Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon hattının kapandığından emin ol. Eğer kapalı diyorlarsada sen taşıma başvurunu yap. IK sana taşıyamazsa sebebini söyler. Hattında telefon var kapat gel der. Yada kapalıysa zaten geçişin yapılır. Sen yap başvurunu ve izle süreci.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle bir durum var sanırım. Sil baştan yeniden uğraşacağız bakalım her kopmada sıkıntı yaşayacağız anlaşılan.

• megamanw M kullanıcısına yanıt

komple edicen arkadaşım net + tel turkentin hattı iptal etme gibi bir yeteneği yok modemi ontuda geri gondercen onlara.

0 dan ineternetkutusuna başvur açılınca hizmetin türkneti iptal et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Temmuz 2022; 21:14:17 >
  • Türknet ten geçiş yapmayı düşünüyorum fakat fatura tarihini nasıl ayarlamak gerekiyor?
    01 de kesilip 21 de son ödeme günü , hem türknet e hem geçiş yaptığım firmaya fatura ödemek istemiyorum.

Kaç günde geçiş yapıp internet aktif ediliyor.

Türknet geçiş yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagataytr C kullanıcısına yanıt
    turknette kullandığınız gün kadar fatura çıkar. ekstra bir ücret çıkmıyor. Yeni firma da geçişten itibaren hesaplar kesim tarihine kadar. Hesaplama gün olarak yapılıyor yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cagataytr C kullanıcısına yanıt

ben turknetten geçtim. turknet ön ödemeli, ik kullandıktan sonra ödemeli. geçiş süresi ortalama 2 gün sürüyor.

örnek olarak, ik aboneliğinin 25 temmuz da başladığını varsayalım faturan 25 ağustosta kesilir. bu durumda sen turknette faturanı önceden ödediğin için 25 gün kullanmış olacaksın 5 günlük iade alacaksın. ay başında sana turknet tarafından fatura çıkmayacak. umarım açıklayıcı olmuştur. aklına takılanları özelden sorabilirsin.

• Arkadaşlar rica etsem konuyu öne çıkartabilir misiniz daha görünür olsun konu.

• İK da sabit telefon diye bir hizmet yok değil mi sadece internetimizi geçirebiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

İK da sabit telefon diye bir hizmet yok değil mi sadece internetimizi geçirebiliyoruz?

Evet sadece internet hizmeti alabilirsiniz telefon yok.

• Telefonla iki arayıp; müşteri hizmetlerine yoğunluktan bağlanamadım. Perşembe günü arayıp biraz bekledikten sonra bağlandım. Bana gerekli evrakları whatsaptan göndereceklerini söyledirler.

ama hala whatsap a gelen bir belge vs. yok.

muhtemelen başka firma bakıcam artık.

• RElS kullanıcısına yanıt

Ping sorunu olması online oyunlar açısından sıkıntı, Turknet kullandınız mı, kullandıysanız sizde arada kaç ms fark oluştu?

Örneğin Almanya-Frankfurt, İngiltere, Hollanda serverlarına olan performansını merak ediyorum.

Oyun sunucuları genelde bu lokasyonlarda oluyor. Turknet'in şu an benim için tek artı yanı ping stabilitesi ve sitelerin IP banlı olmaması(vpn gerekmemesi) kaldı.

Bant genişliği, fiyatı ve müşteriye verdiği güvenilirliği eksi puan aldı. İK'nın bant genişliği/fiyat dengesi çok daha mantıklı duruyor.

• Oduncu28 kullanıcısına yanıt
    Whatsapp dan yazın hocam numaraları 0535 057 01 40

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ping test için şöyle bir site buldum AWS ve diğer cloud sunucularına olan pinglerinizi farklı bölgelerde hızlıca test ediyor, İstanbul bölgesinde özellikle İK fiber kullananlar bir deneyebilir mi?

Oyunların, özellikle MMO'ların çoğu AWS'de barındırılıyor. Ben de karşılaştırma için Turknet pinglerini atıyorum.(VDSL) Aşağıda ekstra olarak verdiğim IP pingi de benim oyunlarda görebildiğim en düşük

Avrupa bölgesi pingi. (39-40)

Site: https://cloudping.info/

62.67.42.174 https://prnt.sc/ArWLCF57B83P

Alıntı

metni:
    us-east-1 (Virginia) 182 msus-east-2 (Ohio) 218 msus-west-1 (California) 241 msus-west-2 (Oregon) 230 msca-central-1 (Central) 204 mseu-west-1 (Ireland) 74 mseu-west-2 (London) 144 mseu-west-3 (Paris) 57 mseu-central-1 (Frankfurt) 59 mseu-south-1 (Milan) 56 mseu-north-1 (Stockholm) 154 msme-south-1 (Bahrain) 138 msaf-south-1 (Cape Town) 263 msap-east-1 (Hong Kong) 386 msap-southeast-3 (Jakarta) 358 msap-south-1 (Mumbai) 240 msap-northeast-3 (Osaka-Local) 315 msap-northeast-2 (Seoul) 332 msap-southeast-1 (Singapore) 360 msap-southeast-2 (Sydney) 391 msap-northeast-1 (Tokyo) 386 mssa-east-1 (São Paulo) 249 mscn-north-1 (Beijing) 283 mscn-northwest-1 (Ningxia) 436 msus-gov-east-1 249 msus-gov-west-1 278 ms
    DigitalOcean
    SFO3 (San Francisco) 273 msTOR1 (Toronto) unavailableNYC3 (New York City) 239 msLON1 (London) unavailableAMS3 (Amsterdam) 64 msFRA1 (Frankfurt) 259 msBLR1 (Bangalore) unavailableSGP1 (Singapore) 359 ms
    IBM Cloud
    us-south (Dallas) 181 msus-east (Washington DC) 149 mseu-gb (London) 75 mseu-de (Frankfurt) 58 msau-syd (Sydney) 373 ms
    Linode
    Newark (New York area) 216 msSingapore 263 msLondon 107 msFrankfurt 94 msDallas 334 msToronto 223 msSydney 379 msAtlanta 271 msTokyo 394 msMumbai 297 msFremont (San Francisco area) 343 ms
    OVH Cloud
    SBG (France) 178 msGRA (France) 103 msUK 138 msDE (Germany) 55 msWAW (Poland) 70 ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 23 Temmuz 2022; 3:2:45 >

