< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (58. sayfa)

-
-
admin foroumu okuyup cevap veriyim dedi.
ilk 3 ay kalma şartı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 2 Temmuz 2022; 23:24:15 > -
Kurulum ücreti muhabbeti diğer iss lerde de var mı ? Hazır kurulu interneti İK ya taşıyoruz ve oturdukları yerden 150 TL mi vereceğim bunlara? Bir de neden 3 ay ?
-
firmalar bu ücreti türktelekoma ödüyor bunu amorti etmek için sizi firmada tutuyor.
Bir ara comnette ücretsizdi artık oda ücret alıyor. Gıbırnet 6 ay koşulu var
Netspeed hakkında bilgisi olan var mı ? yok mu ücretsiz yapan :D söz 1 ay kalıcaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 2 Temmuz 2022; 23:49:9 > -
iyi 3 aymış oda kafasına göre tarih sıkmamışlar yasal olan tarih oi bari anlamadan geçer memnun kalmazsan bile.
yani kusurabakmayında firma haklı bu konuda telekoma para ödüyor adamlar 0 tl ye bedava hizmet vericek değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Temmuz 2022; 0:13:22 > -
Internet kutusunda kurulum ücreti yok. Diğer firmaların bazılarında var bazılarında yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Superonline internetimi arayarak kapattım. İnternet kutusuna ileriki zamanda geçeceğim. Suanki internetimi kapatmam. Geçiş sürecinde sıkıntı yaratır mı?
port sorunu yoksa sıkıntı çıkmaz
-
Arkadaşlar zam olayı var mı? Bilginiz var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 mbps en az 100 TL olacakmış biri yazmıştı 12 ay peşin ödemeye 100 mbps 1200 TL olarak satıyormuş firma bence aylık 110 120 TL gibi bişey olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ay peşin ödeme muhabbeti nerede yazıyor ? Paketlerde taahhütsüz ibaresi var çünkü.
-
Bunu bende anlamadım. Bende hiçbiyerde göremedim.
-
Taşıma dediğin olay 48 saatte port değişmeden yapılıyor.
-
Resmi bi açıklama yok.
Yazılanların tamamı tahmin.
-
Yine başka firmalarla karıştırıldı sanırım. 12 ay peşin ödeme yok diye biliyorum ben de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKTaşıma dediğin olay 48 saatte port değişmeden yapılıyor.
Hocam taahhüt bugün dolduğundan süperonline kapattım. 15 gün evimde olmayacağım. Bu yüzden boşuna para vermeyim diye 15 gün sonra başvurada bulunacağim. Yukarıda arkadaşta cevap vermiş. Port sıkıntısı olmadığından bir problemin olmayacağı kanaatine vardım.
-
Telegram da biri yazmıştı sanırım grubu kuran kişiydi Telegram grubuna girip sorabilirsiniz..
Yazan kişi @casper160 bu grubuda kuran kişi.
Referans kodunu kullanmıştım açıklama yapmasını isteyin isterseniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 3 Temmuz 2022; 14:55:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle. Eğer port yok derlerse keşke taşısaydım diye pişman olursun.
Bende var diye biliyorum İnternet Kutusunda 12 ay peşin ödeme. Bende sordum Whatsapp dan bakalım cevap gelsin paylaşacağım burada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternetinizi kapatınca port boşa düşüyor ve başkasına verilebiliyor diye biliyorum. Sorun olabilir port sıkıntılı bir nokta ise başkasına verilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X