< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (69. sayfa)

-
-
Aynen öyle bir durum var sanırım. Sil baştan yeniden uğraşacağız bakalım her kopmada sıkıntı yaşayacağız anlaşılan.
-
komple edicen arkadaşım net + tel turkentin hattı iptal etme gibi bir yeteneği yok modemi ontuda geri gondercen onlara.
0 dan ineternetkutusuna başvur açılınca hizmetin türkneti iptal et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Temmuz 2022; 21:14:17 > -
Türknet ten geçiş yapmayı düşünüyorum fakat fatura tarihini nasıl ayarlamak gerekiyor?
01 de kesilip 21 de son ödeme günü , hem türknet e hem geçiş yaptığım firmaya fatura ödemek istemiyorum.
Kaç günde geçiş yapıp internet aktif ediliyor.
Türknet geçiş yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turknette kullandığınız gün kadar fatura çıkar. ekstra bir ücret çıkmıyor. Yeni firma da geçişten itibaren hesaplar kesim tarihine kadar. Hesaplama gün olarak yapılıyor yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben turknetten geçtim. turknet ön ödemeli, ik kullandıktan sonra ödemeli. geçiş süresi ortalama 2 gün sürüyor.
örnek olarak, ik aboneliğinin 25 temmuz da başladığını varsayalım faturan 25 ağustosta kesilir. bu durumda sen turknette faturanı önceden ödediğin için 25 gün kullanmış olacaksın 5 günlük iade alacaksın. ay başında sana turknet tarafından fatura çıkmayacak. umarım açıklayıcı olmuştur. aklına takılanları özelden sorabilirsin.
-
Arkadaşlar rica etsem konuyu öne çıkartabilir misiniz daha görünür olsun konu.
-
İK da sabit telefon diye bir hizmet yok değil mi sadece internetimizi geçirebiliyoruz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: PerturbatorİK da sabit telefon diye bir hizmet yok değil mi sadece internetimizi geçirebiliyoruz?
Evet sadece internet hizmeti alabilirsiniz telefon yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonla iki arayıp; müşteri hizmetlerine yoğunluktan bağlanamadım. Perşembe günü arayıp biraz bekledikten sonra bağlandım. Bana gerekli evrakları whatsaptan göndereceklerini söyledirler.
ama hala whatsap a gelen bir belge vs. yok.
muhtemelen başka firma bakıcam artık.
-
Ping sorunu olması online oyunlar açısından sıkıntı, Turknet kullandınız mı, kullandıysanız sizde arada kaç ms fark oluştu?
Örneğin Almanya-Frankfurt, İngiltere, Hollanda serverlarına olan performansını merak ediyorum.
Oyun sunucuları genelde bu lokasyonlarda oluyor. Turknet'in şu an benim için tek artı yanı ping stabilitesi ve sitelerin IP banlı olmaması(vpn gerekmemesi) kaldı.
Bant genişliği, fiyatı ve müşteriye verdiği güvenilirliği eksi puan aldı. İK'nın bant genişliği/fiyat dengesi çok daha mantıklı duruyor.
-
Whatsapp dan yazın hocam numaraları 0535 057 01 40
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ping test için şöyle bir site buldum AWS ve diğer cloud sunucularına olan pinglerinizi farklı bölgelerde hızlıca test ediyor, İstanbul bölgesinde özellikle İK fiber kullananlar bir deneyebilir mi?
Oyunların, özellikle MMO'ların çoğu AWS'de barındırılıyor. Ben de karşılaştırma için Turknet pinglerini atıyorum.(VDSL) Aşağıda ekstra olarak verdiğim IP pingi de benim oyunlarda görebildiğim en düşük
Avrupa bölgesi pingi. (39-40)
Site: https://cloudping.info/
62.67.42.174 https://prnt.sc/ArWLCF57B83P
Alıntı
metni:us-east-1 (Virginia) 182 ms us-east-2 (Ohio) 218 ms us-west-1 (California) 241 ms us-west-2 (Oregon) 230 ms ca-central-1 (Central) 204 ms eu-west-1 (Ireland) 74 ms eu-west-2 (London) 144 ms eu-west-3 (Paris) 57 ms eu-central-1 (Frankfurt) 59 ms eu-south-1 (Milan) 56 ms eu-north-1 (Stockholm) 154 ms me-south-1 (Bahrain) 138 ms af-south-1 (Cape Town) 263 ms ap-east-1 (Hong Kong) 386 ms ap-southeast-3 (Jakarta) 358 ms ap-south-1 (Mumbai) 240 ms ap-northeast-3 (Osaka-Local) 315 ms ap-northeast-2 (Seoul) 332 ms ap-southeast-1 (Singapore) 360 ms ap-southeast-2 (Sydney) 391 ms ap-northeast-1 (Tokyo) 386 ms sa-east-1 (São Paulo) 249 ms cn-north-1 (Beijing) 283 ms cn-northwest-1 (Ningxia) 436 ms us-gov-east-1 249 ms us-gov-west-1 278 ms DigitalOcean SFO3 (San Francisco) 273 ms TOR1 (Toronto) unavailable NYC3 (New York City) 239 ms LON1 (London) unavailable AMS3 (Amsterdam) 64 ms FRA1 (Frankfurt) 259 ms BLR1 (Bangalore) unavailable SGP1 (Singapore) 359 ms IBM Cloud us-south (Dallas) 181 ms us-east (Washington DC) 149 ms eu-gb (London) 75 ms eu-de (Frankfurt) 58 ms au-syd (Sydney) 373 ms Linode Newark (New York area) 216 ms Singapore 263 ms London 107 ms Frankfurt 94 ms Dallas 334 ms Toronto 223 ms Sydney 379 ms Atlanta 271 ms Tokyo 394 ms Mumbai 297 ms Fremont (San Francisco area) 343 ms OVH Cloud SBG (France) 178 ms GRA (France) 103 ms UK 138 ms DE (Germany) 55 ms WAW (Poland) 70 ms
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 23 Temmuz 2022; 3:2:45 >
-
Arkadaşlar Türknet'ten kurtulup ben bu Servis sağlayıcısına geçiş yapmak istiyorum lakin,
Ping konusunda endişelerim var.
