Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @internetkutusu faturalandırmalarınız kullan öde şeklinde mi yoksa ön ödemeli şeklinde mi gerçekleştirilmektedir?


    ve kullan öde şeklinde ise şu an 129 tl fatura gelmiş, 1 şubatta fiyatlarınızı güncellediğiniz sms ini atmış iken nasıl oluyor da 1 şubat öncesi kullanımımı da zamlı tarifeden ücretlendiriyorsunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 11 Şubat 2023; 13:56:27 >
  • aniceman kullanıcısına yanıt
    Öde kullan var hocam. Kullan öde değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aniceman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Faturalandırmamız ön ödemeli olmaktadır. Abone numaranızı PM üzerinden iletebilirseniz eğer kontrol sağlayabiliriz.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • internetkutusu kullanıcısına yanıt

    Abone No PM ile ileitldi.


    Ayın 10undna 10una faturalandırılıyorum az önce gelen mesajınız 1 günlük kullanımıma 129,90 tl çıkarılmış görünüyorum.

    Müşteri temsilcinizi aradığımda da kullan öde şeklinde faturalandırmaktayız diyor!


    🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 11 Şubat 2023; 14:10:36 >
  • aniceman kullanıcısına yanıt
    Ekip arkadaşlarımızın tarafınıza yapmış olduğu bilgilendirme doğru olmaktadır. Aboneliğiniz ön ödemeli sisteme geçilmeden önce başladığı için ödemeleriniz kullanımlarınızın sonunda olmaktadır.

    Saygılarımızla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • internetkutusu kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, keşke en baştan bu şekilde detaylı yapılsaydı bilgilendirme. Gerci siz de karıstırmıssınız o zaman beni de ön ödemeli gibi zamlı faturalandırmıssınız. Neyse konu anlaşılmış, gerekli duzeltme sağlanmıştır. Su ana kadar verdiginiz hizmet icin tesekkur ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 11 Şubat 2023; 14:33:43 >
  • an itibariyle aboneliğimi sonlanırım internet kutusu ile. sağolsun hiç zorluk çıkarmadılar. bu açıdan teşekkür ederim. türk telekoma geçtim.


    arkadaşlar daha sabah fifa 23 oynuyordum internet kutusunda ping ortalama 58 ms (ankara), şimdi tt ile oynuyorum 40 ms.


    baya fark var

  • Death Time kullanıcısına yanıt

    tt hangi pakete ne kadar geçtiniz?

  • 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt

    buna geçtim. Babamın %45 engelli raporu var %25 indirim yapıyor. Bir de 400 TL başka operatörden gelene indirimi var. aylığa vurunca ilk sene aylık 131 Tl gibi bir rakama gelecek bana.




    🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • Death Time kullanıcısına yanıt

    2. sene banka mı soymayı planlıyorsun hocam ? Ayda 319 TL nedir...

  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    İnternet kutusu bu hızla 1 sene sonra 500 lira 2 sene sonra 1500 lira olacak herhalde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

    Turk Telekomun zamlarına kimse yetişemez orası kesin. + Pasta payı arttıkça rekkabet için aldıkları indirimlerde azalacak bu tür firmaların. Turknetin başına bu geldi.


    Yeni firmaların 200.000 kişiyi geçmeden sundukları fiyatları takip edilmeli.

    Özellikle taahhütlü ya da peşin ödemeli uzun süreli tarifeli firmalardan uzak durmakta fayda var.

  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Sadece 6 ay önce daha önce 4 yıl kullandığım sıfır sorun yaşadığım 24 aylık tarifeye geçseydim şuanda 140 lira ödemeye yeni başlamıştım 6 ay 70 civari ödedikten sonra. Poyraznet e birşey diyemem ama İnternet kutusu çok büyük pişmanlık bu tutarlar bu zamlar sonucunda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine kesildi internet
    Turknet varken bir kez bile kesilmedi çok pişmanım geçtiğime
    3 ay bekleme süresi var galiba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pickaxe kullanıcısına yanıt

    helal olsun

  • aviator_ kullanıcısına yanıt
    İstanbul ataşehir benim bağlantı hiç gitmedi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyorum hocam sıkıntılı Beylikdüzünde demekki artık ttnete taahhütlü geçip macera aramaya son vericem 3 ay sonra

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet Kutusu abonesiyim. İki sorum olacak:


    1- Ön ödemeli yıllık tarifeye nasıl geçiliyor? Web sitesinde bilgi bulamadım.


    2- Yıllık tarifeye geçtikten sonra Arkadaşını Getir kampanyasından yararlanmaya devam edebilir miyim? Öyleyse ücretsiz kullanım hakkım 12 aydan sonraya mı ertelenir, yoksa unutulur gider mi?


    @internetkutusu

  • Machining kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yıllık peşin ödeme kampanyasından faydalanabilmek için müşteri hizmetlerimiz ya da WhatsApp Destek hattımız üzerinden bizler ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Tarafınıza çıkartılacak faturanın ödemesi sonrası hattınız üzerinde gerekli tanımlama işlemleri sağlanıyor olacaktır.

    Arkadaşını getir kampanyası yıllık ödemelerde de geçerli olmaktaktadır. Sistemde sizlerin paylaşmış olduğu referans kodu ya da sizin referansınız ile abonemiz olan kullanıcıların kaydı tutulmaktadır. Yıllık kullanımınız sona erdiğinde kampanyadan faydalanmaya devam ediyor olacaksınız.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.