Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne iyileştirmesi olacak bu bilgisi olan var mı?

• Sistem iyileştirmesi yapacakmış firma. Daha kapasiteli cihazlar devreye alınacakmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana da sms şimdi geldi. Bu çalışma pingleri olumlu yönde etkileyecek mi onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Türknetten geçmek istiyorum. Ancak turknet abimin üzerine. benim üstümden açmak istiyorum hattı hat açılmadanda türkneti iptal ettirmek istemiyorum süreç nasıl olur sizce?

• AdamPsikopat A kullanıcısına yanıt
    Aynı adrese vermezler muhtemelen. Port var diyolarsa eğer sen ik ya başvur. Aynı anda abinde iptal etsin. Kesişse bile 1-2 güne hallolur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AdamPsikopat A kullanıcısına yanıt

aynını yaptım sıkıntı çıkmadı ama fiberde açıldıktan sonra kapattırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2022; 22:29:28 >
  • Başvuru yaptım biraz yavaşlar sanki 3 4 gün oldu mail ve kargo ile evrakları gönderdim

• Başvuru yapacağım öğrenci belgesi ile referans kodunu yazarsa sevinirim

• tosyaagackakan kullanıcısına yanıt

Ben öğrenciyim hocam isterseniz atabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: tprk16

Bu mesaj silindi.
    Özelden at müdür. Konuda yazmak yasakmış.

• Sagolun hocam bilmiyordum

• Sabaha karşı yapılan iyileştirme çalışmasına istinaden bağlantım zaten iyiydi şu anda daha da stabil oldu sanki. Psikolojik mi bilmiyorum ama çok daha hızlı açılıyor sayfalar :) İnşallah bozulmadan uzun senelerce bu şekilde hizmet alırız.

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

ping artmıştı sabah bende akşam gidince tekrar kontrol edeceğim.

• Referans ile bi aylık hediye olayı için yardımcı olabilicek varsa pm bekliyorum

Edit:kod ilk gönderen arkadaştan kullandım haksızlık olmaması için, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbes -- 5 Temmuz 2022; 18:48:55 >
  • fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Neyi iyileştirdiler bilmiyorum ama net aşırı dalgalanıyor bugün bende. Ping 38-45 ms arasında gidip geliyor. Hız da bir yükseliyor bir düşüyor.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

Umarım kısa sürede tamamlarlar bu sistem yükseltme işlerini. Ben yine de arıza kaydı açtırayımda Türk telekomadadır belki sorun.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Bu hafta günde bir kaç kere ping uçuyor kendine geliyor TT de. Samsun bolgesinde misiniz bilmiyorum ama bende de benzer durum var İK da olmamama rağmen

• Bunların güncelleme dediği olayı Türk telekom ülke çapında yapmış lokal bir güncelleme olmamış anlaşılan o yüzden bir iyileştirme görmedik ama ping dalgalanmaya başladı bu hoş olmadı bunu firmanın cgnat bloklarından kaynaklandığını düşünüyorum

• 28 Haziranda @gıbırnetten geçiş için başvurdum.Aynı gün evrakı kargoladım ve whatsapp üzerinden bildirmde bulundum.

Geçiş işleminin başlatıldığı bilgisini verdiler.3 gün sonra geçişin sağlanmadığını bildirince,kendilerinin işlemi başlattığını fakat @gıbırnetin onayını beklediklerini söylediler.

@gıbırneti aradığımda ise evrakta eksiklik yoksa yasal süre içinde onaylayacalarını söylediler.

Sonuç:Hala bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.