Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ilfarkom , saitates Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
225
Favori
459.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İbretle takip ediyorum. Çok faydalı.

• Ozleran kullanıcısına yanıt

Harbiden kabak tadı vermeye başladı. Bende ona bakarsan tüketici mahkemesinde davalığım bunlarla sürekli bende bir şeyler yazsam konunun halini düşünemiyorum.

• SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)reddit
    From the AfterVanced community on Reddit: TizenTube: Remove Ads and add Sponsorblock for your Tizen TV (Samsung)
    https://www.reddit.com/r/AfterVanced/comments/150m4up/tizentube_remove_ads_and_add_sponsorblock_for

Bunu görmüş olan var mı? Geliştiren arkadaş da bir Türk anladığım kadarıyla.

• Bugüne kadar s90c veya s95c'de sorun yaşayan yok herhalde. Varsa da görmedim ben burada. s90c kullanıyorum. Oldukça memnunum. Avforumda yazıyorlardı bir ara s95c'de atmos sıkıntısı ile ilgili bir şeyler ama takip etmedim sonrasında. Bende atmosla ilgili de bir sorun yok.

• orada köpük var bir sey olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    samsung bu sene oled tv işini çözdü.Lg ye geçmiş olsun.tek rakibi sony idi o da yok artik

• Ozleran kullanıcısına yanıt

Hocam madem bu kadar faydalı insanlara eziyet etmeden kendi aranızda bilgi alışverişinde bulunsanız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

Anlatamıyoruz hocam bari toplu tek mesaj olarak yazın diyoruz oda yok…

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

Anlatamıyoruz hocam bari toplu tek mesaj olarak yazın diyoruz oda yok…

Bir kaç zamandır şu tv alınabilir mi Türk kullanıcıların son zamanlardaki deneyimlerini, olası sorunları, kalibrasyon ayarı vs öğreneyim diye konuya giriyorum. Bir kişi resmen trollüyor gibime geliyor artık hep üst üste aynı mesajlar.
    Durum sıkıntılı alakasız postlarla deneyim paylaşmak isteyenlerde uzaklaşıyordur. Bir tane postta tüm deneyimi paylaşırsın konu sahibi de ssh deneyimini de en üst mesajda paylaşır çok da zor değil ne zamandır olede bakıyorum artık alttaki arkadaşın dediği gibi kabak tadı verdi.
    Lütfen bu duruma bir son verilsin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 9 Ağustos 2023; 18:40:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu kadar insan rahatsızken hala devam etmesinden ben şunu anlıyorum kim rahatsız olursa olsun ben kendim rahatlayayımda geri kalan insanların ne düşündüğü hissettiği önemli değil yani başka bir açıklama bulamıyorum konu resmen bir kişinin rahatlama stres atma aracı haline geldi hala devam ederdedir benim söyleyecek bişeyim kalmadı artık :)

• Gördüğüm kadarıyla da samsung'un müşteri hizmetlerinde peygamber sabrı var. Servis kumandasıyla parlaklığı maximuma dayayıp max parlaklıkta kullanarak birkaç ayda burn-in oluşturan birine bile değişim yolluyorlar. Bir de marifetmiş gibi bir üst modeli isteyin diye tavsiye veriyor millet.
    Bu kurnazlıklar yüzünden seneye çıkacak s95d'nin fiyatı tuzlu olursa üzülmeyelim sonra.

İki mesaj olmasın diye sorumu da burada sorayım. 55" s95b 40k tl civarına bulunuyor. Yaklaşık 1500 usd. s90c fiyatının bu seviyeye gelmesi ne kadar sürer? Black friday beklesem mi diye düşünüyorum yoksa s95b alacağım.

• Sanki kutu islanmis gibi bir izlenim var fotograftan

• acmtncy A kullanıcısına yanıt

hocam şu gidişata bakarsak bence çok zor o fiyatlar bu saatten sonra...s95b komik rakamlara satıldığı için bence hala bu fiyatlara bulunabiliyor samsung lg fiyatlarınıda gördükten sonra sanmıyorum o paralara versin c serisini :)

• acmtncy A kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla her iki modelde aynı paneli kullanıyor. Ben S95c almak için Black Friday ı bekliyorum.

• Rtings in 2 aylık ekran yanığı test incelemesine bakarsak C serisinin B serisinden hiç bir farkının olmadığı gözüküyor

https://www.rtings.com/tv/tests/longevity-burn-in-test-updates-and-results

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 10 Ağustos 2023; 11:48:18 >

• C ve B o parlaklık ta CNN kanalı sabit şekilde ölüm testine sokuyorlar yanması normal LG de ile aralarında 2ay var, lg de o parlaklıklara çıkarsa onunda test süresi aynı olur giibi G3 te bunu görcez zaten yakındır

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Yanma olup olmaması ile ilgili birşey demedim. Bu konuda C serisinde b ye göre herhangi bir iyileştirme gözükmüyor dedim

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam şimdi.

C serisinde soğutma daha iyidi sözde. Kalın panel di anakart dışarı aldılar panele ısı yaymasın diye.

Qd oled yapısı gereği parlak ve renkleri piksel yapısından kaynaklı RGB oluğu için süresi dahada az yanma konusunda.

Sürekli sabit kanal izlemek için oled alınır ama be kadar süre izlicen orası önemli

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Burnin logo yanığı olmasın diye Avrupa ve Amerika'daki çoğu televizyon kanalı logolarını şeffaf yarı şeffaf ya da hiç logosuz kullanıyorlar ama bizdeki at nalı kadar televizyon kanal logoları rengarenk tam OLED yanığına müsait

• gülü seven dikenine katlanır benim plazmadan ağzım yandı öldürsen oled ile işim olmaz

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.