, anca aşiret kasa siyah araba sever mantığı ile mi sipariş etmiş ne yapmış. Yani haftada bir olsa, insanlar bakar eder siyah dışında satmıyorlar demekki der geçer gider. Bu ne her gün her gün hüsran. Belki de tek envanterde bir sürü siyah görüp insanlar çok tepki vermesin diye gün gün böldüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 17 Temmuz 2025; 3:0:5 >
  • MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt
    Hocam dandik boyaya servis ne yapsin… Sizi memnun etmek icin belki dayar pastayi al gecti der o kadar…

Onemli olan aractaki kalitenin iyi seviyede olmasi… Bu uretim hatasi degil, uretim kalitesizligi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ForceBeWithYou kullanıcısına yanıt

2012 de Fiat Punto aracımdada kuş pisliğinden boya kalkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsen U kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, aslında bu tesla'lara sıfır araba muamelesi çekilmez :) herkesin kılcal çizikler kuş pisliği yanığı gibi bir çok sıkıntıya rağmen teslim almak zorunda kalıyor. Ben de bu kusurlar yoktu ama bende de çok kireç varmış. Yine pas cila yaptırmayı düşünüyorum seramikten önce. Siz ürünü alıp arakdaşa siz mi götürdünüz? Yoksa o mu temin etti?

• quote:

Orijinalden alıntı: demircim

Birkaç motor eksiltip boya kalitesini iyileştirse ve park sensörü eklese daha iyi olur bence.

Olmayan park sensörü yüzünden bir gün bir yere vuracağıma eminim.

Benim araçta da şarj kapağı yamukluğu ve sol arka kelebek camındaki lekeler yüzünden, parça siparişi verildi sonrasında serviste değiştirilecek. Onun dışında bir sorun yoktu araçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 17 Temmuz 2025; 8:42:34 >
  • arslanplaza kullanıcısına yanıt

Dün benzin istasyonunda bulunan şarja gittim. Her taraf boş olmasına rağmen dizel motorlu bir almancı aracı şarj istasyonuna parketmiş . İşin kötüsü şarj noktasında araç olmayan boş kısımdaki soket çalışmadı. Almancının olduğu taraftaki sokette benim araca yetişmedi.

Küçücük bir ilçede durum buysa büyük şehirleri düşünemedim

• Paspas icin Sahler disinda bir secenek var mi?.. Sahler'de asagida isaretledigim yeri niye bos birakmislar anlamadim, tam anlamiyla koruma saglamiyor...

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

T Parts'taki guzelmis ama o da stokta yok...

• PinkiePie11 P kullanıcısına yanıt

ben de merak ediyordum bu turu ancak vlog şeklinde olsa daha iyi olurdu. sizinkisi kamp macerası yerine gittiğiniz yerleri paylaşmak şeklinde olmuş. çocukla neleri nasıl yaptığınızı görmek isterdim.

• KnN.LmS kullanıcısına yanıt

Günlere bölmelerinin sebebi ötv oran veya matrah değişikliği beklenmesi sebebiyle hocam. Bugünlerde 1913 den Tesla alan kişiler son şanslı kişiler. Evet hepsi siyah ve evet hepsi şu an ülkede. Ve her an fiyat değişikliği olması beklendiği için yetiştirebilecekleri kadar operasyon gerçekleştirip satışa sunuyorlar. Her gün az az sunmalarının sebebi bu. Ötv tarafında değişiklik Temmuz başında olacaktı ancak Togg 10F satışa sunulma süreci uzadı şu an o da beklemede. Özetle bugün Tesla Model Y siyah renk düşürüp alanlar şanslı son insanlar. Siyah renk beğenmem diye almamazlık etmeyin saldırın.

• keyn K kullanıcısına yanıt

Ben aldım kullanıyorum, fiyat performans paspası. Orası zamanla içe doğru yatarsa sıkıntı ama şimdilik öyle bir durum yok. altına zemine yapışacak cırtcırt gibi bir şey olsaydı on numara olurdu. Bugün bakayım nasıl duryor bozulma var mı.

• ppf için tavsiyeler genelde stek marka üzerine.

3m pro ppf kaplama önerir misiniz peki?

mesela gmg garage hangi marka kaplıyor? o stek değil sanırım çünkü renk değişimi yapıyor.

• Aceleyle SR Siyah aldık ama gerçekten ÖTV muhabbeti olucak mı yoksa galeyana mı geldik.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

ziebart kaplatıcam 80,000 liraya film tavan ppf dahil.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

Togg nerdeyse 2 yıldır t10x i aynı fiyattan satıyor, yüzde 10 ötv sınırında sıkıştı kaldı, yakın zamanda illaki bir düzenleme olacaktır. Eğer yüzde 10 matrahı arttırılırsa Togg da Tesla da zammı yapıştırır. O yüzden 1913 e Tesla fırsattır bence.

• recak R kullanıcısına yanıt
    Hocam birde sekizsilindirden gelip bir fiyat alsaniz olurmu indirim var.

• barbarosakgun B kullanıcısına yanıt
    19 temmuz diyorlar guncelleme icin

• recak R kullanıcısına yanıt

Tavan hariç ön iki cam filmi+komple ppf i (Endura touch it away serisi 195 mikron / 5 yıl garantili) 37000 e yaptırdım. 70-80k lar çok yüksek rakamlar geliyor bana.

• samonite S kullanıcısına yanıt

Şimdide direksiyonla ilgili çok sıkıntılar çıkıyor alanlarda

• 
Sayfa: önceki 25482549255025512552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.