< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (51. sayfa)

-
-
Boşına ekranlarda siyasetçilerin ağzında fiber kılı muhabbeti geçmiyor, nereden tasarruf edeceklerini şaşırdılar ilgi odağını değiştiriyorlar. Mobil operatörler bile baz istasyonlarında sinyal gücünü düşürdüler, ayıp ötesi skandal ötesi bir hal...
İnternet Kutusu görevini yapıyor zaten, birçok kez dile getirdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen bendede oyle uploadı bayağa sorunlu 10-20 tl fark olursa ilerde geçicem bende başkasına, şu anki memnunuyetim nekadar emek okadar köfte modunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2022; 21:53:18 > -
bufferbloat testi hız testi değildir yük altında ping, sayfa açma hızı ,boğulma testidir bayağa vasat yani firmanın google pingi çokük sayılır oderece yüksek pingler.
türknette a+ çıkarken ik da c çıkıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2022; 21:47:56 > -
Kablonetten ölçüm yapıyorum speedtestte daha stabil sonuç veriyor. 82+ olduğu an kırpılıyor net hızı tırnıklı çizgiden belli belirsiz anlaşılıyor. Yaklaşık +5 ping ise firmadan kaynaklı.
Bu hız düşüklüğü Türk telekom ile ilgili gördüğünüz gibi dslm kilidi olmamasına rağmen bir kısıtlama mevcut.
Bu da geçmişteki mayıs ayı sonunda İnternet Kutusunun birkaç iyileştirme çalışması yaptıktan sonraki net durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 25 Haziran 2022; 22:42:16 >
-
Pazar yoğunluğu trafiği var sanırım. İnternet gitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorun yok bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sorun yok 1 saattir download yapıyorum
-
Bende de problem yok istanbul ataşehir
Ben ping konusunda aşırı memnunum.
Google pingim;
-
17 de yüksek sayılır normalde 3-8 arasıdır sağlıklı bağlantılarda (tabi ile bolgeye göre değişebilir)
bizde fiber olmasına rağmen 50 lerde,bufferbloat testin ne alemde özlelikle upload ms.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2022; 14:18:25 > -
Yarım saatliğine kesinti yaşadım. Whatsapdan yazdım hızlı dönüş yaptılar düzeldi. Düzce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bandırma'da iss fark etmeksizin istanbul'a 12-14ms civarında gidildiğini biliyorsun değilmi hocam?
İnternet Kutusu'nun pop noktası İstanbul'da.
Zaten çıkış 12-14ms civarı Bandırma'daki bir kullanıcı için.
-
ben ist dayım bırak aynı yakadayız firmayla bende 50 nereye uçuyor bu pingler. :)))
türknetteyken 6-8 civarıydı bende google.
cloudflare 2-3 ms şimdi 5-8
tahminim firmanın port üye sıkıştırması yada routerla ilgili sorunları var.
reis nickli arkadaştada 300 ms upload çıkmış bunlar çok yüksek rakamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2022; 17:57:43 > -
niye ayda 30-40tl için kendine eziyet eder ki bir insan yorumları okudum sürekli ping sorunu internet kesildi sorunu günde 1 tl çok mu cidden
-
Günde bir TL diye diye her şeyi normallestirdigimiz için sıkıntıdayiz ki turknet ile aralarında şu an 60 TL var. Günlüğe bolersen 2 TL yapar. Neredeyse iki katı Türk net.
Bende iki farklı yerde internet var. Bir evde ttnet altyapıli turknet fiber ve sabit telefon. Diğerinde ise vdsl altyapıli internet kutusu. Birine 150 TL diğerine 80 TL veriyorum. Sabit telefon hizmeti olsa onu da geçiririm açıkçası. Aralarında aşırı fark yok. Hat kopma sorunu turknet te de var çünkü.
kopma hariç ping yüksekliğini sıradan kullanıcı pek hissetmez aşırı değilse 40-50 tl için kalırım yaşım kemale ermiş oyunla moyunla işim yok,ama ilerde fiyat farkı azılır tabiki daha iyisi varken niye duruyım firma sorunları çözsün diye yazıyoruz zaten.
şu bufferload da upload ksımında ping fırlamasını çözsünler benim için yeterli ha birde google ist pingini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2022; 19:48:32 > -
Ataşehir saat 4ten beri İnternet yokmuş
Ayrıntılı bilgi için özel mesajla ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X