Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu saçmalıklara dayanamayıp türknete geçtim. türknet de iyi bir firma değil ama en azından internet kesilmiyor. valorant paket kaybı yok. ve yurtdışı siteler daha hızlı açılıyor.

• Şu anda istanbulda kullanıpda neti yavaşlayan var mı ? Yurtdışı aşırı yavaşladı.Her hafta aynı muhabbet 3. ayım dolsun muhtemelen netspeed geçicem.

• chemsul kullanıcısına yanıt

Çoktan kaybetmeye başladılar telegram grubuna da bakabilirsin, 2 aboneliğimi de TurkNet'e geçirdim. Ne ksilme sorunu kaldı ne ping ne packet loss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız, maalesef bu olayın tekrar yaşanmaması adına nasıl bir çalışma yaptıklarını çok kez buradaki yetkiliyi de ekleyerek sordum, cevap yok. Muhtemelen verecekleri hizmet bu kadar. Fiyat biraz avantajı biraz da referans indirimleri ile anca ayakta kalmaya çalışır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buyuk ihtimalle bir anda gelen musteri hacmini kaldiramadi altyapilari, ankara da ikamet ediyorum birkac kez kesinti oldu ama gece saatleriydi.

• snapdrgn S kullanıcısına yanıt

Yeni bir firma, yoğun geçiş Haziran ayındaydı. Orada yaşanan sorunları çözdüler, açıkçası ondan sonra da son cumartesi kesilmesi oldu. Bu süreci iyi yönetemediler. Online oyuncu değilim, online oyun için zaten bu tarz iss ler genelde hepsi sıkıntı. Şu an için ben devam ediyorum, geçiş yapmayacağım. Süreci takip edeceğim. Yine sıkıntı çıkar ve geçen seferki gibi bizi cevapsız bırakırlarsa tekrar turknete geçerim

• 10 gündür bağlantı problemi yaşıyorum, baktım statik ip gibi bana sürekli aynı ip atanıyor, ayrıca 75 mbit olan vdsl hızım 50 mbit e düşürülmüş, sorunca alt yapınız yetersiz diyor, 4 senedir 75 mbit turknet kullanıyordum hiç sorun yaşamadım.

Uyduruk işler oluyor sanırım ayrılacağım, nereden bulaştık bu firmaya, ülkede bir işi de düzgün yapan çıksa şaşacağım 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

Tavsiyeniz var mıdır?

• Geçenlerde gecenin bir yarısı sadece 1 dk kadar bir kesinti oldu. Onun dışında hız testinde gördüğünüz gibi stabil 110 Mbit alıyorum 5 ghzde wifi ile. Mevkii İstanbul Bahçeşehir.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • Gaziosmanpaşa. Kayınvalide’deyim, geçen hafta bağlandı. Bizim evde de böyle ama. İkisinde de 110 alıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fctmerkezi F kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta cumartesi uzun ve pazar kısa süre herkeste gitti, siz belki bu zamanlarda kullanmadığınız için farketmemiş olabilirsiniz. Bunun haricinde 6 aydır bir sorun olmadı

• Sürekli bir kesinti yok uğraşılmaz, Turknet dışında farklı bir sağlayıcı kullanıp memnun olan var mı yoksa geri turknete geçiş mi sağlamalıyım

• Türk netin ilk yıllarında da böyle bu firma da ne türk net diye firmamı olur Türk Telekom ilahımız işte yok kopuyor yok ping öyle yok şu siteye giremedim vs deniyordu ki hala her firmada, türk telekom da olduğu gibi aynı şeyler yaşanıyor. O zamandan bu zamana ne değişti de Türk Net mükemmel bir firma oldu, fiyat artınca kaliteli algısı oluyor bilimsel olarak defalarca deneylerde kanıtlanmış olması mı etken bilmiyorum ama türknet in ilk yıllarında müşterisiydim, İnternet kutusu Türk netin ilk yıllarının memnuniyet performansını 2 ye hatta 3 e katlar. 1 kez bile sorun yaşamadım, şimdi birileri gelip şakşakcı bilmem ne diyecektir, memnuniyetler şikayetler kadar dile getirilmediğinden sadece şikayetleri görürsünüz, her firmada her yerde geçerlidir bu, ki insanoğlunu memnun olmaz hep daha fazlasını ister, yanlış anlaşılmasın bende daha fazlasını istiyorum her zaman, sorun yaşasam bende sürekli dile getirirdim ki Türk Telekomla yaşadığım rezalet hizmet dönemlerinde defalarca dile getirdim.

