< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 6 Temmuz 2025; 9:58:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ Kardeşliği - Ana Konu (160. sayfa)

-
-
ben dahil olabilirim.
-
pm attim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba, Disney'i iptal etme konusunda sorun yaşıyorum abonelik kısmında beni Google Play'e yönlendiriyor, aboneliğimi iptal etmem için son çare olarak müşteri hizmetlerini mi aramam lazım yoksa farklı bir yolu var mı?
Arkadaşlar reklamlı üyelikleri kullananlar deneyimlerini aktarabilirmi?
Kaç dk bi reklam giriyor?
-
Merhaba dostlar. 2 Yıldır kullandığımız paketimiz yenilendi. Yeni paketimiz Disney+ Reklamlı paketidir. Yıllık ödeme yapılmıştır (1650 tl) ve 1 kişinin çıkması sonucu 1 kişilik yerimiz vardır. Katılmak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir. Yer dolunca mesajı tekrar düzenleyeceğim. 1 kişi 400 TL.
ÖZELLİKLER
- Reklam destekli filmler ve diziler
- 4K UHD ve HDR kalitesine kadar video*
- 5.1 kalitesine kadar ses
- Aynı anda 4 cihazda izleme
- 10 adede kadar cihaza indirme
Not: Yerimiz doldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warofthe1 -- 20 Temmuz 2025; 19:34:15 > -
--- Yer doldu ---
Selamlar,
3 yıl önce kurduğunuz 4 kişilik ortaklıkta, 1 kişilik yer açıldı.
Reklamlıdan devam ediyoruz. İlgilenen arkadaşlar yazabilir, yenilenme tarihine kadar (14 haziran) 350 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --mlh-- -- 16 Temmuz 2025; 17:31:28 > -
reklamsız 4k üyelik 3 ay 200 tl....
Merhaba,
Disney+ reklamsız yıllık üyelik için iki kişilik boş yer vardır. Üyeliği sayımızı tamamlayınca başlatacağız. 875₺ bir yıllık ödeme peşin olacak şekilde katılmak isteyenler özelden yazabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, reklamsız yıllık üyelik için boş yerimiz var 800 Tl yıllık üyelik
Katılmak isteyenler özelden yazabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam reklam kaç dk bir çıkıyor acaba?
-
Dakika değilde toplam 3 veya 4 reklam var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şok fiyat.. reklamsız disney 3 ay 200 tl.. 2 kişi sadece
4k reklamsız disney aboneliği 3 er ay 270 tl. ödeme şeklinde alıyoruz.katılmak isteyen pm atabilir
-
Merhaba arkadaşlar Disney plus reklamsız 1 senelik 1 kişilik yerimiz var.ilgilenen arkadaşlar 544-812otuzuc yirmi üçe mesaj yazsın.
Merhaba disney reklamlı paket arıyorum boş yeri olan varsa pm atabilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X