Örneğin League of legends oyununda 5-7ms sabit olarak oynuyorum.
Genel olarak hız testinde 8-12ms arası geliyor daha üstü hiç olmadı.
Kadıköy bölgesinde ikamet edip hız testi-ping değeri bilgi verebilecek varsa çok teşekkür ederim.
-
Turknet ile karşılaştırma yapamıyorum malesef ama alt yapı sahibi TT ye göre +12 ms fark var şuan bende. Nisan-Mayıs aylarında birebir TT kalitesinde hizmet sunuyorlardı, devamında genel olarak yaklaşık +5 ms ping artışı oldu. Bu konuda bazı testler var inceleyebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/ttnet-ten-internet-kutusu-na-gecis-vdsl--152663106
Rekabete dayalı oyun oynuyorsanız mutlaka Bufferbloat testini de isteyin geçiş yapanlardan. Gerçek ping/sorun anca o şekilde anlaşılıyor. 36 ms pingi geçtim 440+ ms upload yönünde ping var müşteri hizmetleri bir türlü çözemedi problemi. Çözüm için birşeyler deneniyor ama sonuç yok 2 haftadan uzun süredir.
-
İnternet kutusu FTTH 100 Mbps:
Alıntı
metni:Region Latency Amazon Web Services™ us-east-1 (Virginia) 136 ms us-east-2 (Ohio) 146 ms us-west-1 (California) 210 ms us-west-2 (Oregon) 236 ms ca-central-1 (Central) 171 ms eu-west-1 (Ireland) 79 ms eu-west-2 (London) 68 ms eu-west-3 (Paris) 63 ms eu-central-1 (Frankfurt) 46 ms eu-south-1 (Milan) 53 ms eu-north-1 (Stockholm) 80 ms me-south-1 (Bahrain) 129 ms af-south-1 (Cape Town) 208 ms ap-east-1 (Hong Kong) 230 ms ap-southeast-3 (Jakarta) 210 ms ap-south-1 (Mumbai) 174 ms ap-northeast-3 (Osaka-Local) 286 ms ap-northeast-2 (Seoul) 293 ms ap-southeast-1 (Singapore) 181 ms ap-southeast-2 (Sydney) 356 ms ap-northeast-1 (Tokyo) 266 ms sa-east-1 (São Paulo) 257 ms cn-north-1 (Beijing) 284 ms cn-northwest-1 (Ningxia) 392 ms us-gov-east-1 147 ms us-gov-west-1 235 ms DigitalOcean SFO3 (San Francisco) 209 ms TOR1 (Toronto) unavailable NYC3 (New York City) 148 ms LON1 (London) unavailable AMS3 (Amsterdam) 59 ms FRA1 (Frankfurt) 75 ms BLR1 (Bangalore) unavailable SGP1 (Singapore) 188 ms IBM Cloud us-south (Dallas) 186 ms us-east (Washington DC) 147 ms eu-gb (London) 64 ms eu-de (Frankfurt) 50 ms au-syd (Sydney) 346 ms Linode Newark (New York area) 138 ms Singapore 205 ms London 63 ms Frankfurt 50 ms Dallas 159 ms Toronto 147 ms Sydney 330 ms Atlanta 142 ms Tokyo 294 ms Mumbai 192 ms Fremont (San Francisco area) 202 ms OVH Cloud SBG (France) 90 ms GRA (France) 65 ms UK 81 ms DE (Germany) 67 ms WAW (Poland) 65 mss
-
Bufferbloat testi sadece hat kalitesi ile ilgili değil biliyorum, modemin rolü büyük, geçiş yapacakların bilgisine.
Teknopat ın ilgili videosu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 23 Temmuz 2022; 10:12:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RElSTurknet ile karşılaştırma yapamıyorum malesef ama alt yapı sahibi TT ye göre +12 ms fark var şuan bende. Nisan-Mayıs aylarında birebir TT kalitesinde hizmet sunuyorlardı, devamında genel olarak yaklaşık +5 ms ping artışı oldu. Bu konuda bazı testler var inceleyebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/ttnet-ten-internet-kutusu-na-gecis-vdsl--152663106
Rekabete dayalı oyun oynuyorsanız mutlaka Bufferbloat testini de isteyin geçiş yapanlardan. Gerçek ping/sorun anca o şekilde anlaşılıyor. 36 ms pingi geçtim 440+ ms upload yönünde ping var müşteri hizmetleri bir türlü çözemedi problemi. Çözüm için birşeyler deneniyor ama sonuç yok 2 haftadan uzun süredir.
Speedtest sonucunuzun linkini atar mısınız? Ekran görüntüsü olarak değil linkini.
-
Referans kodu lazım arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X