• Arkadaşlar Türknet'ten kurtulup ben bu Servis sağlayıcısına geçiş yapmak istiyorum lakin,

Ping konusunda endişelerim var.

Örneğin League of legends oyununda 5-7ms sabit olarak oynuyorum.

Genel olarak hız testinde 8-12ms arası geliyor daha üstü hiç olmadı.

Kadıköy bölgesinde ikamet edip hız testi-ping değeri bilgi verebilecek varsa çok teşekkür ederim.

• Vain kullanıcısına yanıt

Turknet ile karşılaştırma yapamıyorum malesef ama alt yapı sahibi TT ye göre +12 ms fark var şuan bende. Nisan-Mayıs aylarında birebir TT kalitesinde hizmet sunuyorlardı, devamında genel olarak yaklaşık +5 ms ping artışı oldu. Bu konuda bazı testler var inceleyebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/ttnet-ten-internet-kutusu-na-gecis-vdsl--152663106

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

Rekabete dayalı oyun oynuyorsanız mutlaka Bufferbloat testini de isteyin geçiş yapanlardan. Gerçek ping/sorun anca o şekilde anlaşılıyor. 36 ms pingi geçtim 440+ ms upload yönünde ping var müşteri hizmetleri bir türlü çözemedi problemi. Çözüm için birşeyler deneniyor ama sonuç yok 2 haftadan uzun süredir.

• Vain kullanıcısına yanıt

İnternet kutusu FTTH 100 Mbps:

Alıntı

metni:
    Region LatencyAmazon Web Services™us-east-1 (Virginia) 136 msus-east-2 (Ohio) 146 msus-west-1 (California) 210 msus-west-2 (Oregon) 236 msca-central-1 (Central) 171 mseu-west-1 (Ireland) 79 mseu-west-2 (London) 68 mseu-west-3 (Paris) 63 mseu-central-1 (Frankfurt) 46 mseu-south-1 (Milan) 53 mseu-north-1 (Stockholm) 80 msme-south-1 (Bahrain) 129 msaf-south-1 (Cape Town) 208 msap-east-1 (Hong Kong) 230 msap-southeast-3 (Jakarta) 210 msap-south-1 (Mumbai) 174 msap-northeast-3 (Osaka-Local) 286 msap-northeast-2 (Seoul) 293 msap-southeast-1 (Singapore) 181 msap-southeast-2 (Sydney) 356 msap-northeast-1 (Tokyo) 266 mssa-east-1 (São Paulo) 257 mscn-north-1 (Beijing) 284 mscn-northwest-1 (Ningxia) 392 msus-gov-east-1 147 msus-gov-west-1 235 msDigitalOceanSFO3 (San Francisco) 209 msTOR1 (Toronto) unavailableNYC3 (New York City) 148 msLON1 (London) unavailableAMS3 (Amsterdam) 59 msFRA1 (Frankfurt) 75 msBLR1 (Bangalore) unavailableSGP1 (Singapore) 188 msIBM Cloudus-south (Dallas) 186 msus-east (Washington DC) 147 mseu-gb (London) 64 mseu-de (Frankfurt) 50 msau-syd (Sydney) 346 msLinodeNewark (New York area) 138 msSingapore 205 msLondon 63 msFrankfurt 50 msDallas 159 msToronto 147 msSydney 330 msAtlanta 142 msTokyo 294 msMumbai 192 msFremont (San Francisco area) 202 msOVH CloudSBG (France) 90 msGRA (France) 65 msUK 81 msDE (Germany) 67 msWAW (Poland) 65 mss

• RElS kullanıcısına yanıt
    Bufferbloat testi sadece hat kalitesi ile ilgili değil biliyorum, modemin rolü büyük, geçiş yapacakların bilgisine.

Teknopat ın ilgili videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 23 Temmuz 2022; 10:12:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Turknet ile karşılaştırma yapamıyorum malesef ama alt yapı sahibi TT ye göre +12 ms fark var şuan bende. Nisan-Mayıs aylarında birebir TT kalitesinde hizmet sunuyorlardı, devamında genel olarak yaklaşık +5 ms ping artışı oldu. Bu konuda bazı testler var inceleyebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/ttnet-ten-internet-kutusu-na-gecis-vdsl--152663106

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

Rekabete dayalı oyun oynuyorsanız mutlaka Bufferbloat testini de isteyin geçiş yapanlardan. Gerçek ping/sorun anca o şekilde anlaşılıyor. 36 ms pingi geçtim 440+ ms upload yönünde ping var müşteri hizmetleri bir türlü çözemedi problemi. Çözüm için birşeyler deneniyor ama sonuç yok 2 haftadan uzun süredir.

Speedtest sonucunuzun linkini atar mısınız? Ekran görüntüsü olarak değil linkini.

• Referans kodu lazım arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.