belirli bir ücret karşılığında kullanabileceğim referans arıyorum |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (73. sayfa)

-
-
Alt yapım uygun. Daire kapısına kadar fiber bağlantısı geldi. 35 yeter bana fazla ücret ödemek istemem. WhatsApp YouTube kullanacağım zaten. Oyun vs yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
35 ile 100 arasında uçurum fark var ama hocam. 10 lira için değmez ama siz bilirsiniz.
Bir lokasyonda netspeed bir lokasyonda turknet kullanıyordum. Bugun turknet aboneliğimi ik'ya taşımak için gerekli belgeleri whatsappdan gönderdim hadi bakalım ne kadar sürecek.
-
Belgeleri whatsapptan göndermek yeterli mi kargoyla göndermeye gerek yokmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Islak imzalı belgeleri göndermeniz gerekiyor. Yani evet, kargo ile de göndermelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlv -- 25 Temmuz 2022; 17:41:12 > -
Whatsapptan yazın size bi kod verecekler. O kod ile aras yada sürat kargo ile ücretsiz yollamanız gerek.
-
Referans kodu vermek için bir süre var mı? 3 gün 5 gün vb
Başvuru yapıldı ama ilk aşamada vermemiştim referans, sonra verebiliyor muyuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 25 Temmuz 2022; 17:59:9 >
Başvuru sırasında vermen en doğrusu. Ama çok uzun zaman geçmeden de versen kabul ediyorlar.
Artık çok geç deme ihtimalleride olabilir o yüzden en güzeli başvururken vermek.
-
Az önce yaptım zaten başvuruyu, yaparken de sonrasında da sordum Whatsapp 'tan mı veriyoruz ne zamana kadar verebiliriz diye ama genel kural attılar anlamsızca
Kabul edemeyiz derlerse de kendi hataları olur artık
Fiberde modem kira bedeli var mı
var 10 tl.
-
Neyi bekliyosun peki madem başvurdun?
Verdim zaten, kabul etmelerini bekliyordum
İslemişler
-
2 aydır kullanıyorum. 1 defa aksaklık yaşadım oda şöyle:
15 günlük bi göreve gitttim ve eve geldiğimde modemin bütün ışıkları yanmasına rağmen internete girmiyordu. Modeme reset attım falan düzelmeyince mesaj attım whatsapp dan 10 dakka için de düzeldi. Güncelleme yaptık falan dediler .. Bunun dışında sıkıntı yok şükür..
Hayırlı olsun hocam. Fiberde 110 üstü hızlar alırsınız. O civarda geliyor bana da.
-
-
0 başvuruda hattın aktif olması kaç gün sürüyor?
Dün başvurmuştum, bugün yarın açılır mı
cat6 kablosu bu. 1000 mb nasıl gelicek bu kablo ile ? turuncu kablo gerekmiyormu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X