Ne iyileştirmesi olacak bu bilgisi olan var mı? |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (60. sayfa)

-
-
Sistem iyileştirmesi yapacakmış firma. Daha kapasiteli cihazlar devreye alınacakmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da sms şimdi geldi. Bu çalışma pingleri olumlu yönde etkileyecek mi onu merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Türknetten geçmek istiyorum. Ancak turknet abimin üzerine. benim üstümden açmak istiyorum hattı hat açılmadanda türkneti iptal ettirmek istemiyorum süreç nasıl olur sizce?
-
Aynı adrese vermezler muhtemelen. Port var diyolarsa eğer sen ik ya başvur. Aynı anda abinde iptal etsin. Kesişse bile 1-2 güne hallolur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynını yaptım sıkıntı çıkmadı ama fiberde açıldıktan sonra kapattırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2022; 22:29:28 > -
Başvuru yaptım biraz yavaşlar sanki 3 4 gün oldu mail ve kargo ile evrakları gönderdim
Başvuru yapacağım öğrenci belgesi ile referans kodunu yazarsa sevinirim
Ben öğrenciyim hocam isterseniz atabilirim
Özelden at müdür. Konuda yazmak yasakmış.quote:
Orijinalden alıntı: tprk16
Bu mesaj silindi.
Sagolun hocam bilmiyordum
Sabaha karşı yapılan iyileştirme çalışmasına istinaden bağlantım zaten iyiydi şu anda daha da stabil oldu sanki. Psikolojik mi bilmiyorum ama çok daha hızlı açılıyor sayfalar :) İnşallah bozulmadan uzun senelerce bu şekilde hizmet alırız.
-
ping artmıştı sabah bende akşam gidince tekrar kontrol edeceğim.
-
Referans ile bi aylık hediye olayı için yardımcı olabilicek varsa pm bekliyorum
Edit:kod ilk gönderen arkadaştan kullandım haksızlık olmaması için, teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbes -- 5 Temmuz 2022; 18:48:55 >
Neyi iyileştirdiler bilmiyorum ama net aşırı dalgalanıyor bugün bende. Ping 38-45 ms arasında gidip geliyor. Hız da bir yükseliyor bir düşüyor.
Umarım kısa sürede tamamlarlar bu sistem yükseltme işlerini. Ben yine de arıza kaydı açtırayımda Türk telekomadadır belki sorun.
-
Bu hafta günde bir kaç kere ping uçuyor kendine geliyor TT de. Samsun bolgesinde misiniz bilmiyorum ama bende de benzer durum var İK da olmamama rağmen
Bunların güncelleme dediği olayı Türk telekom ülke çapında yapmış lokal bir güncelleme olmamış anlaşılan o yüzden bir iyileştirme görmedik ama ping dalgalanmaya başladı bu hoş olmadı bunu firmanın cgnat bloklarından kaynaklandığını düşünüyorum
28 Haziranda @gıbırnetten geçiş için başvurdum.Aynı gün evrakı kargoladım ve whatsapp üzerinden bildirmde bulundum.
Geçiş işleminin başlatıldığı bilgisini verdiler.3 gün sonra geçişin sağlanmadığını bildirince,kendilerinin işlemi başlattığını fakat @gıbırnetin onayını beklediklerini söylediler.
@gıbırneti aradığımda ise evrakta eksiklik yoksa yasal süre içinde onaylayacalarını söylediler.
Sonuç:Hala bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X