• @daquied

Hocam herkes bilmez ama TurkNet'in eski adı Netone Telekom'du. Bizim evde hem Netone Telekom hem de TurkNet ismine geçildikten sonra yıllarca tek haneli hızlarda kotalı internetlerini kullandık. O dönemle bu dönemi kaşılaştırmak elmayla ejder meyvesini karşılaştırmak gibi bir şey. O dönemin teknolojik altyapısı, know-how ı, müşteri beklentileri, sektörel düzenlemeler vs bugünle kıyas kabul etmez. O dönemde şu anda sorun olmayan mesela bildiğimiz tarzda bir abone geçişi yoktu, elektronik faturalandırma yoktu, şimdi yaygın olan veri akış erişimi yöntemi bile yeni yeni başlıyordu. Şimdi yetkilendirme al, TT'ye teminat verip sözleşme imzala, çok kısa bir sürede hizmet vermeye başlayabilir işletmeciler. Sadece al-sat yaparak o dönemden daha kaliteli hizmet verebilirler.

Temmuz sonunda malum çokça problem olmuştu. O problemlerden sonra aylarca ben de sorunsuz kullandığım için burada aynen sizin gibi 'kötü olduğunda nasıl eleştiriyorsak iyi olduğunda da övmek gerek' tarzında mesaj atmıştım. İK gibi firmaların çoğalması elbette ki sektörün ve tüketicilerin lehine bir durum ama gereğinden fazla kredi vermek de geri teper. Geçen hafta yaşanan kesintiler ortada. Sabah baktım instagramdan reklam mesajı atıyorlar ama konuyla alakalı herkese açık net bir bilgilendirme olmadı. Forumda bizzat yetkilileri olmasına rağmen hiçbir mesaja geri dönüş de olmadı. Derbi vardı, insanlar internetim kesilecek mi diye panik yaptı örneğin. Aksilik her zaman olur ama bu şekilde müşteriler karanlıkta bırakılmamalıydı.

Ben 100 Mbps kullanıyorum. TurkNet'le aralarında sadece 20 TL fark kaldı. Uzun bir süredir memnun olmasaydım çoktan TurkNet'e geçmiştim ama hala kredilerini tüketmediler bende. Ancak uzun süreleri kesintiler devam eder ya da yeni bir zam gelirse (ve TurkNet fiyatı sabit kalırsa) direkt işletmeci değiştiririm. İK nasıl bu işi kar elde etmek için yapıyorsa bizler de mümkün olduğunca sorunsuz hizmeti en ucuza almak istiyoruz. Zamlardan önce F/P olarak en iyilerden olan İK maalesef şu anda gerilere düştü. Eminim e-devlet üzerinden tek tıkla işletmeci değiştirme gibi bir yöntem olsa geçen haftaki olaylardan sonra çok büyük müşteri kaybı yaşarlardı.

• VDSL kullanıpta hızım düştü / pkt kayıplarım var diyen arkadaşlara testli bir örnek paylaşacağım. Sadece 1 komşunuz internetini yeniden aktif ederse nasıl oluyor hat durumu resimlere bakınız. Burada IK nın veya başka herhangi bir firmanın yapabileceği hiçbir şey yok, VDSL altyapısı ile ilgili tamamen.

Bu benim uzun süre IK da aktif olan hat kapasite bilgilerim.

Bu da şuanki sadece 1 komşumun internetini yeniden aktif etmesi sonucu hat kapasite bilgilerim.

SNR marjin %50 düştü bu nasıl mümkün olabiliyor bu kadar kayıp oluşuyor akıl mantık işi değil. Ve şuan bu şekilde kullanmaya devam ettiğimde HATA pks oranı 1 hafta içinde 10000-20000 civarı olur diye tahmin ediyorum. Ping olmasa bile oyunlarda ping varmış gibi takılmalar pkt kayıpları bu yüzden oluşuyor. Canlı yayın izlerken kalite otomatikteyse eğer 1080p den bir anda 360p de düşüş olur yada takılmalar yaşanır.

Modemi resetlediğim anda şuanki hızım 90-95 mbps arasında bir değere düşüp, SNR ı 8 de sabitlemeye çalışacak modem bu pkt hatalarını önlemek için. Sorun hız kaybıyla fixlenecek sadece.

**Fiber hat bu yüzden önemli ve VDSL i fibermiş gibi göstermeyen çalışan bir istatistik çalışması yürüten devlet kurumlarımız olduğu sürece de bir sonuç alınmaz altyapısal sıkıntılar düzelmez bu ülkede.

• Airfiber kullanan var mı? Nedir durumlar?

• 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

4 gün evvel Türk.net'ten geçiş yaptım. Geçmez olaydım. Resmen rezalet. WhatsApp'tan yazdım, cevap vermiyorlar. Lokasyon Didim/Aydın.

• Telefonla arayıp hattınızı resetletirin o şekilde daha iyi bir reaksiyon alırsınız

• Yine gitti…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Varmı referans olacak abone olmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.