Bu tweet altına yazın gitsin ![]() “GARANTİ HIZ, GARANTİ FİYAT 💸 | İnternet Kutusu'nda yıllık peşin ödemelerde 12 ay fiyat garantisi. Siz de15 Şubat'a kadar yıllık peşin ödeme yapın 1 yıl boyunca zamlardan etkilenmeyin. Detaylı bilgi için bize ulaşın.” https://twitter.com/internetkutusu/status/1621385656608989184?s=20 |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (258. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
-
Yine akşam oldu internet yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet koptu gitti, cumartesi gecesi yapılacak iş mi bu, WhatsApp numarası neydi bunların
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara da internet yok. Sorun bildiriyoruz dönen yok!
Düzeldi şuan, bu ddos gibi duruyor sanki.
-
Saat 22 de bağlantınız aktif diye dönerler
-
WhatsApp iletişim numarası 0535 057 0140
Bende hâlâ internet yok hocam. Galiba bir tek sizde düzelme var.
Teşekkürler
gidip geliyor bende de.
-
İnternetkutusu na gectim ama pişmanım, çok sık kopma oluyor, ilgilenen yok.
Şuan bende internet sorunsuz bir şekilde çalışıyor hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7A484DC9 -- 4 Şubat 2023; 20:41:18 >
Doğru diyorsun ona benziyor.
-
Aralik ayindam itibaren kullaniyorum gayet memnundum fakat son 3 gundur aksam saatlerinde internet rezil bir hal aliyor.ya cok yavasliyor ya da tamamen gidiyor.yillik odeyip 1 yil kullanmayi düşünüyordum fakat sanirim interneti farklı iss ye taşıyacağım. Ayiptir gunahtir fiyat artarken kalite bu denli dusmemeliydi.
-
Oyun sunucularına baglanmıyor yarın türknete basvurumu yapıyor güle güle internet kutusu pişman ettiniz
Her akşam durum bu.. hız bu civarlarda dolaşıyor ve ara ara internet kopuyor
-
bu tip firmalar zam yapmasalar da olurdu büyük ihtimal tehdit alıyorlar o yüzden zam yapıyor.
-
Alt yapısını kullandıkları Turk Telekom zam yaptı aralıkta.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X